Faʻafefea ona faʻaopoopo le gaioiga i Photoshop


O taaloga faʻatinoga e manaʻomia tele fesoasoani mo soʻo se Suʻesuʻe Photoshop. O le mea moni, o le gaioiga o se polokalama laitiiti lea e toe fai ai mea na faamaumauina ma faʻaogaina i le ata tatala.

O gaioiga e mafai ona faʻaogaina le lanu lanu o ata, faʻaaoga soʻo se filiga ma faʻafesoʻotaʻi i ata, fatufusi mea (pupuni).

O nei fesoasoani i le upega tafailagi, o se aofaiga tele, ma e le faigata le faia o galuega mo o latou manaoga, ia naʻo le taatia i totonu o se inisinia suʻesuʻe e pei o le "download actions for ...". Nai lo le togi, e tatau ona e ulufale i le faamoemoega o le polokalama.

I lenei aʻoaʻoga, o le a ou faʻaali atu le ala e faʻaaoga ai le faatinoga i Photoshop.

Ma faʻaaogaina na mea e matua faigofie lava.

Muamua e tatau ona e tatalaina se taʻaloga faapitoa e taʻua "Faʻatonuga". Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi "Matapi" ma vaavaai mo mea talafeagai.

E foliga masani lava le paolo:

Ina ia faaopoopo se mea fou, kiliki i luga o le ata i le pito i luga taumatau o le lotoa ma filifili le mea autu "Gaioiga o galuega".

Ma, i le faamalama e tatala, vaavaai mo le sii mai o le gaioiga i le faatulagaga .atn ma tulei "Download".

O le gaioioiga e aliali i totonu o le paʻu.

Tatou faʻaaogaina ma iloa le mea e tupu.

Tatala le pusa ma vaai o le gaioiga e aofia ai gaoioiga e lua (laasaga). Filifili muamua ma kiliki le ki. "Taaalo".

Faʻatino galuega. A maeʻa le laasaga muamua, matou te vaʻaia le lau o lau laulau, lea e mafai ona e tuʻuina ai se ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻamalamalamaga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Ona matou amataina lea o le taotoga lona lua i le auala lava e tasi ma o se taunuuga matou te maua ai sea pepa matagofie:

O le faagasologa atoa e le silia ma le lima minute.

O le mea uma lava, o lenei ua e iloa le faʻapipiʻiina o se gaioiga i Photoshop CS6, ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina ia polokalama.