Fausia se pine i Microsoft Word

Auaunaga tunngle e sili ona lauiloa i latou e le fiafia e taaalo toatasi. O iinei e mafai ona e fatufatuina se sootaga ma taaalo i soo se mea o le lalolagi e fiafia faatasi ai i lenei mea po o lena taaloga. E tumau pea le faia o mea uma i le saʻo ina ia le faʻalavelaveina ai faafitauli e ono aʻafia ai le fiafia i le faʻafefiloi o monster poʻo isi mea aoga.

Mataupu faavae o le taotoga

O le polokalama e fatuina se 'auʻaunaga taatele ma fesoʻotaʻiga i taaloga patino, faʻataʻitaʻiina le fesoʻotaʻiga aloaia. O le iʻuga, o tagata uma e faʻaaogaina lenei faʻaoga sese e mafai ona faʻafefesuiai faʻamatalaga, lea e mafai ai ona faia se taʻaloga fesoʻotaʻiga tele. Mo tulaga taʻitasi taʻitasi, o le faʻatulagaina o meafaigaluega e toetoe o tagata taʻitasi ma e lua ituaiga o 'auʻaunaga.

O le mea muamua e faʻataʻitaʻiina, lea e fetaui lelei mo le tele o taaloga i aso nei e ofoina atu le multiplayer i luga o le initaneti e ala i se faʻaumau patino. O le lona lua o le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga i le lotoifale, lea na faʻaaogaina e le tele o taaloga ua le o toe mamao, lea e mafai ona taʻalo faʻatasi i luga o se fesoʻotaʻiga tuusaʻo e ala i le telefoni.

O le mea autu e tatau ona e iloa - na faia Tunngle e faʻatino ai se taʻaloga faʻatasi i galuega eseese. O le mea moni, afai o lenei po o lena taaloga e leai se ituaiga o tagata e lagolagoina, o le a leai se malosi o Tunngle.

E le gata i lea, o lenei metotia o le a aoga pe a galue i taaloga e leʻi faʻatagaina, lea e masani lava e leai se avanoa i faʻaulu aloaia mai tagata atiae. O se faʻasesega e mafai ona i ai le mataupu pe a manaʻo le tagata faʻaaogaina se laisene e taʻalo ma se uo e leai se tasi. Tunngle e faʻatagaina oe e faia lenei mea e ala i le faʻatautaia o le 'auʻaunaga mo le mea faʻataʻavaleina ma le tulaga masani.

Sauniuniga

Mo se amataga, e aoga le faʻamalamalamaina o ni nuances aʻo leʻi amata ona faʻafesoʻotaʻi le server.

  • Muamua, e tatau i le tagata faʻaoga ona faʻapipiʻi le taaloga, lea e manaʻo e faʻaoga ma Tunngle. O le mea moni, e tatau ona mautinoa o le lomiga lata mai lea, aua e le mafua ai ni faafitauli pe a fesoʻotaʻi atu i isi tagata faʻaoga.
  • Lona lua, e tatau ona e maua se tala e te galulue ai ma Tunngle.

    Faitau atili: Faamauina i Tunngle

  • Lona tolu, e tatau ona e faia le saʻo ma le fesoʻotaʻiga o tagata Suʻesuʻe tunngle saʻo ina ia maua ai le maualuga o galuega. E mafai ona e faʻamasino le tulaga o le fesoʻotaiga i se ataata i le tulimanu pito i lalo o le kalani. O le mea lelei, e tatau ona ataata ma lanumeamata. Neutral Yellow samoa e iloa ai e le tatalaina le taulaga ma e ono iai ni faafitauli i le taaloga. I se tulaga lautele, e le o se mea moni o lenei mea o le a aʻafia ai le faʻagasologa, ae o loʻo i ai pea le avanoa. Lanu mumu ua faailoa ai faafitauli ma le le mafai ona fesootai. O lea e tatau ai ona e toe faʻalelei le kalani.

    Faitau atili: Faʻasalalauga Tunngle

O lenei e mafai ona e amataina le fesoʻotaʻiga.

Fesootai i le server

O le faagasologa o le faʻavaeina o se fesoʻotaʻiga e masani lava e le afaina ai faafitauli, o mea uma lava e tutupu e aunoa ma sina mea itiiti.

