E faʻapefea ona faia se chamfer i le AutoCAD

I le taimi nei, e tele masini suʻesuʻe, o lauiloa ma taʻutaʻua o Yandex ma Google. E faʻapitoa ona faʻatatau i tagata faʻapitoa mai Rusia, pe a fai o Yandex na o ia le tauvaga agavaa i Google, ma tuʻuina atu i nisi o auala sili atu ona aoga. O le a tatou taumafai e faʻatusatusa nei masini suʻesuʻe ma faʻatulaga ni fua faʻatatau mo vaega taua taitasi.

Amata le itulau

Mo masini suʻesuʻe uma, o le itulau amata o le faʻamatalaga muamua lea e sili ona taua i le toʻatele o tagata. E sili atu le faʻatinoina e Google, pe a fai o lenei faamalama e aofia ai se logo ma se fanua mo le ulufale atu i se talosaga, e aunoa ma le faʻaaogaina o le tagata faʻamatalaga i faamatalaga le talafeagai. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai le avanoa e fai ai suiga i soʻo se auaunaga a le kamupani.

I le amataga o le Yandex, o le tulaga o le faʻafeagai tonu lea o Google. I lenei tulaga, pe ae asiasi i le 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e faitauina faʻamatalaga lata mai ma faʻamatalaga o le tau e tusa ai ma le itulagi, le tala i totonu o le atotupe ma le meli le faʻasalalau, fiafia i le tele o iunite faʻaletite ma le tele o isi elemene. Mo le tele o tagata faaaoga, o lenei aofaiga o faʻamatalaga i luga o le itulau e tasi o se sailiga manino.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fai Yandex poʻo Google i le amata itulau

Google 1: 0 Yandex

Faʻamatalaga

O le faʻasalalauga, ma aemaise lava le itulau faʻatasi ai ma taunuʻuga o le Google search engine, e aofia ai mea uma e te manaʻomia ma se nofoaga lelei o poloka faʻamatalaga. I le mamanu o lenei punaoa, e leai foi ni elemene eseese, o le mafuaʻaga lea e sili atu ona faigofie le suʻesuʻeina o taunuuga. I lenei tulaga, o le mamanu e tutusa lelei le filifilia e le gata i le taimi o le sailiga mo faʻamatalaga, ae faʻapea foi pe a faʻaaogaina meafaigaluega faaopoopo.

I le faagasologa o le faʻaaogaina o le Yandex sailiiliga, o faʻamatalaga ma poloka faasalalauga faʻasalalau e tuusaʻo lelei, e mafai ai ona e suʻesuʻeina le tele o mea aoga aʻo leʻi asiasi i nofoaga patino. E pei o Google, o le pusa suʻesuʻe e maua ai se vaega itiiti o le avanoa ma o loʻo faʻapipiʻi i le ulutala o le 'upega tafaʻalagi aʻo tafe. O le tulaga le fiafia o le a faʻaitiʻitia naʻo se filifilia lelei o lenei laina.

Google 2: 1 Yandex

Faasalalauga

Po o le a lava le masini suʻesuʻe, o loʻo i ai uma faʻamatalaga faalauiloa i luga o le autu o le talosaga. Google faʻaesea mai se tagata tauva i lenei tulaga o le itulau amata o loʻo taʻua faʻaeseese.

I luga o Yandex, o faasalalauga e maua e le gata o tusitusiga, ae faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o fuʻa. Ae peitai, ona o le tapulaa faatapulaaina o faasalalauga ma le usitaia o le mataupu talosaga, e faigata ona taʻua o se mea le lelei.

O faʻasalalauga ua avea ma masani mo le Initaneti faʻaonaponei, ma o le mea lea o laasaga uma e lua e tatau ona i ai se tulaga mo faasalalauga le mautinoa ma saogalemu.

Google 3: 2 Yandex

Meafaigaluega

I le faaopoopo atu i faʻamaumauga tusitusia, e mafai foi ona e maua ata, ata vitio, faʻatau, faʻasologa o nofoaga, ma isi faʻamatalaga ile Google search site. O ituaiga taʻitasi o mea e manaʻomia e faʻavasegaina e faʻaaoga ai le laulau i le pito i lalo o le paʻaiga o suʻesuʻega, i nisi tulaga e faʻaali le sui mai le tasi auaunaga i le isi. O lenei tulaga maualuga o lenei faiga ua faʻatinoina i se tulaga maualuga.

Yandex ua faʻapipiʻiina foliga tutusa e mafai ai e oe ona vavaeese iuga mo se ituaiga faapitoa. I le taimi lava e tasi, o le inisinia o suʻesuʻega e laʻititi lava i Google, ma e mafua mai i le faʻatulagaina o auaunaga a tamaiti. O le faʻataʻitaʻiga sili ona mataʻina o le a faʻatau.

