Faia se muai faʻamatalaga mo vitio YouTube

E leai se tasi na te faafitia le mea moni e faapea, pe a filifilia se vitio i le YouTube, e muamua ona vaʻaia e le tagata faʻapitoa lana muaʻi manatu, ma pe a uma lena i le igoa lava ia. O lenei faʻavaa lea e avea o se elemene faatosina, ma o le mafuaaga lea e taua ai le iloa pe faʻapefea ona tuʻuina se ata i luga o se vitio i le YouTube, pe afai e te manaʻo e te galue malosi i ai.

Tagai foi:
Faʻafefea ona mafai ai tupe faʻatau i YouTube
Faʻafefea ona fesoʻotaʻi atu i le fesoʻotaiga vavalalata i le YouTube

Talosaga video cover cover

O le mea e leaga ai, e le o tagata uma na faʻapipiʻiina ma fatuina lana lava puʻe YouTube e mafai ona faʻaofi se ata i le vitio. O lenei avanoa e tatau ona maua. I le taimi muamua, i luga o Youtube, o tulafono sili atu ona ogaoga, ma ina ia mafai ona maua se faʻatagaga e faʻaopopo ai faʻaupu i le vitio, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le faʻatautaia poʻo le fesoʻotaiga vavalalata, o lea ua faʻaumatia tulafono, ma naʻo oe e manaʻomia le faʻatonuina o mea manaʻomia e tolu:

  • maua se igoa lelei;
  • e le solia tulafono a le nuu;
  • faʻamaonia lau tala.

O le mea lea, o mea uma e tolu e mafai ona e siaki / faʻasolo i le itulau e tasi - "Tulaga ma Galuega"Ina ia maua, mulimuli i faatonuga:

  1. Kiliki i luga o lau atigilima faʻamaufaʻailoga, lea o loʻo i le tulimanu pito i luga.
  2. I totonu o le pusa talanoa o loʻo faʻaalia, kiliki i le "Atinaʻe atinaʻe".
  3. I luga o le itulau o loʻo tatala, faʻalogo i le vaega tauagavale. O iina e tatau ona e kiliki i le mea "CHANNEL". I le faʻalauteleina o le lisi, filifili"Tulaga ma Galuega".

O lea, o lea ua e i luga o le itulau talafeagai. O iinei e mafai ona e vave vaʻaia vaega e tolu o loʻo i luga. Faʻaalia lou tulaga tauleleia (Faʻaaloalo i le puletaofia), se fuataga o le tausisia o taʻiala faʻalapotopotoga, ma faʻaalia pe ua faʻamaonia lau laina pe leai foi.

Ia maitau foi o loʻo i ai se poloka i lalo: "Faʻailoga masani i le vitio"Afai e le o avanoa ia te oe, o le a faamamafaina i se laina mumu. I le itu, o lona uiga e le o ausia mea e pei ona taua i luga.

Afai i luga o lau itulau e leai se lapataiga e uiga i le solia o le puletaofia ma mataupu faavae a le alalafaga, ona mafai loa lea ona e agai i le mea lona tolu - e faʻamaonia ai lau teugatupe.

Faʻamaumauga a le YouTube YouTube

  1. Ina ia faʻamaonia lau faʻamaumauga YouTube, e te manaʻomia, aʻo i luga o le itulau e tasi, kiliki "Faamautu"o loʻo tu i tafatafa o lau ata faalilolilo.
  2. Tagai foi: Faʻafefea ona faʻamaonia lau auala YouTube

  3. Oe i le itu taumatau. O le faʻamaoniga lava ia e faʻatinoina e ala i se feau SMS faʻatasi ai ma se numera e tatau ona tusia i totonu o le nofoaga talafeagai e ulufale ai.
  4. I le koluma "O le a le atunuʻu oe i ai?"Filifili lau risone. E mafai ona e mauaina o se savali SMS poʻo se savali faʻalogo (o le a maua se telefoni i luga o lau telefoni lea o le a faʻatautaia ai lau faʻailoga i le telefoni.) E fautuaina e faʻaaoga se feau SMS.
  5. A uma ona filifilia nei mea e lua, e tatala se submenu e mafai ai ona e filifilia se gagana talafeagai e ala i le sootaga "suia le gagana", ma e tatau ona tuʻuina atu lau numera telefoni. E taua le taʻuina o le numera, amata vave i numera (e aunoa ma se faʻailoga"+") Ina ua uma ona e ulufale atu i faamatalaga tatau uma e te manaʻomia e kiliki ai"Le auina atu".
  6. O le ae mauaina se SMS i luga o le telefoni, lea o le a faʻaalia ai le code, lea o le a, i le itu, o le a tatau ona tusia i totonu o le avanoa talafeagai e ulufale ai, ona faʻasalalau lea o le "Le auina atu".