  1. I le itu tauagavale e mafai ona e iloa se lisi o fesoʻotaʻiga avanoa i taaloga. O i latou uma e faʻavasegaina e ala i ituaiga talafeagai. E tatau ona filifili le manaia.
  2. E le gata i lea i le ogatotonu o le lisi o le a faʻaalia ai le au taʻaloga taʻavale. E taua le maitauina o nisi o poloketi e iai ni suiga e le aloaia aloaia, ma e ono iai foʻi ni faʻaliliuga. O lea e tatau ai ona e faitau ma le totoa le igoa o le taaloga ua filifilia.
  3. I le taimi nei, e tatau ona e faaluaina le kiliki i le taaloga e manao i ai ma le faamaumatau agavale. Nai lo le lisi, o le a faʻaalia se faamalama pe o fea o le a faʻaalia ai le tulaga fesoʻotaʻiga.
  4. E tatau ona e iloa pe ae faʻafesoʻotaʻi atu i le free version o le polokalame Tunngle, o se faamalama lapoa e mafai ona foliga mai i tua atu o le faalauiloaina o le poloketi o le poloketi. E le o se mea e lamatia ai le komepiuta, e mafai ona tapunia le faamalama pe a mavae sina taimi.
  5. Afai o le polokalama ma le initaneti e lelei le lelei, o le a faʻafesoʻotaʻi. A maeʻa lena, o le a na o le taʻaloga lava o le taaloga.

E uiga i le amataga o le taualumaga o le talanoa ese.

Taʻaloga taʻavale

Na o lea e le mafai ona e amataina le taaloga pe a uma ona e fesoʻotaʻi atu i le tūmau talafeagai. O le faiga faigofie e le malamalama i se mea ma o le a galue e pei o muamua, e aunoa ma le tuʻuina atu o fesoʻotaʻiga i isi tagata faʻaoga. E tatau ona e tamoe i le taʻaloga ma faʻasalalauga e mafai ai e Tunngle ona faʻamalosia le tafe o fesoʻotaʻiga i le 'auʻaunaga (poʻo le fesoʻotaiga i le lotoifale).

E mafai ona faia lenei mea i le fesoasoani a le tagata faʻataʻitaʻi mai le tunng tunngle, ona e maua ai le faʻatatauga tutusa.

  1. Ina ia faia lenei mea, pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi, kiliki le moli mumu. "Taaalo".
  2. O se faamalama faapitoa e fafaguina ai le taamilosaga o tafaoga. O le mea muamua e te manaʻomia e faʻamaonia ai le tuatusi atoa o le faila EXE o le taaloga, lea e nafa ma lona aofia ai.
  3. A uma ona ulufale atu, o le a toe tatalaina mea o loʻo totoe. Laʻu laina e sosoo ai "Faʻatonu laina laina"Mo se faʻataʻitaʻiga, atonu e manaʻomia lou ulufale atu i isi faʻalauiloa amata.

    • Meataitasi "Fausia Faiga Faʻamasinoga o le Firewall" E tatau ai ina ia le mafai e le puipuiga a le faiga o mea faigaluega ona taofia le fesoʻotaʻiga o le faagasologa i le taaloga. O lea e tatau ona i ai se faailoga iinei.
    • "Lagolago e avea ma Pule" e talafeagai mo nisi o poloketi faʻataʻavaleina, lea, i le silasila i le auala patino i le puipuia o le taʻavale, e manaʻomia le lafoaia e fai ma sui o le Pule ina ia maua ai aia tatau.
    • I le isi parakalafa (faaliliu puupuu "Faʻamalosia le Suʻetusi Faungle") e tatau ona faʻailoa i le mea na tupu e le lelei le galue a Tunngle - e leai se isi taʻalo e mafai ona iloa i le taaloga, e le mafai ona faia se 'au ma isi. O lenei tulaga maualuga o le a faʻamalosia ai le faiga e tuʻuina atu ai le maualuga o le faamuamua i le adapter Tunngle.
    • O le vaega i lalo ifo o le ulutala "Filifiliga Puipuia" manaʻomia le fatuina o se IP patino mo le taaloga. O lenei filifiliga e le taua, o lea aua le tago i ai.
  4. A maeʻa, e tatau ona e taomi "Lelei".
  5. Ua tapunia le faamalama, ma o le taimi nei pe ae toe lolomiina "Taaalo" o le taaloga e amata i laina talafeagai. E mafai ona e fiafia i le faagasologa.

I le lumanaʻi, o lenei nofoaga o le a le toe faia. O le faiga o le a manatuaina ai le filifiliga a le tagata ma o le a faʻaaogaina nei faʻamau i taimi taʻitasi.

I le taimi nei, e mafai ona e fiafia i le taaloga ma isi tagata faʻaoga o loʻo faʻaaogaina lenei masini tunngle.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻai, fesoʻotaʻi atu i le taaloga e ala i Tunngle e le o se mea sili ona faigata. E maua lenei mea e ala i le faʻamalosia ma faafaigofieina le faagasologa mo le tele o lomiga o le polokalame. O lea e mafai ai ona e sologa lelei le polokalama ma fiafia i au taaloga e fiafia i ai i le kamupani o uo ma na o tagata e le masani ai.