Google 4: 2 Yandex

Avanoa suʻesuʻe

O meafaigaluega faʻaopoopo faaopoopo, e fesoʻotaʻi tonu ma le mekasini muamua, e le faigofie ona faʻaaoga i Google e pei o luga o Yandex, ona o le aveesea i se isi itulau. I le taimi lava lea e tasi, o le numera o fanua ua saunia, lea e mafai ai ona faʻaititia le lisi o taunuʻuga, e faʻaleagaina ai le le lelei.

I le Yandex, o le suʻesuʻega masani e aofia ai nisi faʻalapotopotoga faaopoopo o loʻo i luga o le itulau e aunoa ma le toe faʻaaoga. Ma o iinei o le tulaga e matua feteenai lava i le Google auaunaga, talu ona faʻaititia le numera o faʻaleleia talafeagai. I le mafau- fau i lenei mea, i itu uma e lua, o tulaga lelei ma le le lelei e mafai e le tasi ma le isi ona lelei.

Vaʻai foi: Faʻaaogaina suʻesuʻega maualuga Yandex ma Google

Google 5: 3 Yandex

Faʻamatalaga leo

O lenei ituaiga o sailiga e sili atu ona lauiloa i le va o tagata faaaoga masini feaveaʻi, ae mafai foi ona faʻaaoga i PC. I Google, o nisi o faaiʻuga o loʻo faʻaalia, lea e masani lava ona faigofie. O nisi o faaletonu ogaoga i le faagasologa o le galuega e leʻi maitauina, ona o le maualuga maualuga o le masini faaleotele leo.

E le pei o Google, o le leo o le leo Yandex e sili atu ona tali i fesili a le gagana Rusia, faaliliu upu mai isi gagana i le tele o tulaga. O le tino e galue i se maualuga maualuga, mo le avanoa e tatau ai ona faʻaaoga se faamau faapitoa i taimi uma.

Google 6: 4 Yandex

Iʻuga

Google o le a taulimaina soʻo se talosaga ma le saʻo tonu lava, tuʻuina atu faʻamatalaga latalata i le mataupu. I le taimi lava e tasi, o le faʻamatalaga o punaoa o loʻo faʻaalia i lalo o le fesoʻotaʻiga i se tasi poʻo le isi nofoaga e tele mea e manaʻomia. Ona o lenei mea, o le sailiga e tele lava ina "tauaso", aemaise lava pe afai e te lei asiasi i itulau na maua muamua.

O le upega tafailagi a le Yandex ua maua ai se faʻamatalaga sili atu ona atoatoa o punaoa na maua, filifilia mai itulau. I le taimi lava e tasi, o le auaunaga e otometi lava ona faʻaalia ai 'upega tafaʻilagi aloaia i laina muamua, tuʻuina atu otootoga mai Wikipedia ma isi punaoa faʻaleaʻoaʻoga e tusa ai ma le autu.

Google 6: 5 Yandex

Suʻesuʻega lelei

O le taua taua mulimuli i lenei ituaiga o faatusatusaga o le maualuga o le sailiga. Google 'auʻaunaga o loʻo i ai le tele o aʻafiaga o taunuʻuga ma e sili atu le vave faʻafou nai lo Yandex. Ona o lenei mea, ina ia e le amata saili, o le a tumau pea sootaga i luga o le autu. E moni lenei mea mo tala fou. Ae ui i lea, ona o le lelei lelei i le tulaga o le inisiua, o nisi taimi e tele se taimi e sailiili ai faʻamatalaga i le tele o itulau ma faʻamaumauga.

Yandex i lenei tulaga e le masani ona ese mai Google, o nisi taimi e tuʻuina atu ai elemene faaopoopo e faafaigofie ai le sailiga. O le inisiua o le 'upega tafaʻilagi e itiiti lava, o le mafuaʻaga lea e masani ai ona i ai i le itulau muamua, itulau lona lua ma le latalata i le autu. Pau le taimi lē fiafia o mea e ave i ai le faamuamua - o matata i auaunaga i totonu o Yandex o le a maualuga pea nai lo isi punaoa.

Google 7: 6 Yandex

Faaiuga

I a tatou faʻatusatusaga, e masani lava o le faʻaaogaina o le PC na faʻaaogaina. Afai e te amanaʻiaina foʻi le au maimoa i le telefoni feaveaʻi, e tusa ai ma le lauiloa o Google e sili atu le maualuga nai lo le Yandex, ae o le faiga lona lua o loʻo i ai faʻatusatusaga faʻafeagai. Faatasi ai ma lenei manatu, o suʻesuʻega e lua e tutusa.