Zipeg 2.9.4


I luma o New Photos Photos, e masani lava ona tulai mai le fesili: pe faapefea ona faateleina le tele o le tusitusiga (faila) sili atu ma le 72 pika na ofo mai e le polokalama? Ae a pe a manaʻomia se tele, mo se faʻataʻitaʻiga, 200 poʻo le 500?

O se ata e leai se poto masani e amata ona faʻaaogaina ituaiga uma o togafiti: faʻafetaui le tusiga ma le meafaigaluega talafeagai ma oʻo ai ina faateleina le faʻamaoniga o pepa i luga atu o tulaga maualuga 72 pika i le inisi (ioe, ma e tupu lenei mea).

Faateleina le tele o le font

O le mea moni, Photoshop e mafai ai e oe ona faʻateleina le tele o le numera i le 1296 points, ma mo lenei mea o loʻo i ai se faʻatulagaga faʻamaonia. O le mea moni, e le o se galuega e tasi, ae o se seti atoa o le falesa. E valaʻau mai le lisi "Matapi" ma ua valaauina "Faailoga".

I totonu o lenei paʻavale o loʻo i ai se faʻatulagaga tele o le vai.

Ina ia suia le tele e te manaʻomia e tuʻu ai le pala i le fanua ma numera ma ulufale i le tau e manaʻomia.

Mo le faʻamalieina o le faʻamasinoga, e tatau ona maitauina e le mafai ona sili atu i luga atu o lenei tau, ma e tatau ai ona fua le faatanoa. E na o le tatau lava ona faia saʻo ina ia mafai ai ona maua faailoga o le tutusa lava i luga o faʻamaumauga eseese.

1. I luga o le fasipepa o tusitusiga, kiliki i le kulupu autu FMTL + T ma faʻalogo lelei i le vaega pito i luga. O iina tatou te vaʻaia ai ni fanua se lua: Tele ma Maualuga.

2. Ulufale mai le pasene manaomia i le fanua muamua ma kiliki i luga o le filifili filifili. O le fanua lona lua e otometi lava ona tumu i numera tutusa.

O le mea lea, ua matou faʻatupulaʻia le falesa i le faalua faalua.

Afai e te manaʻo e faia ni igoa o le tele tutusa, ona tatau lea ona manatua lenei tau.

O lenei ua e iloa auala e faʻalauteleina ai le tusiga ma fatuina ni tusi tetele i Photoshop.