Comodo Dragon 63.0.3239.108

O le mafuaaga autu mo le le manuia o le lomitusi o le leai o se avetaavale ua faʻapipiʻi i luga o le komepiuta. I lenei tulaga, o meafaigaluega e le faigofie ona faatino ana galuega ma fegalegaleai ma le faiga faʻaoga. O lenei tulaga e faigofie ona faasaʻoina. O le a faʻaaoga le tagata e faʻaaogaina faila i soʻo se auala talafeagai. O le a matou talanoa e uiga i avanoa uma i lenei tusiga.

Faʻalaina le avetaʻavale mo le lomitusi Samsung ML-2160

Ua le mafai e Samsung ona lagolagoina a latou masini lomitusi ma ua le o toe auai i la latou gaosiga. Ae ui i lea, o faʻataʻitaʻiga tuʻufaʻatasia na leai se lagolago, aua na faʻatau mai e le isi kamupani. O le mea lea, e faigofie lava ona e mauaina ma sii mai le polokalama tatau. Sei o tatou taulimaina lenei mea i auiliiliga.

Metotia 1: Itulau Upega Tausi HP

E pei ona taua i luga, na faatauina atu e Samsung le masini lomitusi ma le mulilunctional printer branches i se isi kamupani, e igoa ia HP. O nei lautusi faletusi uma ua siitia atu i la latou upega tafaʻilagi, ma o iina e latou te maua ai mea uma latou te manaʻomia mo le saʻo o le faʻaogaina o masini. E mafai ona e faia lenei faiga e pei ona taua i lalo:

Alu i le itulau lagolago o HP

  1. Tatala le itulau lagolago a HP mai le fesoʻotaiga i luga e ala i se 'upega tafaʻilagi.
  2. O le ae vaʻavaʻai i se kulupu e eseese vaega. Faatasi ai ma mea uma e maua "Polokalame ma avetaavale" ma kiliki le igoa i le faamaumatau agavale.
  3. O pine ma saini e faailoa ai ituaiga o oloa. O iinei, faasolosolo, kiliki "Lomitusi".
  4. E matua faigofie lava e suʻe i se laina faʻapitoa, e te le manaʻomia faʻaalu le taimi e matamata ai i faʻataʻitaʻiga uma. Faʻatoa ulu i le igoa o le oloa ma faʻaomi le ki Ulufale.
  5. Faʻalogo lelei i le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le faiga faʻaogaina. E le saʻo i taimi uma, o lea ia toe siakiina lenei nofoaga ma, pe a tatau ai, ia suia.
  6. Faʻateleina le lisi faʻatasi ma avetaavale masani, saili le lomiga lata mai iina ma kiliki "Download".

O le a amata le download, a maeʻa na o le tatalaina o le mea faʻatulagaina ma faʻatali seʻia oʻo lava ina faʻapipiʻi le faila o faila i le komepiuta. A maeʻa lena, e mafai loa ona e amata galue ma le lomitusi.

Metotia 2: Faʻaaoga aloaia

O suiga i le lagolago o masini na aafia ai le na o le lagolagosua aloaia aloaia, ae o le polokalame fesoasoani HP foi. O lenei ua maua ai faʻamatalaga i tusitala mai le Samsung. O lenei metotia e talafeagai mo i latou e le mananao e suʻeina ma le lima ia mea uma e tatau ai i luga o le saite. O loʻo faʻaaogaina polokalame faʻapitoa e pei ona taua i lalo:

Download le Fesoasoani HP Support

  1. Alu i le itulau faʻaaoga aloaia download.
  2. Kiliki le ala talafeagai e amata ai le faagasologa o le download.
  3. Faʻasaʻo le faʻapipiʻi ma kiliki "Lisi".
  4. Matou te fautuaina e te faitauina faʻamatalaga o le maliega o laisene ae leʻi malilie faatasi ma i latou.
  5. I lalo o le tusiga "O aʻu masini" kiliki "Siaki mo faʻamatalaga ma pou".
  6. Faatali mo le faʻataʻitaʻiga ina ia maeʻa.
  7. E mafai ona e vaʻai i le lisi o faila fou o loʻo maua i le vaega "Faʻafouina".
  8. Togi mea e te manaʻomia ma kiliki "Download ma Faʻamau".

E totoe na o le faatali seiloga e faʻatonuina e le polokalame ia avetaavale, mulimuli ane o le Samsung ML-2160 o le a vave ona avanoa mo le taʻavale.

Metotia 3: Polokalame faʻapitoa

I luga o le Initaneti o loʻo i ai le tele o numera telefoni feaveaʻi e faafaigofie ai le faʻaaogaina o se komepiuta. Faatasi ai ma le lisi o ia masini komepiuta o loʻo i ai ni sui o loʻo faʻatinoina a latou galuega i le galulue faatasi ma avetaavale. Latou te otometi le faʻamalosiina o le PC ma e ala i le Initaneti i totonu o latou faavae latou te maua ai faila talafeagai mo vaega ma masini komepiuta. Faitau e uiga i sui pito sili ona lelei o lenei masini komepiuta i le sootaga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

E le gata i lea, o loʻo i ai se tusiga i luga o la tatou upega tafaʻilagi, lea e aofia ai faʻamatalaga auiliili i le auala e galue ai i le polokalame DriverPack Solution. O se tasi o le sili ona lauiloa o lona ituaiga ma e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi. E oʻo lava i le tagata faʻapitoa o le a malamalama i le pulega ma o le a mafai ona faʻapipiʻi avetaavale e aunoa ma ni faʻafitauli.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 4: Faʻailoga Taualoa Tulaga Ese

I lenei auala, e tatau ona e maua auaunaga i isi vaega e mafai ai e oe ona tuʻuina faila i soʻo se masini. O suʻesuʻega i luga o nei saite o loʻo faʻatinoina i le igoa o le oloa poʻo lona faʻamatalaga. Le auala sili ona faigofie e faʻaaoga ai se tulaga tulagaese, lea e mafai ona maua e ala i "Pule Sili" i faamalama. O le Samsung ML-2160 e pei o lenei:

USBPRINT SAMSUNGML-2160_SERIE6B92

I lalo o le ae maua ai auiliiliga auiliili i lenei autu.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 5: Faʻaopoopo faʻapitoa le lolomi lolomi i Windows

E le o taimi uma e faʻatonuina ai le tagata lomitusi i le faiga faʻavae. I ia tulaga, e tatau ona e faʻaopopo ma le lima le faʻaaogaina o le galuega. I se tasi o laʻasaga, o loʻo faʻatautaia ma faʻapipiʻi avetaavale, lea o le a sili ona aoga mo i latou e le mananao e suʻe le Initaneti ma faʻaaoga polokalama faʻapitoa. O lo tatou isi tusitala ua faʻamatalaina laʻasaga i lea laasaga ia mea uma o lenei metotia. Feiloai ia te ia i le sootaga lenei.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

E pei ona mafai ona e vaʻai, e leai se mea faigata i le sailia o avetaavale mo le masini lomitusi Samsung ML-2160 ma se tasi o avanoa e lima o avanoa. Ua lava le mulimuli ma le faʻaeteete laasaga taʻitasi ma o le a uma mea uma.