Matou te faʻaaoga le Steam

NVIDIA GeForce GT 430 o se mea tuai, ae o loʻo i ai pea le kata pepa. Ona o le faigata, o le toʻatele o tagata o loʻo mafaufau pe o fea e maua ma pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le polokalama faʻapitoa mo le faʻamautuina. O le a tatou faʻamatalaina ia tatou tusitusiga i aso nei.

Download ma Install Driver for GeForce GT 430

E tele auala o le faʻapipiʻiina o polokalama faʻamaonia e mautinoa ai le saʻo lelei o le faʻatinoina o le pepa NVIDIA graphics ma lona maualuga. E uiga ia i latou taʻitasi, e amata mai i le tasi na ofoina mai e le kamupanī ma faʻamaeʻa ona avanoa i le faiga o le faʻatinoga, o le a talanoaina i lalo.

Metotia 1: NVIDIA Official Official Website

Muamua lava, sei tatou liliu atu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Nvidia, lea e mafai ona e maua ai avetaavale mo soʻo se kata vitio o loʻo lagolagoina e le kamupanī ma na o nai kiliki.

Laasaga 1: Download Driver

Mulimuli i le fesoʻotoga i lalo:

NVIDIA official official website

  1. I le taimi o le sailiga suʻesuʻega, ia faʻatumu uma laufanua e tusa ai ma uiga o le ata vili (e manaʻomia ona e faʻamaonia le ituaiga, faasologa ma le aiga) o le polokalama faʻapipiʻiina i luga o lau PC ma lona loloto. E le gata i lea, e mafai ona e filifili lau gagana faʻatonuina. O se taunuuga, e tatau ona e maua tonu le mea o faʻaalia i le ata o loʻo i lalo:
  2. Faʻasalaga, faalua-siaki le faʻamatalaga na e tuʻuina mai, ona kiliki lea i le ki. "Saili"lalo ifo.
  3. O le itulau o le auaunaga o le a faʻafouina. Kiliki le lisi "Mea Lagolagoina" ma suʻe lau GeForce GT 430 i le lisi o masini faʻatusa.
  4. I le mea mulimuli, ia mautinoa o le faʻamatalaga na faʻaulu muamua e sao ma o le suʻesuʻega e lelei, kiliki le ki "Download Now".
  5. O le mea mulimuli e tatau ona e faia o le faitau lea o tuutuuga o le maliega laisene (filifiliga) ma kiliki le ki lalo. "Talia ma Download".

O le sii mai o le faila faila i le komepiuta e amata. O le taimi lava e sii mai ai, e mafai ona e alu e faʻaeʻe le polokalama.

Laasaga 2: Faʻapipiʻi le Avetaavale

Mai le vaega o le download o lau sailiga poʻo mai le faʻaiuga lea na e siiina mai ai le faila installer, faʻalauiloa e ala i le faalua-kiliki i le komi i le itu taumatau.

