Qualcomm Flash Image Loader (QFIL) 2.0.1.9

I se taimi, e ono tupu e le o le mana o lau telefoni feaveaʻi po o le papa. O le asō o le a matou taʻu atu ia te oe le mea e tatau ona fai pe ae manaʻomia le aofia ai o se masini.

Auala e liliu ai le masini Android e aunoa ma se faamau

E tele metotia mo le lafoaina o se masini e aunoa ma se ki o le mana, ae latou te faalagolago i le auala ua tape ai le masini: ua tape atoa pe ua i le moe. I le tulaga muamua, o le a sili atu ona faigata le taulimaina o le faafitauli, i le lona lua, soo se tasi, e faigofie. Mafaufau i filifiliga i le faasologa.

Vaʻai foi: O le a le mea e fai pe a le toe i ai le telefoni

Faʻataga 1: Faʻatoʻa uma le masini

Afai ua tape lau masini, e mafai ona e amataina e faaaoga ai le auala toe faʻaleleia poʻo le ADB.

Faʻaolaina
Afai o lau telefoni po o lau laulau e le atoatoa (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma ona faʻasao le puʻupuʻu), e mafai ona e taumafai e faʻagaoioia e ala i le ulufale i le mode toe faʻaleleia. E faia lenei mea e pei o lenei.

  1. Faʻafesoʻotaʻi le tau i le masini ma faʻatali mo le tusa ma le 15 minute.
  2. Taumafai e ulufale i le toe faʻaleleia e ala i le uomiina o ki. "Lisi o lalo" poʻo "Volume Up". O se tuufaatasiga o nei ki e lua e mafai ona galue. I luga o masini e i ai se faamau faaletino "Aiga" (mo se faʻataʻitaʻiga, Samsung) e mafai ona e uu i lalo lenei ki ma tape / uu se tasi o ki.

    Vaʻai foi: Auala e ulufale ai i le toe faʻaleleia o le mode i le Android

  3. I se tasi o nei mataupu, o le a toe faʻaleleia le masini. Matou te fiafia i le aitema "Toe Toe Maua Nei".

    Afai e sese le button, o le a le aoga, o lea afai o loʻo e toe faʻaleleia mea faʻatau poʻo se CWM lona tolu, ia tuu le masini mo ni nai minute: e tatau ona toe faʻaleleia aunoa.

  4. Afai e iai sau TWRP toe faʻaleleia i luga o lau masini, ona mafai lea ona toe faʻafouina le masini - o lenei ituaiga o mea e toe faʻaleleia ai mea e lagolagoina le pule lima.

Faatali mo le faiga e teu ai, ma ia faʻaaoga le masini poʻo le faʻaaogaina o polokalama o loʻo faʻamatalaina i lalo e toe faʻamaonia ai le ki.

Adb
Android Debug Bridge o se mea lautele e faʻaaogaina ai le lafoaʻiina o se masini ma se paʻu le mana. Na o le pau lava le mea e manaʻomia e tatau ona faʻaaogaina le USB debugging i le masini.

Faitau atili: Faʻafefea e mafai ai e USB ona faʻapipiʻi i se masini Android

Afai e te iloa mautinoa o loʻo faʻavaivaia le YUSB ua le atoatoa, ona faʻaaoga lea o le metotia mai le toe faʻaleleia. Afai o loʻo faʻaauau le faʻapipiʻi, e mafai ona e alu i taga o loʻo faʻamatalaina i lalo.

  1. Faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi le ADB i luga o lau komepiuta ma faʻapipiʻi i totonu o le pusa o le siakiina o le polokalama (masani lava o le taʻavale C).
  2. Faʻafesoʻotaʻi lau masini i lau PC ma faʻapipiʻi avetaavale talafeagai - e mafai ona e mauaina i latou i luga o le upega tafailagi.
  3. Faaaoga le lisi "Amata". Mulimuli i le ala "Polokalama uma" - "Tulaga Faataatia". Sue i totonu "Poloaiga Poloaiga".

    Faʻasua-aunoa le igoa o le polokalama ma filifili "Faʻamasino e avea ma pule".

  4. Siaki pe faʻaalia lau masini i le ADB e ala i le tainacd c: adb.
  5. I le mautinoa o le telefoni po o le papalama ua fuafuaina, tusi le poloaiga lenei:

    Adb toe amata

  6. A uma ona ulufale atu i lenei poloaiga, toe faʻafou le masini. Tuʻu ese mai le komepiuta.

I le faaopoopo atu i le pulea mai le laina o le poloaiga, o loʻo maua foi le talosaga ADB Run, lea e mafai ai e oe ona faʻaaoga auala mo le galulue faatasi ma le Android Debug Bridge. Faʻatasi ai, e mafai foi ona e faʻamalosi le masini e toe faʻafouina i se moli le mana.

  1. Toe faia laasaga 1 ma le 2 o le taualumaga muamua.
  2. Faʻamuta ADB Run ma tamoe. Ia mautinoa o le masini o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tino, ulufale i le numera "2"tali ia tali "Toe Toe Android"ma lolomiina "Ulufale mai".
  3. I le isi matala, ia e ulufale "1"e tutusa "Toefaʻatonu"o lona uiga, e toe faʻaleleia, ma kiliki "Ulufale mai" mo le faʻamaoniga.
  4. O le a toe amata le masini. E mafai ona motusia mai le PC.

