Ata vitio BIOS


I le taimi nei, o faʻamaʻi o loʻo faʻateleina osofaʻiga i komepiuta o tagata faʻaoga masani, ma e le mafai e isi antiviruses ona taulimaina. Ma mo i latou e mafai ona feagai ma taufaʻatau mataʻutia, e tatau ona e totogia, ma e masani lava o le tele o tupe. I lalo o nei tulaga, o le faatauina mai o se anti-virus e masani ona le mafai ona maua ai se tagata masani. E naʻo le tasi lava le ala e alu ai i lenei tulaga - afai ua pisia lau PC, faaaoga le free free removal removal tool. O se tasi o nei mea o le Kaspersky Virus Removal Tool.

Kaspersky Virus Removal Tool o se polokalama sili ona lelei e leai se mea e manaʻomia ai le faʻatulagaga ma ua mamanuina e aveese faʻamaʻi mai lau komepiuta. O le faʻamoemoega o lenei polokalame o le faʻaali atu lea o gafatia uma o le version atoa o Kaspersky Anti-Virus. E le maua ai le puipuiga moni, ae na o le aveeseina o siama.

Faiga faʻapipiʻi

A e faʻamalieina le aoga Kaspersky Virus Tango Toole ua ofoina atu e matamata le komepiuta. E ala i le kiliki i luga o le "Suiga suiga" button, e mafai ona e suia le lisi o mea faitino e siakiina. Faatasi ai ma i latou o le polokalama polokalama, polokalame e tatalaina i le amataina o le tino, atinaʻe amata ma le masini polokalama. Afai e te faʻapipiʻi se masini USB i lau PC, e mafai foi ona e siakiina i le auala lava e tasi.

A maeʻa lena mea, e tumau pea i le taʻalo i le "Start scan" button, o lona uiga, "Amata le suʻesuʻe". I le taimi o le suʻega, o le tagata faʻaaoga o le a mafai ona ia matauina lenei faiga ma taofi i soo se taimi e ala i le kiliki i le button "Taofi le".

E pei o AdwCleaner, osofaia e Kaspersky Virus Removal Tool le faʻatautaia ma faʻamaʻi atoa. E le gata i lea, o lenei aoga e iloa ai polokalame e le o manaʻomia (o lea ua taʻua ai i latou o Riskware), ae le oi le AdwCleaner.

Tagaʻi lipoti

Ina ia maimoa i le lipoti, e tatau ona e kiliki i le "auiliiliga" i le laina "Faagasologaina".

Gaioiga i mea taufaamatau

A e tatalaina se lipoti, o le tagata faʻaaoga o le a vaʻai i le lisi o faʻamaʻi, o latou faʻamatalaga, faʻapea foʻi ma gaioiga talafeagai i luga ia i latou. O lea e mafai ona e faimalaga le taufaʻatau ("Skip"), farantine ("Kopi i le faletine") pe tape ("Aveese"). Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia aveese se siama, fai mea nei:

  1. Filifili "Aveesea" mai le lisi o mea avanoa mo se siama patino.
  2. Faasolo i le "Faaauau" button, o le "Faaauau".

A maeʻa lena, o le polokalama o le a faia le gaioiga filifilia.

Faamanuiaga

  1. E le manaʻomia le faʻapipiʻiina o le komipiuta.
  2. Manaoga aupito i manaʻomia - 500 MB o avanoa avanoa avanoa, 512 MB o le RAM, fesoʻotaʻiga i luga o le initaneti, 1 GHz processor, kioso poʻo se paʻu paʻu faigaluega.
  3. E talafeagai mo le tele o auala faʻaoga, e amata i le Microsoft Windows XP Home Edition.
  4. Tufatufaina saʻoloto mai totogi.
  5. Puipuiga mai le tapeina o faila o le polokalama ma puipuia ai mea sese.

Faʻafitauli

  1. E leai se gagana Rusia (na o le Igilisi e maua ile luga).

Kaspersky Virus Removal Toole e mafai ona avea ma se ola moni mo i latou o loʻo faʻaaogaina se komepiuta vaivai ma e le mafai ona tosoina le galuega a se meaola lelei poʻo leai se tupe e faʻatau ai se tasi. O lenei faʻaoga faigofie faʻaaogaina e mafai ai e oe ona faia se faʻaogaina atoatoa o faiga faʻapitoa mo ituaiga uma o taufaʻatau ma aveeseina i se mataupu o sekone. Afai e te faʻapipiʻi nisi ituaiga o virus free, mo se faʻataʻitaʻiga, Avast Free Antivirus, ma mai lea taimi i lea taimi siaki le faiga e faʻaaoga ai le Kaspersky Virus Removal Tool, e mafai ona e aloese mai aafiaga leaga o siama.

Tikiake Mea e Aveese ai Virus e aunoa ma se totogi

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

McAfee Removal Tool Faʻafefea ona faʻapipiʻi Kaspersky Anti-Virus Junkware Removal Tool E faʻafefea ona faʻagata Kaspersky Anti-Virus mo sina taimi

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Kaspersky Virus Removal Tool o se siaki siama e leai se totogi ua mamanuina e faʻamaʻi ai komipiuta ua pisia i siama, trojans, anufe ma isi mea leaga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Kaspersky Lab
Tau: Faʻatau
Toa: 100 MB
Gagana: Igilisi
Version: 15.0.19.0