  1. A maeʻa le faʻavaeina o le amataga, ona faʻaalia lea o le NVIDIA Installer window. O loʻo aofia ai le ala i le faʻasalalauga lea o le a faʻapipiʻiina ai vaega o le polokalama. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e suia, ae matou te fautuaina le tuua o le tau le aoga. Kiliki "Lelei" ia faaauau.
  2. O le avetaavale o le a amata le tapenaina, lea e mafai ona e matauina i totonu o le tamai faamalama ma le faatumu o le pasene pasene.
  3. O le isi laasaga o le "Faʻamaumauga o Fesoʻotaʻiga Faʻatonu"O lenei faagasologa e manaʻomia ai sina taimi.
  4. I le maea ai o le suʻesuʻeina o le OS ma ata kata mo le fesoʻotaʻiga, faitau le anotusi o le maliega laisene ma ona tuutuuga. A maeʻa, kiliki "Talia, faaauau".
  5. I le taimi nei, e tatau ona e filifili i tulaga o le avetaavale ma polokalama faʻapitoa. "Faʻaalia" o lona uiga o le a faʻapipiʻiina le masini faʻapitoa. "Custom" e mafai ai e oe ona fuafua tutoatasi po o fea feaveaʻi vaega ole komepiuta o le a faʻapipiʻi i totonu ole tino. Mafaufau i le filifiliga lona lua, talu mai le muamua e le manaʻomia ai le faʻaaogāina o tagata.
  6. Leomi le ki "Lisi", e mafai ona e filifilia ia talosaga o le a faʻapipiʻiina. Togi ile itu "Avetaavale Ata" ia mautinoa e te alu ese "Aafiaga NVIDIA GeForce" - e sili ona manaomia, talu ai e tatau lenei polokalame ona suʻe ma faʻapipiʻi ni faʻafouga. Faʻatasi ma le mea lona tolu i luga o le lisi, fai i lau faitalia. I le tulaga lava e tasi, afai e te fuafua e faʻapipiʻi avetaavale ma isi polokalama faʻapipiʻi, pei ona latou fai mai, mai le vevela, siaki le pusa i lalo "Tao se mea faʻapii mama". I le faia ai o se faaiuga i le filifiliga, lolomi "Lisi" e alu i le faʻatulagaga.
  7. O le faagasologa o le faapipiiina o le avetaavale ma le polokalama ua e filifilia o le a amataina. I le taimi lea, o le mata o le komipiuta o le a tapeina ni nai taimi ma toe fai. E masani lava, ae matou te fautuaina e le faia se galuega mo le PC ile taimi lea.
  8. A maeʻa le faʻavae muamua o le faʻatulagaga, e tatau ona e toe amataina. O lenei mea o le a faʻaalia i le faʻasalalauga tutusa. Aua nei galo e tapunia uma polokalama faʻaagaaga ma faʻapolopolo pepa e te galue ai. I le maeʻa ai o lenei, lolomi Toe Toe Maua Nei pe faʻatali mo le toe faʻaleleia faʻafuaseʻi pe a mavae le 60 sekone.
  9. O le a toe amataina le komipiuta, ma a uma ona amataina, o le a faʻaauau pea le faʻaauauina o le avetaavale. A maeʻa le faagasologa, o le a maua se lipoti laʻititi i le faamalama Wizard. I le taimi nei, e mafai ona e kilikiina ma le saogalemu le ki "Katia".

Faʻafetai, o le NVIDIA GeForce GT 430 faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi ua faʻapipiʻiina lelei. Afai e te feagai ma ni faʻafitauli ao faʻaalia lenei metotia poʻo le maua foi o se mea faigata tele, matou te fautua atu e te faitau i nisi faʻamatalaga.

Vaʻai foi: Faʻafitauli i le faagasologa o le faʻapipiʻiina o le avetaavale NVIDIA

Metotia 2: NVIDIA Online Service

I le auala na muamua atu, na fuafuaina e filifili ma le lima ia vaega uma o le pepa lakapi ma le masini komepiuta. Afai e te le manaʻo e fai lenei mea, e te fefe e fai se mea sese pe a e tapunia, pe faigofie foi e te le iloa le fea o vailaau vavalalata ua faʻapipiʻiina i lau PC, e mafai ona e faʻaogaina se lautusi i luga ole laiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata e atiaʻe.

Matou te fautuaina i lenei mataupu e lafoai le faʻaaogaina o tagata suʻesuʻe e faʻavae i le chromium engine (e aofia ai Google Chrome). Soʻo se isi lava fofo ile komepiuta, e aofia ai le Microsoft Windows Edge poʻo Internet Explorer, o le a faia.

