Faʻaopoopo ma faʻaumatia fesoʻotaʻiga i WhatsApp mo Android, iOS ma Windows

O le talosaga a WhatsApp, lea e maua ai le gagana e leai se totogi, leo ma le telefoni feaveaʻi, e matua lauiloa i le salafa o le lalolagi. Ma a aunoa ma le toatele o le au maimoa e faʻaaogaina, e faʻafouina lava e le au amata e le iloa pe faapefea ona foia lenei mea poʻo lena faafitauli i lenei avefeʻau. I la tatou tusiga i aso nei o le a tatou talanoa pe faʻafefea ona faʻaopoopo ma / pe faʻaumatia se faʻafesoʻotaʻiga i totonu o le tusi a WattsAp i luga o masini feaveaʻi ma Android ma iOS, faʻapea foʻi i komepiuta patino ma Windows.

Android

O ē e faʻaaogaina masini feaveaʻi e faʻaaogaina le polokalama faʻaogaina o Android, e tusa lava pe o telefoni feaveaʻi poʻo papa, e mafai ona faʻaopoopo se fesootaiga fou i WhatsApp i ni auala eseese se tolu. E ui o le toʻalua oi latou, nai lo lena, o se fesuiaiga o le gaioiga tutusa o le algorithm. O le aveeseina saʻo mai le tusi o le tuatusi e sili atu ona faigofie, e le o se mea e ofo ai. O le a matou faʻamatalaina mea uma i auiliiliga.

Faʻaopoopo faʻamatalaga i whatsapp mo le telefoni

O le tusi tusi, lea o loʻo maua i le Android version o VotsAp, e naʻo le na o le faʻafetauiina ma faʻaalia ai fesoʻotaʻiga o loʻo teuina i luga o le telefoni poʻo le Google account. Faʻatasi i nei "nofoaga" ma e mafai ona e faʻauluina faʻamatalaga o le tagata fou - lona igoa ma le telefoni feaveaʻi.

Metotia 1: Tusi Tatala Mataitusi

I luga o telefoni uma i le Android, o loʻo i ai se talosaga faʻapipiʻi. "Faʻafesoʻotaʻi". Atonu o se vaifofo tatau mai Google poʻo le mea na faʻapipiʻiina e le kamupanī masini i le OS OS, i la tatou tulaga, e le o se vaega faapitoa. O le mea autu o faʻamatalaga faʻamatalaga mai tusi talosaga uma o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le masini e lagolagoina lenei galuega o loʻo teuina i totonu o le tusi tuatusi. Faʻamatalaga saʻo, e mafai ona e faʻaopopo se fesoʻotaiga fou i le avefeʻau o le WhatsApp.

Vaʻai foi: O fea o faʻamatalaga e teuina i luga o le Android

Manatua: O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo e faʻaaogaina se telefoni ma se "mamā" Android 8.1 ma, e tusa ai ma se faʻataʻitaʻiga masani. "Faʻafesoʻotaʻi". O nisi o elemene o loʻo faʻaalia e ono eseese i foliga vaaia poʻo i le igoa, o lea ia na o le suʻe mo le sili ona fetaui i le uiga ma le manatu o le faʻasalalauga.

  1. Faʻasaʻo le tusi talosaga "Faʻafesoʻotaʻi" (taua: leai "Telefoni") e ala i le sailia i luga o le matala poʻo le lisi.
  2. Kiliki le ki e faaopoopo ai se pepa fou, faia i foliga o se liʻo ma se faʻatasi i le ogatotonu.
  3. Ulufale muamua ma igoa mulimuli (filifiliga) ma le numera o le telefoni o le tagata e ona le fesoʻotaʻiga e te manaʻo e teu i totonu o laufanua talafeagai.

    Manatua: I luga o le fanua "Igoa" E mafai ona e filifilia po o fea e teu ai le keli o fesoʻotaʻiga - e mafai ona avea ma se tasi o tala Google poʻo le mafaufau loloto o le masini. O le filifiliga lona lua e le o avanoa mo tagata uma, ma le muamua o le sili ona faʻatuatuaina ma lelei.