Ma o le toe faʻaleleia, ma le ADB e le o se fofo atoatoa i le faafitauli: o nei metotia e mafai ai ona e amataina le masini, ae mafai ona ulufale i le mode moe. Seʻio tatou tilotilo i le ala e fagua ai le masini, pe a tupu lenei mea.

Filifiliga 2: Mea i le moe

Afai o le telefoni po o le papaa na alu i le tulaga moe ma ua leaga le button, e mafai ona e amataina le masini i auala nei.

Faʻafesoʻotaʻi e faʻatonu poʻo PC
Le auala pito sili ona lelei. E toetoe lava o polokalama uma a le Android e alu ese mai le tulaga moe, pe afai e te faʻafesoʻotaʻi i latou i le iunite o le tau. O lenei faʻamatalaga e moni mo le fesoʻotaʻi i se komepiuta po o le komepiuta e ala i le USB. Ae ui i lea, o lenei metotia e le tatau ona faʻaleagaina: Muamua, o le sooga tuʻu i le masini e mafai ona toilalo; lona lua, o le fesoʻotaʻiga faifai pea / vavalalata i lima e afaina ai le tulaga o le pauna.

Valaʻau i le masini
A e maua se telefoni feaveaʻi (telefoni poʻo telefoni feaveai), o le a ala aʻe lau telefoni poo lau laupepa. O lenei metotia e sili atu ona faigofie nai lo le taimi muamua, ae e le o se mea e mataʻina, ma e le o taimi uma e iloa ai.

Fafao Tap i luga o le lau
I nisi masini (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le LG, ASUS), o le galuega o le ala i luga e ala i le paʻi o le mata o loʻo faʻaaogaina: faalua faʻasolo i luga ma lou tamatamailima ma o le a ala mai le telefoni mai le moe. Ae paga lea, o le faʻaaogaina o lenei filifiliga i luga o masini e le o masalomia e le faigofie.

Faʻasoaina le pule o le mana
O le ala sili ona lelei (ese mai le sui o le ki, o le mea moni) o le tuʻuina atu lea o ana galuega i soʻo se isi lava faamau. E aofia ai soʻo se ituaiga o polokalama e mafai ona faʻatonuina (pei o le valaʻau i le Bixby fesoasoani leo i luga o le Samsung sili ona fou) poʻo le kuluma leo. O le a matou tuua le lomiga i le lisiina o ki mo se isi tusitusiga, ma o le a tatou mafaufau i le Pātene Mana i le Volume Button application.

Tikiaina le Pātene Mālosi i le Volume Button

  1. Faʻatau le app mai le Google Play Store.
  2. Faʻamolemole. Liliu le auaunaga e ala i le uomi o le kesi i le isi itu "Faʻamālō / Faʻasili le Mana Faʻatasi". Ona lafo lea o le pusa "Papa" - e manaʻomia lenei mea ina ia mafai ai ona toe faʻafouina le mafai ona faʻaagaoioia le mata ma le kuluma leo. O le filifiliga lona tolu e nafa ma le gafatia e teu le lau i le kiliki i luga o se faʻamatalaga faʻapitoa i le pusa o le tulaga, e le tatau ona faʻagaoioia.
  3. Taumafai ia foliga. O le mea e sili ona manaia o le, ao mafai pea ona pulea le tele o le masini.

Faamolemole ia maitauina i luga o masini Xiaomi atonu e talafeagai e toe faatulaga ai le talosaga i le mafaufau ina ia le faʻagataina e le pule o le polokalama.

Fafaguina e le leo
Afai o le metotia o loʻo faamatalaina i luga e le fetaui ma oe mo nisi mafuaaga, e mafai ona e faʻaaogaina tusi talosaga e mafai ai e oe ona pulea le masini e faʻaaogā ai masini: o le televave, o le gyroscope, poʻo se senitene latalata. O le tali aupito sili ona lauiloa mo lenei mea o le Vasega Paʻetino.

Tikiai le Mata o le Mataʻutia - On / Off

  1. Tikiake le Mata o le Mataʻitaʻe mai le Google Play Market.
  2. Faʻasaʻo le tusi talosaga. Faamolemole talia le tulafono mo le puipuia o oe.
  3. Afai e le otometi le i ai o le tautua, ia faʻaaogaina i le kilikiina o fesuiaiga talafeagai.
  4. Faʻamataʻu sina mea itiiti i le poloka o filifiliga. "Sini latalata". E ala i le makaina o mea uma e lua, e mafai ona e liliu lau masini i luga ma le mamao e ala i le faʻailoa o lou lima i luga o le masini vavalalata.
  5. Faʻasalalauga "Liliuina o le lau i le" Faʻatagaina oe e tatala le masini e faʻaaoga le televave: na o le taloina o le masini ma o le a faʻaalia.

E ui lava i le tele o foliga, o le talosaga o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga taua. Muamua o tapulaa o le saolotoga faʻapitoa. O le lona lua o le faʻaititia o le faʻaaogaina o le eletise ona o le faʻaaoga pea o masini. O le lona tolu - vaega o filifiliga e le o lagolagoina i luga o nisi masini, ma mo isi foliga, atonu e manaʻomia lou maua o aʻa.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e mafai ona faʻaaogaina le masini ma se kī le lelei. I le taimi lava e tasi, matou te maitauina e leai se fofo e lelei, o lea matou te fautuaina oe, afai e mafai, toe sui le ki oe lava pe ala i le faʻafesoʻotaʻi o se nofoaga autu.