NVIDIA Online Service

  1. O le taimi lava e te kiliki ai i luga o le sootaga o loʻo i luga, o le siaki matagi o le polokalama ma le kata vitio o le a amata. O isi gaioiga e mafai ona tupu i se tasi o ata e lua:
    • Afai o loʻo tuʻuina atu i luga o lau komepiuta se faʻasalalauga lata mai o Java, i le faʻamalama popup ua tuʻuina atu le faatagaga e faʻalauiloa ai i le kilikiina o le ki "Tamoe".
    • Afai e le faʻapipiʻiina vaega o le komipiuta Java, o le a faʻaalia le savali o loʻo faʻaalia i le screenshot i lalo. I lenei tulaga, e tatau ona e sii mai ma faʻapipiʻi lenei polokalama. O le a tatou talanoa e uiga i lenei mea i se taimi mulimuli ane, ae mo le taimi nei, tatou mafaufau i isi laasaga i le tulaga o le suʻesuʻeina lelei o le OS.
  2. A maeʻa le faʻamaoniga, o le auaunaga i le initaneti NVIDIA o le a otometi lava ona fuafuaina le faasologa ma le ata o lau kata feʻai. I le faʻaopoopoga, e iloa ai le faʻaogaina ma le tele o le faʻaogaina o le polokalama, ma faʻaolaina ai oe mai gaoioiga lē talafeagai.

    Afai e te manaʻo ai, faitau faʻamatalaga ile itulau download, ona kiliki lea "Download".

  3. I le malilie i tuutuuga laisene, download le faila faila i lau PC. Fai laasaga o loʻo faʻamatalaina i le Laasaga 2 o le auala muamua.

O le faʻaaogaina o lenei metotia e le manaʻomia ai se gaioiga mai le tagata faʻaaoga sei vagana ai le fesoʻotaʻiga o banal. O le isi o totoe e faia faʻafuasei lava. Pau lava le faafitauli e ono tulai mai o le leai lea o Java i luga o le komipiuta e talafeagai mo le suʻesuʻeina o le OS. Matou te taʻu atu ia te oe le ala e faʻapipiʻiina ai lenei polokalama.

  1. I le faamalama faʻatasi ai ma se faʻamatalaga e uiga i le manaʻomia ona faʻapipiʻi Java, kiliki i luga o le logo laʻitiiti.
  2. O lenei gaioiga o le a toe tuusaʻo atu oe i le 'upega tafaʻilagi o le upega tafaʻilagi, lea e te manaʻomia e kiliki "Download Java mo le saoloto".
  3. E tumau pea na o le faʻamaonia o ou faʻamoemoega, lea e naʻo lou kiliki lava i le kiliki "Malilie ma amata se free download". Atonu e te manaʻomia se faʻamaoniga faaopoopo ole download.

A maeʻa ona maua le laupepa faʻatulagaina Java i lau komepiuta, faʻa-lua-kiliki ma faʻapipiʻi i le auala tutusa e pei o isi polokalama. Toe fai laʻasaga 1 e oʻo i le 3 i luga e faʻamalosi le polokalama ma faʻapipiʻi le avetaavale GeForce GT 430.

Metotia 3: Talosaga Lautele

O metotia o loʻo faʻamatalaina i luga e mafai ai ona e faʻapipiʻiina i le faiga e le gata o le avetaavale mo le kata vitio o loʻo fesiligia, ae faʻapea foi le masini faʻapitoa - NVIDIA GeForce Experience. O lenei masini komepiuta e maua ai le mafai e fetuutuunai ma fesuisuiaʻi laina o le mea e fetuʻunaʻiina, faʻateleina ai oe e mataʻituina le talafeagai o avetaavale ma faatino a latou faʻamaumauga faʻafouina ina ia maua avanoa fou. I luga o la matou upega tafaʻilagi o loʻo i ai se auiliiliga auʻiliʻili pe faʻapefea ona faʻaaoga lenei polokalama, ma a maeʻa ona faitauina, e mafai ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻafou le polokalama mo le GeForce GT 430.

