Anonymity i le Initaneti. Faʻafefea ona le fefe mo au faʻamatalaga?

E tele tulaga e manaʻomia ai oe e tuʻuina atu soʻo se faʻamatalaga i le telefoni. I totonu o lenei tusiga, o le a tatou talanoaina uma metotia o loo i ai nei i le fesiitaiga o faila i masini feaveaʻi.

Faʻaliliuina faila mai PC ile telefoni

E mafai ona e auina mai faila mai se komepiuta e tusa lava pe o le a le mea na faʻapipiʻiina o Windows. I nisi tulaga, atonu e manaʻomia lou faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti poʻo polokalama faʻapitoa.

Metotia 1: Tuuina atu o le fesootaiga

O le faigofie auala o le fesiitaiga o faila mai le komepiuta i le telefoni o le faʻaogaina lea o le ao. Mo nei faʻamoemoega, soʻo se auaunaga i le initaneti e fetaui lelei mo oe, ia avea ma Cloud Observation, Google Drive, Dropbox, OneDrive poʻo le Yandex Disk.

Ae mo le faagasologa o le fesiitaiga lava ia, faatoa na ona e manaomia e sii mai le pepa mai le PC, ona ave lea i luga o lau masini feaveai.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga Google Drive, [email protected], Yandex Drive, Dropbox

I le avea ai ma se isi mea i le teu malu, e mafai ona e faʻaaoga i le faʻaaogaina o le puseli eletonika. Ae peitai, mo nei faamoemoega, o le ae manaʻomia ni tala se lua i le taimi e tasi, lea o le ae manaomia e te ulufale ai i lau PC ma le telefoni.

Faitau atili: Faʻafefea ona lafo se faila po o se faʻailoga e ala i le imeli

Metotia 2: Card Card

Tele telefoni i ona po nei i luga o Android ua faʻapipiʻiina ma teu faʻapipiʻi - o se avanoa mo le faʻaogaina o se kalama. O le uila lava e lautele ma mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi e le gata i le telefoni, ae faʻapea foi i le komepiuta.

Manatua: O nisi taimi e mafai ai e le telefoni ona faʻatalanoa le kata o le memory ina ia le mafai e le PC ona faitau faʻamaumauga.

Vaʻai foi: Faatulagaga mafaufau i le Android

  1. Muamua e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi le kata iranti i le PC, taʻialaina e a matou faʻatonuga.

    Faitau atili: Faʻapipiʻi se kalama i se PC poʻo se komepiuta

  2. Kopi faila talafeagai i luga o lau PC i le kilipa pepa muamua, filifiliina ma kilikiina le kulupu autu "Ctrl + C".
  3. A maeʻa lena, faʻaaoga le Windows Explorer, tatala le taʻavale fesoʻotaʻi, faʻaliliu i le pusa e te manaʻomia ma faapipii pepa e ala i le kiliki i luga o le komepiuta "Ctrl + V".

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona e siiina musika i le masini komepiuta USB

  4. Aveese le kata manatua mai le komepiuta ma toe faafoi i lau telefoni.
  5. Ina ia mafai ona maua faamatalaga i luga o lau masini feaveaʻi, faʻaaoga soʻo se taʻiala talafeagai.

    Tagai foi:
    Pule Mana mo le Android
    File Managers mo le iPhone

O lenei faiga e sili ona faigofie pe a faʻatusatusa i isi filifiliga.

Metotia 3: Faʻatonu le Sooga

Faʻafetai i lenei metotia, e mafai ona e faʻafeiloaʻi saʻo mai le PC i le manatuaina o se telefoni, e le amanaʻia le manaʻoga e faʻaogaina le teu i fafo. I lenei tulaga, atonu e te manaʻomia ni polokalama faʻaopoopo.

Faitau atili: Faʻafefea ona fesoʻotaʻi lau telefoni i le PC

A maeʻa ona faʻatuina se fesoʻotaʻiga i le va o le komepiuta ma le masini feaveaʻi, mulimuli i laasaga i le metotia muamua. A maeʻa lena, o pepa e mafai ona vaʻaia ma faʻaaogaina ma soʻo se faila faila talafeagai.

Metotia 4: Faʻatonu lau telefoni i le PC

Afai o loʻo e faʻaaogaina se masini feaveaʻi i luga o le Android platform, ma e tatau ona e tuʻuina atu e le gata o faʻamatalaga lautele, ae o nisi foi o faila natia, e mafai ona e faʻafetaui. O lenei faiga e sili ona faigata, peitai, o se taunuuga, o le avanoa e fesiitai ai faila i itu uma e lua e aunoa ma ni tapulaa taua o le a avanoa.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatusatusaina Android ma PC

E pei o le tala a Android, faʻafetai i polokalama faʻapitoa, e mafai ona e faʻasosoʻo lau iPhone i lau komepiuta. I nisi auiliiliga, sa matou taʻuina atu i totonu o se tasi o faatonuga.

Faitau atili: Polokalama mo le fesoʻotaʻiina o le iPhone ma le PC

Metotia 5: Faʻaliliuina Faʻamaumauga i le iPhone

Afai e te maua se iPhone, e tele atu metotia o fesoʻotaʻiga e maua mo oe. Ae ui i lea, o le toatele oi latou e faalagolago tonu i le faila faila.

Faʻamatalaga auiliili:
Auala e siiina ai le vitio i luga o le iPhone mai le komepiuta
Faʻafefea ona feaveaia ata mai le komepiuta i le iPhone
Faʻafefea ona lafo musika i le iPhone mai komepiuta

Mo le faʻasologa faifai pea, e mafai foi ona e sau i le sauniga iTunes.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea e ala i Aytyuns ona lafo se vitio i luga o le iPhone
Auala e faʻafeiloaʻi ai ata mai le komepiuta i le iPhone e ala i iTunes
Faʻafefea ona faʻaopoopo musika i le iphone e ala i iTyuns

Faaiuga

Po o le a lava le metotia ua filifilia, o se suʻesuʻega auiliili o faatonuga e faaitiitia ai le ono mafai ona tutupu faigata. Afai e te le malamalama i se mea, o le a matou fiafia e fesoasoani i faʻamatalaga.