  4. A maeʻa ona faʻamalamalamaina le faʻamatalaga talafeagai, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le atigipusa o loʻo i le pito i luga taumatau e teu ai ma ia mautinoa o le ulufale fou i totonu o le tusi tuatusi ua maeʻa manuia.
  5. Tufa i fafo "Faʻafesoʻotaʻi" ma tamoe i whatsapp. I le lisi "Talitonuga", lea e amata ona le mafai, ma o le muamua i totonu o le lisi, kiliki i le ki mo le faaopoopoina o se talanoaga fou o loʻo i le tulimanu pito i lalo.
  6. O le lisi o fesoʻotaʻiga o lau masini Android o le a tatalaina lea e mafai ona maua e VotsAp. Faʻasalalau i totonu ma saili le tagata faʻaaoga o lona faʻamatalaga faʻamatalaga ua e faʻaolaina i lau api o tusi. Ina ia amata se talatalanoaga, na o le tapunia lenei mea.

    I le taimi nei, e mafai ona e lafoina lau savali e ala i le tusia o ana tusitusiga i le matata talafeagai.

  7. Pule oe pe fai: Mo gaoioiga faʻapitoa, e manaʻomia e WhatsApp le avanoa i fesoʻotaʻiga i luga o le masini ma, pe afai e leai, o le a talosaga le talosaga i le taimi lava e uma ai le kata o le talatalanoaga. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Lisi" i le faʻaaliga vaaia o loʻo i ai le talosaga, ona "Faataga".

    Afai e le oʻo mai le talosaga tutusa, ae o le a le mafai e le avefeau ona maua avanoa i faʻafesoʻotaʻiga, e mafai ona e tuuina atu ma le lima. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i laasaga nei:

    • Tatala "Faʻatonu" masini feaveai, filifili mea "Talosaga"ona alu lea i le lisi o talosaga uma faʻapipiʻi ma maua VotsAp i totonu.
    • Faʻafesoʻotaʻi le igoa o le avefeau i le lisi ma luga o le itulau ma lona faʻamatalaga filifili le mea "Faʻatagaga". Faʻamuli le kesi i tafatafa o le mea i le tulaga galue. "Faʻafesoʻotaʻi".

    I le tuʻuina atu o le faatagaga avefeʻau e faʻafesoʻotaʻi au fesoʻotaʻiga, e mafai ona e maua se tagata na faʻapipiʻi muamua i lana tusi tuatusi ma amata se faʻasalalauga ma ia.

  8. E leai se mea faigata e faʻaopopo ai se faafesootaʻiga fou i WhatsApp. Talu ai o nei faʻamaumauga o loʻo teuina i le telefoni, pe sili atu foi, i totonu o le Google account, o le a mafai ona maua e oʻo lava ina ua uma ona toe faʻaaogaina le talosaga. I luga o le pepa faʻataʻatia, lea e fai o se ituaiga o faʻata mo le tagata faʻatagata feaveaʻi, o le a faʻaalia foi lenei faʻamatalaga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafefe fesootaiga i le Android

Metotia 2: Meafaigaluega Faʻatonu

E mafai ona e faʻaopopo faʻamaumauga faʻamatalaga i le tusi tuatusi e le gata i le polokalama "Faʻafesoʻotaʻi", ae tuusao mai i le whatsapp lava ia. Ae ui i lea, o le faʻasaoina o lenei faʻamatalaga o loo faia pea i se faʻatautaia faʻaaogaina Android - o le avefeau i lenei mataupu na toe faʻafoʻi atu i ai. Ae ui i lea, o lenei metotia o le a faigofie tele mo tagata faʻaaoga e faʻaaogaina le sili atu ma le tasi le talosaga e faʻafefe ai fesootaiga ma / poʻo i latou e le o iloa po o le a le autu. Mafaufau pe faapefea ona faia lenei mea.