Faitau atili: Faʻafouina le Avetaavale o Ata Vitio i le NVIDIA GeForce Experience

Metotia 4: Polokalame faʻapitoa

I le faaopoopo atu i talosaga faʻapitoa na gaosia e le au gaosi oloa o le komepiuta o PC, o loʻo i ai ni nai polokalame e sili atu le lautele o galuega. O lenei polokalama e mafai ai e oe ona siaki le talafeagai ma le avanoa o avetaavale o mea uʻamea uma ua faʻapipiʻiina i totonu o se komepiuta poʻo se komepiuta, ona ave ma download i totonu o le masini. O le tele o sui o lenei vaega o le masini komepiuta e galue otometi lava, ua maua i le tele o galuega aoga ma e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa mai le tagata faʻaaogaina. E mafai ona e matamata i la latou lisi i luga o la matou upega tafaʻilagi

Faitau atili: Talosaga faʻapitoa mo le sailia ma le faʻapipiʻi o avetaavale

Faatasi ai ma le anoanoai o ia polokalama, o le taʻutaʻua e sili ona lauiloa o DriverPack Solution, ua maua i le telefoni ma faʻafouina faʻamaumauga o vaega o komipiuta. O le avetaʻavaleMax e sili atu ona itiiti ifo i ai, ae i le tulaga o le NVIDIA GeForce GT 430 adapter graphics, o lona gaioiga e lava lea. O faatonuga i le faʻaaogaina o le talosaga o loʻo tuʻuina atu i le fesoʻotoga i lalo.

Faitau atili: Faʻafou ma faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaoga ai DriverMax

Metotia 5: ID ID

E le o tagata uma e faʻaogaina ua iloa o masini uma e faʻapipiʻiina i totonu o le PC poʻo le komepiuta ei ai se numera tulaga ese. O le ID lea na tuʻuina atu e le kamupanī e faʻamaonia ai meafaigaluega i totonu o le faiga faʻaoga. I le iloa o le taua o lenei faʻamatalaga, e faigofie ona e mauaina le polokalama faʻapitoa. O le ID lenei o le GeForce GT 430 pepa vitio:

PCI VEN_10DE & DEV_0DE1 & SUBSYS_14303842

Faʻatoa kopi lenei mea taua ma faapipii i totonu o le fanua saili i luga o le 'upega tafaʻilagi, lea e maua ai le tomai e suʻe ai avetaavale e ID. I le taimi muamua, o lenei autu na iloiloina auiliili i luga o la tatou upega tafaʻilagi, o lea matou te fautuaina oe ia faamasani oe lava i ai.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Motugaafa: Afai e le mafai e se nofoaga tuʻufaʻatasi ona iloa se masini i luga o le tau o loʻo taua i luga, faigofie ona e ulufale i lau sailiga sailiiliga (mo se faʻataʻitaʻiga, ile Google). O se tasi o uluai punaoa i luga o le upega tafaʻilagi o le a avea ma se tasi e mafai ona e sii mai ai avetaavale lata mai.

Metotia 6: Windows "Pule o Meafaigaluega"

O le filifiliga mulimuli e suʻeina le masini komepiuta e manaʻomia mo le kata vitio o loʻo fesiligia, lea ou te fia talanoa i ai, o lona uiga o le faʻaogaina o meafaigaluega faʻapitoa. O lona uiga, e te le manaʻomia le asiasi i soʻo se punaoa i luga o le initaneti, saulaina ma faʻapipiʻi isi polokalama. I le OS OS, o loʻo taʻua ai "Pule Sili", e mafai ona e faia se faʻamaloilo faʻaalia pe faʻapipiʻi le avetaʻavale o loʻo misi.

O le auala e faia ai lenei mea ua uma ona talanoaina muamua i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi, o le fesoʻotaʻiga i le mataupu e tutusa o loʻo faapipiiina i lalo. Na pau le faʻamaumauga e tatau ona amanaia pe a oʻo i lenei auala o le NVIDIA GeForce Experience software e le mafai ona faʻapipiʻi i totonu o le polokalama.

Faitau atili: Faʻaaoga le Pule Faʻatonu e faʻafou ma faʻapipiʻi avetaavale

Faaiuga

Pau lava lena. E pei ona manino mai i luga, e i ai ni nai filifiliga mo le suʻeina ma le faʻapipiʻiina o vaega o komipiuta e manaʻomia mo le faʻaogaina o le NVIDIA GeForce GT 430. O le mea lea, o tagata taʻitasi e faʻaaogaina o le a mafai ona filifili le sili ona fetaui ma sili ona faigofie mo i latou.