Faʻaleleia ata na lafoina i le Android

O le a se polokalama mo le faatulagaina o se faila malo? I tulaga eseese, e mafai ona avea o se pusa telefoni feaveaʻi po o se mea aoga laitiiti i nisi o galuega.

I le faʻaopoopoga i le faʻapipiʻiina o ia polokalame e mafai ona faia le tele o galuega pe a galulue i ni faʻalavelave faigata ma vavaega.

Seʻi tatou tilotilo ia i latou.

Acronis Disk Director

O se tasi o sui pito sili ona mamana o le polokalama faakomepiuta lea e galue i vaitusi ma vaega. I le faaopoopo atu i le faatulagaina, o le Acronis Disk Director na te faia le tele o galuega - mai le faia o ni vaega e siaki ai ma le faʻaaogaina o masini.

O le polokalama e faʻatagaina ai oe e fatuina ni mea e sui ai ma ata. O le galuega o le fesuiaiga e talitutusa ma RAID 0, ma faʻataʻitaʻi le faʻatinoina o le galuega RAID 1.

Acronis Disk Director e lauiloa mo le fegalegaleai ma isi polokalama a Acronis - Acronis True Image. O faʻamatalaga papa e fatuina mai lenei fusi e foia ai le tele o faafitauli i faʻamatalaga ma faʻamaumauga.

Download Acronis Disk Director

MiniTool Partition Wizard

MiniTool Partition Wizard o se polokalama mo le faatulagaina o se disasiga fafo. E mafai ona toetoe o mea uma, ma Acronis, ae o loʻo i ai ni eseesega taua.

1. E leai se totogi o le polokalama.
2. O le Wikiuta o le MiniTool Partition e mafai ai ona e liua NTFS i le FAT ma le isi, ae o faʻamaumauga i luga o le disk ua faʻaolaina.
3. O loʻo i ai se galuega e siaki ai le pito o le vaega mo le faitauina o mea sese ma le fesoasoani vaaia o le faagasologa.
4. E mafai ona tuʻuina atu Windows (vaega o vaega) i se isi pulou.

Tikiake le Taini Vaʻaia MiniTool

Tutorial: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se puʻupuʻu i le MiniTool Partition Wizard

EaseUS Partition Master

O le isi polokalame e faʻapipiʻi ai se puʻupuʻu vaivai i le fat32. O le EaseUS Partition Master ei ai ni vala eseese mai mea na muamua atu:

1. Malosiaga e ufiufi pulou, ma i lona atoa, ma naʻo le OS.
2. Fatufatu faʻamaʻi otaota.
3. Fufulu mama mai faila tetele pe le talafeagai.
4. Ia sili ona filifilia vaega filifilia.

Faʻalogo EaseUS Faʻataʻitaʻiga Vaega

HDD Low Level Format Tool

HDD Low Level Format Format o se polokalame mo le faʻatulagaina o le maualuga o le puʻupuʻu. E leai ni isi galuega e ese mai i le faitauina o le S.M.A.R.T faʻamaumauga mai le disk, pe afai ei ai, ma faʻamaumauga ole masini (igoa, numera telefoni, ma isi). Galulue na o masini faʻapitoa.

Faʻatasi ai ma isi mea, o le HDD Low Level Format Format o loʻo i ai se faʻasalalauga feaveaʻi aloaia e le manaʻomia le faʻatulagaga.

Tikiala le HDD Laʻasaga o le Faʻasalalauga

O faʻasalaga e faapenei: tusa lava po o le a le lelei Acronis Disk Directorae MiniTool Partition Wizard saoloto pea. Afai e te manaʻo ia i ai i le taimi nei (aisea?) O se polokalama mamana ma le tele o galuega tauave, ona vaʻai lea i le tolu muamua, pe afai o le a na ona e aumaia le disk i se tulaga mama atoatoa, ona HDD Low Level Format Tool E fesoasoani ia te oe.