  1. I le faamalama autu o le VotsAp, kiliki i luga o le faaopoopoina o le upusii talanoaga fou ma filifili le mea i le lisi e aliali mai. "New Contact".
  2. E pei ona i ai muamua, fuafua pe o fea e teuina ai le faamatalaga (Google account poʻo le telefoni), ulufale i le igoa muamua ma le igoa mulimuli o le tagata, ona e ulufale lea i lona numera. Ina ia laveaʻi, tapuni le siakiina o loʻo i luga o le laulau pito i luga.
  3. O le faafesootaiga fou o le a faʻapolopoloina i le tuatusi o lau telefoni, ma i le taimi e tasi o le a aliali mai i le lisi o tagata o loʻo avanoa mo fesoʻotaʻiga i le talosaga a WhatsApp, mai le mea e mafai ona e amataina ai se fesoʻotaʻiga.
  4. O lenei auala e faʻaopoopo ai fesoʻotaʻiga fou e foliga mai e sili atu ona talafeagai mo tagata e le o faʻamalosi faapitoa e suʻe i totonu o le OS OS. E le popole se tasi pe o fea e teu ai faamaumauga - i le avefeʻau poʻo le faʻaaogaina o le polokalama, o le mea autu lava e mafai ona e faia tuusao i le VotsAp ma vaʻai i le iuga i le nofoaga e tasi.

Metotia 3: Fesoʻotaʻiga ma le tagata faʻaaogaina

O filifiliga uma o loʻo faʻamatalaina i luga e faʻaalia ai le i ai o le itiiti ifo o le numera o le tagata e te manaʻo e faʻaopopo i au fesoʻotaʻiga. Ae faʻapefea pe afai e leai sau faʻamatalaga? I lenei tulaga, e tumau pea le faʻamoemoe o loʻo ia te ia lau telefoni feaveaʻi ma, afai o le tulaga lenei, o le ae maua i le tagata lava ia pe i seisi auala avanoa e fai atu ia te ia e tusi atu ia oe se savali.

  1. O lea, afai e auina atu oe e se tagata e le o iloa "se feʻau i WhatsApp, ona faʻaalia lea o lana numera telefoni ma, atonu, o se ata o le ata i le lisi o talanoaga. Ina ia sui i le faʻafefeina o lenei fesoʻotaʻiga, tatala le talanoaga amata i ai, faʻapipiʻi le pito i luga i le pito i luga taumatau ma filifili "Faʻafesoʻotaʻi fesootaiga".
  2. I luga o le itulau faʻailoga, kiliki i luga o ellips tutusa ma filifili "Tatala i le Tusi Laupapa". Nai lo lena, e mafai ona e taʻalo "Suiga", ona tatala lea o le keli i luga o le faamau ma le ata o se penitala o loʻo i le pito i lalo taumatau.
  3. I le taimi nei, e mafai ona e suia le fesoʻotaʻiga, poʻo le, ia tuʻuina atu i ai le faʻamaoniga o faʻailoga - taʻu mai le igoa, igoa ole igoa ma, pe a iai se manaʻoga, soʻo se faʻamatalaga faaopoopo. O numera telefoni feaveai o le a otometi lava ona resitaraina i totonu o le avanoa talafeagai. Ina ia laveaʻi, tapuni le siakiina o loʻo faʻaalia i le ata.
  4. O le faafesootaʻiga fou o le a faʻapolopoloina i le tuatusi o lau masini feaveaʻi, o le talosaga VotsAp o le a faʻaalia i le lisi tutusa, ma o le talatalanoaga ma lenei tagata e faʻaaoga e lona igoa.
  5. E pei ona mafai ona e vaʻai, e tusa lava pe le iloa le telefoni feaveaʻi a le tagata, e mafai lava ona e faʻaopopoina i lau lisi o fesoʻotaʻiga. O le mea moni, ina ia faia lenei mea, i le taimi muamua e tatau ona tusi oe i luga o WhatsApp. O lenei filifiliga e taulaʻi atu, ae le o tagata faʻapitoa, ae oi latou o latou faʻamatalaga faʻasalalau lautele, e pei, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o kata pisinisi po o se saini imeli.

Aveese fesootaiga i WhatsApp mo Android

Ina ia aveese faʻamatalaga mai le tusi o le VatsAp tusi, o le a tatau foi ona e faʻaaoga i meafaigaluega. E taua le malamalama o le faʻamatalaga o le a faʻamaloina e le gata mai le avefeau, ae mai le faiga atoa, o lona uiga, e le mafai ona toe faʻaaogaina seʻia oʻo ina e ulu atu ma toe faʻaolaina.

