Linkseyi's Mod Maker 0.143

O Minecraft ua leiloa lona lauiloa mo le tele o tausaga ma o se tasi lea o taaloga sili ona fiafia i ai i le au taaalo. Faʻafetai i le gafatia e faʻataʻitaʻi faila, o tagata faʻapitoa e faia a latou lava suiga ma suiga eseese i Minecraft, na o le "mod". O le mod e aofia ai le faʻaopoopoina o mea fou, faʻasologa, nofoaga, tulaga o le tau ma mea faitino. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo atu i le polokalama Linkseyi's Mod Maker, lea e mafai ai ona vave faia se fesuiaiga.

Faigaluega

I totonu o le faamalama autu o loʻo i ai kulupu e nafa ma le tatalaina o menus faʻaopoopo, lea e faia ai mea taitasi. O mea e faʻaopoopo i le lisi i luga o le taumatau, pe a uma ona faʻasaoina i se suiga se tasi. Pātene "Fausiaina" nafa ma le amataina o le tuufaatasiga o suiga. E taua le matauina o le lomiga aupito lata mai o loʻo galue lelei ma le faʻatusatusaina o le ata o le taaloga lava ia.

Fausia se poloka fou

O le mea sili ona faigofie E mafai e le Linkseyi's Mod Maker ona faʻataga oe e fai o le fatuina o ni mea fou, e aofia ai poloka. E na o le tagata e faaaogaina e manaʻomia le faʻatinoina o le fuainumera ma faʻamaonia ai le mea e tatau ai. O mea e filifilia, o le malosi o le afi ma le ituaiga o faʻalagona ma leo e faʻamautuina.

E i ai se tamaʻi faatonu e i ai se numera aupito maualalo o meafaigaluega e talafeagai mo le fatuina o se poloka poloka. Faʻaalia i le maualuga o pixels. E na o le tasi le itu e tosina mai, o lona uiga o tagata uma o le a foliga tutusa i le 3D, lea o se laʻititi laʻititi.

Mea fou

E le o poloka uma o meafaigaluega; o nei mea e lua e tatau ona nonoa faʻatasi ina ia lelei mea uma. Tuʻu lenei faagasologa i le polokalama, ma na o le pau lava le mea e tatau ona e faia o le faʻamaonia le igoa ma seti le taua o nisi o vaega. E faʻaopoopo mea i le poloketi i le kilikiina o le ki. "Fausia". Afai e le talafeagai se tau, ona e mauaina lea o se faʻamatalaga ma se lipoti sese.

Fausia mea tau

O mea uma o le ofutau ua faia i le tasi faamalama, ma ua tofia i latou i tulaga tutusa. E tatau ona faʻapipiʻi le lauulu i foliga o se salu, ma lalo i le faʻamalama e faʻaalia ai mea leaga o mea taitasi.

Faʻaopoopoina se uiga fou

I le taaloga o loʻo i ai le lelei ma le fili o le "tagata leaga" oe, se tasi auala poʻo le isi foi, fegalegaleai ma le lalolagi i fafo ma le tagata taalo. E tofu le tagata ma ona lava faatulagaga, lea e taʻu mai ai le ituaiga o lona ata faataitai, o le mafai ona faʻaleagaina, o uiga faaalia i le tau ma sili atu. O tagata leaga e faaopoopoina i se isi faamalama, lea o le a filifilia ai le filifilia o mea uma e tatau ai.

Faataʻitaʻi le faʻataʻitaʻiga

3 ata o poloka, mea faitino e mafai ona faia tuusao i le Link Makeryi Mod Maker faatasi ai ma le fesoasoani a se faatonu faapitoa. E leai se manaʻoga e tusia, faitau le tele, o loʻo i ai se lisi ma tau talafeagai uma i luga o 'au e tolu, o le a le mafai e le tagata faʻapipiʻi ona tuʻuina sili atu nai lo le mea na faʻamoemoeina i le taaloga lava ia. I le taimi lava lea mai le faatonu, o le faʻataʻitaʻiga e avanoa mo le auina atu i le pusa o le taaloga.

Fausiaina o se biome fou

O Minecraft o loʻo i ai ituaiga o fanua - vao, vaʻa, vaomatua, toafa, ma o latou siʻosiʻomaga eseese. E iloga i latou i le i ai o mea taua, o le laufanua ma tagata leaga o loʻo nonofo ai. O le polokalama e mafai ai e oe ona faʻatautaia se mea fou fou, e faia mai i mea faitino o loʻo i ai i le taaloga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tulaga maualuga o vao ma poloka poloka.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Faʻamatalaga masani;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • E i ai se faatonu poloka.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Leai se faʻamatalaga auiliili mo nisi mea.

I lenei iloiloga, o le Linkseyi's Mod Maker e oʻo mai i se iuga. Sa matou iloiloina auiliiliga taitasi meafaigaluega ma talanoa e uiga i mea e mafai. O le mea lautele, o lenei polokalama e sili ona lelei mo i latou e mananao e fatu a latou lava suiga mo le taaloga Minecraft.

Faʻafou le Link Makeryi Mod Maker mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faia o mamanu Taʻaloga taʻavale Faʻailoga o le fai oloa o le Wedding DP Animation Maker

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Linkseyi's Mod Maker o se polokalama faigofie faigofie lea e fesoasoani e fatuina suiga i le taaloga lauiloa a Minecraft. Na te ofoina atu mea faigaluega e fatuina ai tagata, biomes ma poloka.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Linkseyi
Tau: Faʻatau
Toa: 48 MB
Gagana: Igilisi
Version: 0.143