Manatua: afai o nisi mafuaaga e le oʻo ai le feau SMS, e mafai ona e toe foi i le itulau muamua ma faʻaaoga le metotia faʻamaoniga e ala i le leo leo leo.

Afai e lelei mea uma, o le a aliali mai se savali i luga o le siaki e logoina oe i lenei mea. E tatau ona e kiliki "Faʻaauau"ia maua ai le malosi e faaopoopo ai ata i le vitio.

Faʻaofi ata i le vitio

A maea uma faatonuga o loʻo i luga, o le a vave ona e faʻafeiloaʻi i le itulau ua leva ona e masani ai: "Tulaga ma Galuega"pe afai o loʻo i ai ni suiga laiti Muamua, i luga o le nofoaga o loʻo i ai se ki"Faamautu", o le taimi nei o loʻo i ai se siaki ma ua tusia:"Faamauina"ma le lona lua, poloka"Pepa ata tifaga faaleaganuu"o loʻo faʻamamafa nei i se lanu lanumeamata. O lona uiga o loʻo e maua le avanoa e faʻaofi ai ata i totonu o le vitio. O le taimi nei e tumau pea e fuafua pe faapefea ona fai.

Tagai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se vitio i le YouTube

Ae ui i lea, muamua e tatau ona e gauai atu i tulafono mo le faaopoopoina o pusa i le vitio, aua a leai, o le ae solia tulafono a le nuu, o le a faaitiitia lau fuainumera ma o le a le maua ai lou tomai e faaopoopo ai ni ata muamua i le vitio. E sili atu, ona o le solia o le vitio e ono mafai ona poloka, ma o le ai ai lou monetization disabled.

O lea, e tatau ona e iloa naʻo tulafono e lua:

  • O le ata na faʻaaoga e tatau ona tausisia uma mataupu faavae o le sosaiete YouTube;
  • I luga o mea e teu ai e le mafai ona e faʻapipiʻi vaaiga o sauāga, faʻasalalauga o se mea ma ata o se uiga feusuaʻi.

O le mea moni, o le mea muamua o se mea mataga, aua e aofia ai se seti o tulafono ma fautuaga. Ae ui i lea, e tatau ona e faamasani ma i latou ina ia le afaina ai lau auala. Auiliiliga e uiga i tulafono uma a le afioaga, e mafai ona e faitau iai vaega talafeagai i luga o le saite YouTube.

Ina ia faia se faʻamuamua o le vitio, e te manaʻomia:

  1. I totonu o le potu gaosi fatuga alu i vaega: "Pule ata Vitio"lea e filifili ai le vaega:"Vitio".
  2. O le a e vaʻai i se itulau e faʻaalia ai vitio uma na e faʻauʻu muamua. Ina ia setiina le ata i luga o le ufiufi i se tasi oi latou, e tatau ona e kiliki le "Suiga"i lalo o le vitio lea e te manaʻo e faʻaopopo i ai.
  3. O lenei ua e tatalaina se vitio vitio. Faatasi ai ma elemene uma e tatau ona e kiliki i le "Pine patino"o loʻo i le taumatau o le vitio lava ia.
  4. O le ae vaʻai i le Malama, o fea e tatau ai ona e ufiufi le auala mo le ata e te manaʻo e tuʻu i luga o le faʻavaa. A uma ona filifili, kiliki "Tatala".

A maeʻa lena, faʻatali mo le download (i ni nai sekone) ma o le ata filifilia o le a faʻamatalaina o se faʻamau. Ina ia faasaoina uma suiga, e tatau ona e kiliki "Meli"Aʻo leʻi faia lenei mea, aua nei galo e faʻatumu uma isi vaega taua i le faatonu.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, ia faia se muaʻi faʻamatalaga o le vitio, e le manaʻomia ona e iloa le tele, ma mulimuli i faatonuga o loʻo i luga, e mafai ona e faia i ni nai minute. E taua le manatua o le solia o tulafono a le YouTube, e mafai ona faʻamaonia, lea o le a faʻaalia i fuainumera o le auala.