Metotia 1: Tusi Tatala Mataitusi

Faʻafesoʻotaʻi le faʻamamaina e ala i le faʻaaogaina o le igoa e tasi i le Android, o loʻo faia i se algorithm faigofie ma faigofie. O le mea lenei e tatau ona e faia:

  1. Faʻasaʻo le tusi talosaga "Faʻafesoʻotaʻi" ma maua i totonu o le lisi le igoa o lē e ona le faʻamaumauga e te manaʻo e tape. Kiliki i luga e alu i le auiliiliga o itulau.
  2. Faʻafesoʻotaʻi luga o ellipsis, faʻatonuina le lisi o mea e avanoa, ma filifili "Aveesea". Faʻamaonia ou faʻamoemoe i se faamalama lapopoa ma le talosaga.
  3. O le a aveesea le faʻasalalauga mai le tusi a le telefoni a lau telefoni ma, o le mea lea, o le talosaga a WhatsApp.

Metotia 2: Meafaigaluega Faʻatonu

E mafai ona e alu i luga o laasaga i luga mai tuusaʻo mai le VOTAp interface. O lenei mea o le a manaʻomia ai le faʻaopoopoga o manipulations, ae o lenei auala o le a foliga mai e sili atu ona talafeagai i se tasi.

  1. Tatala le tusi talosaga ma faapipii i luga o le faʻamaufaʻailoga e tatau ona faʻaopoopoina se talanoaga fou.
  2. Suʻe i le lisi o fesoʻotaʻiga le mea e te manaʻo e tape, ma kiliki i lana avatar. I le faamalama pop-up, tapuni le icon (2) faailogaina i luga o le ata i lalo.
  3. I luga o le itulau faʻamatalaga faʻafesoʻotaʻi, kiliki i luga o le tolu pito i luga o le laina ma filifili mai le lisi o loʻo faʻaalia "Tatala i le Tusi Laupapa".
  4. Toe faia laasaga 2-3 o loʻo faʻamatalaina i le metotia na muamua atu ina ia mafai ai ona faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga le talafeagai.
  5. E fetaui lelei o le aveesea o se fesootaiga mai i WhatsApp e sili atu le faigofie nai lo le faaopoopoina o se tusi fou i le tusi tuatusi. E ui i lea, o le faia o nei taga faigofie, e taua le malamalama e faʻamafiesea faʻamaumauga e le gata mai le avefeʻau, ae mai le masini feaveaʻi - o lona mafaufau i totonu poʻo le Google, e fuafua i le mea na teuina muamua.

iphone

WhatsApp mo iOS - faʻaaliga o le avefeʻau na faʻaaogaina e tagata o polokalama Apple, e pei lava o talosaga mo isi faʻalauiloa telefoni feaveaʻi, e mafai ai e oe ona faigofie ona faʻaaoga mea o loʻo i totonu o le tusi a le avefeʻau.

Faʻaopoopo faʻamatalaga i WhatsApp mo iPhone

Ina ia faaopoopo le numera o se tagata i fesootaiga o loʻo faʻaaogaina i le siʻosiʻomaga iOS o le avefeʻau a WattsAp, e mafai ona e faʻaaoga se tasi o auala faigofie.

Metotia 1: Faʻatasi ma le tusi telefoni iOS

WattsAp galue vavalalata ma le iOS vaega. Ona o le faʻatautaia o faʻamatalaga ua faʻatulagaina e tagata na faia le tagata talosaga, o le tagata e masani ona le mafai ona fenumiai i le fesili o le toe faʻaleleia o le tusi a le avefeau; "Faʻafesoʻotaʻi" iPhone, mulimuli ane latou te otometi lava ona aliali mai i le lisi e mafai ona maua mai ia WhatsApp.

  1. Tatala i luga o le talosaga iPhone "Telefoni" ma alu i le vaega "Faʻafesoʻotaʻi". Tago "+" i le tulimanu pito i luga o le lau.
  2. Faatumu le fanua "Igoa", "Igoa Mulimuli", "Kamupani", i le taimi o le a matou faʻapipiʻiina ai se ata o le vavalalata i le lumanaʻi. Tapa "faaopoopo le telefoni".
  3. Filifili le ituaiga o numera ua tuʻuina ma faʻaopopo le faʻamatalaga i totonu o le fanua "Telefoni". Le isi, kiliki "Fai".
  4. O lenei mea ua maeʻa ai le fatuina o se pepa fou i totonu o le tusi tuatusi a le iPhone. Tatala WhatsApp ma alu i le tab "Talitonuga". Tago i le faamau "Fausia Talimalo Fou" i le pito i luga o le lau i le taumatau ma le setete i totonu o le lisi e faʻaalia ai le i ai o se faʻafesootaiga fou lea e mafai ona e amataina ai se fesoʻotaʻiga.

