Tusi faitau tusi mo le Android


Soo se tagata e faaaogaina le iPhone ia le itiiti ifo i le tasi, ae na feagai ma se tulaga pe a manaomia e toe faafoi se talosaga ua tape. O aso nei o le a tatou tilotilo i auala o le a mafai ai ona tupu lenei mea.

Toe faʻafoʻisia se faʻaoga mamao ile iPhone

O le mea moni, e mafai ona e toe faʻafoʻisia se polokalama ua faʻamutaina e ala i le toe faʻaaogaina mai le Store Store. E ui i lea, pe a uma le faʻatulagaga, e fai ma tulafono, o faʻamaumauga muamua ua leiloloa (e le faʻaaogaina i na talosaga e teuina ai faʻamatalaga o tagata e uiga ia latou 'auʻaunaga, pe i ai foi a latou lava meafaigaluega faʻapitoa). Ae ui i lea, o le a avea ma fesili i ni metotia se lua e toe faʻaleleia ai talosaga ma faʻamatalaga uma na faia muamua.

Metotia 1: Lagolago

O lenei metotia e fetaui lelei pe a maeʻa le faʻamamaina o le talosaga, e leʻi toe faʻaleleia le faʻaogaina o le iPhone. E mafai ona fatuina le teuga i luga o le telefoni (ma teuina i iCloud), poo le komepiuta i le iTunes.

Filifiliga 1: iCloud

Afai e otometi ona fatuina ni laupepa i lau iPhone, pe a maeʻa e le taua le misia o le taimi o le a amata ai ona toe faafou.

  1. Tatala lau faʻapipiʻi iPhone ma filifili lau faʻamatalaga ID Apple i le pito i luga o le faamalama.
  2. I le isi siata, filifili le vaega iCloud.
  3. Tusi i lalo ma filifili "Lagolago". Siaki pe a faʻatulagaina, ma afai o le a leʻi faʻaumatia le tusi, e mafai ona e faʻaauau le faagasologa o le toe faʻaleleia.
  4. Toe foi i le faamalama autu autu ma tatala le vaega "Manatu taua".
  5. I le pito i lalo o le faamalama, tatala le mea "Toe faʻafou", ona filifili lea o le ki "Tape mea o loʻo i ai ma faʻamaumauga".
  6. O le atamai o le a ofoina atu e faʻafouina le faʻamaumauga. Talu ai tatou te le manaʻomia lenei mea, e tatau ona e filifili le ki "Aveeseina". O le ae manaʻomia le ulufale i se upu faʻaulu e faaauau.
  7. A faʻaalia le faʻamalama faʻafeiloaʻi i le iPhone, alu i le laasaga o le seti telefoni ma fai le toe faʻaleleia mai iCloud. A maeʻa le toe faʻafoʻisia, o le a soloia le talosaga i luga o le komepiuta.

Filifiliga 2: iTunes

Afai e te faʻaaogaina se komepiuta e teu ai faʻamaumauga, o le polokalama ua maeʻa o le a toe faʻafouina e ala i iTunes.

  1. Faʻafesoʻotaʻi le iPhone i lau komepiuta e faʻaaoga ai le USB cable (o le a le avanoa le toe faʻaleleia pe a faʻaaogaina le WiFi) ma faʻalauiloa iTunes. Afai e amata faʻafouina le polokalama, e tatau ona e faalēaogā lenei faiga e ala i le kiliki i luga o le faʻamalo ma se koluse i le pito i luga o le faamalama.
  2. Le isi, tatala le lisi o le iPhone i le kiliki i luga o le masini masini.
  3. I le itu tauagavale o le faamalama e tatau ona e tatalaina le lisi. "Iloiloga", ma i le kiliki saʻo i luga o le mea "Toe Maua le iPhone". Faʻamaonia le amataga o lenei faagasologa ma faʻatali e faʻauma.

Metotia 2: Faʻatino ni faʻaogaina o talosaga

E leʻi leva talu ai nei, na faʻaaogaina ai e Apple se faʻaaogaina sili ona aoga i luga o le iPhone lea e mafai ai ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o talosaga. O le mea lea, ua aveesea le polokalama mai le telefoni, ae o lona ata o loo tumau pea i luga o le komepiuta, ma o le tagata e faaaogaina faamatalaga ua faasaoina i le masini. O le mea lea, afai e seasea ona e liliu i se tusi faapitoa, ae e te mautinoa o loʻo e manaʻomia pea, faʻaaoga le galuega download. Faitau atili e uiga i lenei autu ia tatou mea eseese.

Faitau atili: Faʻafefea ona aveese se tusi talosaga mai le iPhone

Ma ina ia mafai ona toe faʻaofiina le polokalama e sii mai ai, faʻafao se tasi i luga o lana ata i luga o le komepiuta ma faʻatali mo le faʻapipiʻiina e maeʻa. A maeʻa sina taimi, o le a sauni le talosaga e amata ma galue.

O nei fautuaga faigofie o le a mafai ai e oe ona toe faʻafoisia le talosaga i luga o lau telefoni ma toe foi atu i lona faʻaoga.