Afai e leʻi faatagaina le avefeau "Faʻafesoʻotaʻi" Ina ua e amata muamua, pe na faalēaogāina le iugafono i le faagasologa o le faʻaaogaina o WhatsApp, nai lo le faʻailoga o le telefoni, pe a uma ona mulimuli i faatonuga o loʻo i luga, matou te maua se faʻamatalaga:

Ina ia faasaʻo le tulaga, matou te tapuni "Faʻatonu" i luga o le ata na faʻaalia e WattsAp. I le lisi tatala o filifiliga tatou te faaliliuina le ki "Faʻafesoʻotaʻi" i le tulaga "Faʻamaonia". Alu i le avefeau vave - o lea ua faʻaalia le lisi o faʻamaumauga.

Metotia 2: Meafaigaluega Faʻamatalaga

E mafai ona e faʻaopopo se faʻamatalaga fou i fesoʻotaʻiga WatchesAp e aunoa ma le tuʻuina atu o le avefeʻau avefeʻau vave mo le iPhone. Le faʻatinoina o lenei auala, matou te faia le auala lenei.

  1. Tatala le talosaga, alu i le vaega "Talitonuga", tap "Tala fou".
  2. Tago i le igoa o le aitema "New Contact"faatumu fanua "Igoa", "Igoa Mulimuli", "Kamupani" ona kiliki lea "faaopoopo le telefoni".
  3. Matou te suia le ituaiga numera i le loto, matou te faʻaopopo i le fanua "Telefoni"ona paʻi faalua lea "Fai" i luga o le lau.
  4. Afai o le fuainumera na ulufale mai o se taunuuga o laasaga o loʻo i luga o loʻo faʻaaogaina e fai ma faʻamatalaga mo le tagata auai VatsAp, o le a avanoa le tagata faʻasalalau ma faʻaalia i le lisi o fesoʻotaʻiga a le avefeau.

Metotia 3: Mauaina Faʻamatalaga

O se isi metotia mo le teuina o faʻamatalaga fesoʻotaʻiga o sui o le auaunaga a WhatsApp e manatu o le isi tagata e amataina se talanoaga poʻo se leo / vitio fesoʻotaʻiga. I le taimi lava e tasi, o lona numera e masani lava ona faʻasalalau e le tautua i le tagata na faʻaaogaina e fai ma faʻamatalaga o le na auina atu faʻamatalaga, lea e mafai ai ona faʻasaoina faʻamaumauga i totonu o le tusi tuatusi.

  1. Matou te faailoa atu i le lumanai le fesoʻotaʻiga o lau numera, lea e faʻaaoga e fai ma saini e maua ai le auaunaga, ma matou te talosagaina oe e lafo mai soʻo se feau i le avefeau vave. Tatala i luga "Talitonuga" i WattsAp ma vaʻai i le savali na lafoina mai le numera e leʻi faʻaolaina i totonu o le tusi lauga, tapuni lona ulu. I luga o le lau o paʻi fesoʻotaʻiga "Faʻaopoopo le fesoʻotaʻiga".
  2. Le isi, filifili "Fausia New Contact"faatumu fanua "Igoa", "Igoa Mulimuli", "Kamupani" ma tap "Fai".
  3. O lenei mea ua maeʻa ai le faia o se kata faafesootai. O se tagata fou fou ua faaopoopoina i le avefeʻau lata mai i le taimi lava e tasi i le tusi a le iPhone, ma e mafai ona e mauaina mulimuli ane i le igoa na ulufale mai pe a mulimuli i le parakalafa muamua o le faatonuga.

Aveese fesootaiga mai i WhatsApp mo le iPhone

O le faʻamamaina o se lisi o uo i WatsAp mai faʻamatalaga e le manaʻomia e faigofie tele pei o le faʻafouina "Faʻafesoʻotaʻi". Ina ia tape se numera, e mafai ona e alu i se tasi o auala e lua.

Metotia 1: iOS Telefoni

Talu ai o faʻamaumauga a avefeʻau ma mea o loʻo i totonu o le tusi tuatusi o le iPhone ua faʻafetaui, o le auala sili ona faigofie e faʻaumatia ai le isi faʻamatalaga a le sui o le WhatsApp, o le aveeseina lea mai "Faʻafesoʻotaʻi" iOS.

  1. Tatala i luga "Faʻafesoʻotaʻi" luga o le iphone. Suʻe le faʻamaumauga e faʻaumatia, ma tatala auiliiliga e ala i le kilikiina o le igoa o le tagata e teteʻe. Tago "Faʻamaonia" i luga o le lau i le taumatau.
  2. Faʻasalalau i le lisi o avanoa e avanoa mo le keli o fesoʻotaʻiga i lalo ma kiliki "Aveese le Faʻasalaga". E tumau pea e faʻamaonia le manaʻomia e faʻaumatia faamatalaga e ala i le paʻi i le faamau "Aveese le Faʻasalaga"lea na faʻaalia i le pito i lalo o le lau.

Metotia 2: Meafaigaluega Faʻamatalaga

E mafai ona maua le avanoa i le 'auʻaunaga e faʻaaogaina ai le fesootaiga a WhatsApp e aunoa ma le tuʻuina atu o le talosaga a le tagata faʻataʻitaʻi.

  1. Tatala le tusiga ma le tagata e te manaʻo e aveese mai le tusi o le tuatusi, ma paʻi i lona igoa ile pito i luga o le lau. I le itulau faʻaalia ma faʻamatalaga auiliili i luga o le numera numera "Suiga".
  2. Le isi a matou tusi i lalo le lisi o avanoa avanoa ma tap "Aveese le Faʻasalaga" faalua.
  3. A maeʻa faʻamaonia le gaioiga, o le pepa o loʻo i ai le faʻamatalaga o le isi sui VatsAp o le a mou atu mai le lisi o mea o loʻo maua i le avefeʻau ma le telefoni feaveaʻi.

Faamolemole ia matau, pe a uma ona tape se fesootaiga mai ia WhatsApp, o mea uma o le tusiga o le a tumau pea ona mausali, ma le toe faafesuiaiga o faamatalaga e ala mai i le avefeau lata mai o loo faaauau pea!

Windows

O le faʻaaogaina o WhatsApp mo le PC o se ala sili ona faigofie e faʻafeiloaʻi ai le tele o faʻamatalaga, ae o le Windows Client o le avefeʻau o loʻo i ai na o se "faʻata" o le mea na faʻapipiʻiina i se masini feaveaʻi ma Android poʻo iOS.

    O lenei auala i le faʻatinoga o galuega faatino e oʻo atu ai i ni tapulaa patino o mea e mafai ona fai - faʻaopoopo poʻo le tapeina o se fesoʻotaʻiga i WatsAp mai se komepiuta e le galue, talu ai o le lisi o faʻamatalaga avanoa e kopiina e le Windows i le taimi o le fesoʻotaʻiga faʻatasi ma le telefoni feaveaʻi a le avefeau ae leai se isi.

    O le mea lea, ina ia faaopoopo pe tape se fesootaiga i / mai le lisi o loʻo maua i WhatsApp mo Windows, e tatau ona e faia lenei gaioiga i le telefoni i se tasi o auala o loʻo taʻua i luga i le tusiga. O se taunuuga o le fefaʻatauaʻiga o fesoʻotaiga i le va o le tele o talosaga i luga o le masini feaveaʻi ma lona "ufiufi" i luga o le PC, o le a aliali mai / le toe i ai se fesoʻotaʻiga fou pe leai foʻi mai le lisi (a) o fesoʻotaʻiga talafeagai i le Client Windows o le auaunaga.

Faaiuga

E faaiʻu ai lenei mataupu. Mai lea mea na e aoao ai pe faʻafefea ona faʻaopopo se faʻafesoʻotaʻiga i le VotsAp poʻo, pe a tatau ai, aveese mai lenei lisi. E tusa lava po o le a le masini e te faʻaaogaina le avefeau (komepiuta poʻo le feaveaʻi), e faigofie ona foia le faafitauli. Matou te faʻamoemoe o lenei mea e aoga mo oe.