Faʻafefea ona faʻasaʻo le failauga o loʻo i totonu o le Windows 10: 2 metotia faʻamaonia

O le failauga o loʻo i totonu o se masini failauga, lea o loʻo i luga o le laupapa. Ua manatu le komipiuta o se masini komepiuta atoatoa. Ma e tusa lava pe a uma le leo i luga o le PC, o nisi taimi e televave ai lenei failauga. O mafuaaga mo lenei mea e tele: liliu ese le komepiuta i luga poʻo le mamao, faʻafouina OS faʻafouina, faʻamaʻiina, ma isi. O le faʻaaogaina o le Fofoga Fetalai i le Windows 10 e faigofie lava.

O le anotusi

  • Taʻu le failauga i totonu o le Windows 10
    • E ala i le pule o masini
    • E ala i le laina o le pule

Taʻu le failauga i totonu o le Windows 10

O le igoa lona lua o lenei masini o loʻo i le Windows 10 PC Fofoga Fetalai. E leai se aoga aoga mo tagata masani o loʻo umia le PC, o lea e mafai ai ona e faʻamalo e aunoa ma se fefe.

E ala i le pule o masini

O lenei metotia e faigofie tele ma vave. E le manaʻomia soʻo se poto faʻapitoa - na o le mulimuli i faatonuga ma galue e pei ona faʻaalia i le faʻaaliga:

  1. Tatala le pule o masini. Ina ia faia lenei, kiliki-i luga o le lisi "Amata". O le lisi autu o loʻo faʻaalia lea e te manaʻomia e filifili ai le laina "Pule Faʻatonu." Kiliki i le faamaumatau i le itu taumatau.

    I le lisi autu, filifili "Pule o Meafaigaluega"

  2. Faʻasua-i luga o le "View" menu. I le lisi pa'ū, filifili le laina "Faʻatonuga masini," kiliki i luga.

    Ona e manaʻomia lea e te alu i le lisi o masini natia.

  3. Filifili ma faalautele Faʻatonu Meafaigaluega. E amataina se lisi lea e te manaʻomia e maua ai le "Failauga na faia". Kiliki i luga o lenei mea e tatala ai le "Faʻamasinoga" matala.

    PC Fofoga Fetalai o komepiuta i ona po nei ua avea o se masini leo tele

  4. I totonu o le "Faletusi" matala, filifili le "Driver" tab. I totonu, faatasi ai ma isi mea, o le a e vaʻai i le "Misa" ma le "Aveese" pātū.

    Kiliki le ki o le faʻamalo ona kiliki lea "OK" e teu ai suiga.

O le faʻamalologa e galue seia oʻo lava i le toe faʻaaogaina o le PC, ae o le faʻamutaina e tumau. Filifili le filifiliga e manaʻomia.

E ala i le laina o le pule

O lenei metotia e sili atu le faigata aua e aofia ai le ulufale atu ma le lima i tulafono. Ae e mafai ona e taulimaina, pe afai e te mulimuli i faatonuga.

  1. Tatala se musumusuga. Ina ia faia lenei, kiliki-i luga o le lisi "Amata". I le lisi autu o loʻo i ai, filifili le laina "Lisi o laina (pule)". E tatau ona e taufetuli naʻo aia tatau a le pule, a le o lea o le a leai se aoga o tulafono na tusia.

    I le lisi autu, filifili le mea "Lisi o laina (pule)", ia mautinoa o loʻo e galue i se faʻamatalaga pule

  2. Ona ulufale lea i le poloaiga - tao le tao. Kopi ma le faapipii e masani ona le mafai, e tatau ona e ulu saʻo.

    I le Windows 10 operating system, o le leo o le Poneseti o le Pasefika e pulea e le avetaʻavale ma le fesoʻotaʻiga e fesoʻotai i ai le "pepe".

  3. Faatali mo le laina o le poloaiga e lafo. E tatau ona foliga pei o le ata o loʻo faʻaalia i le faʻatautaia.

    A e liliu le uaea, o le a le tapeina ia failauga ma taaalo faatasi ma le pulou

  4. Press Enter ma faatalitali mo le faʻatonuina o le poloaiga. A maeʻa lena, o le a faʻalogo le failauga i totonu o le vasega o le Windows 10 o loʻo i ai nei (aʻo le i toe amataina).
  5. Ina ia faʻaumatia le failauga i taimi uma, ulufale i le isi command - sc setup start = disabled. E tatau ona e ulufale i lenei auala, e aunoa ma se avanoa i luma o le faailoga tutusa, ae i se avanoa pe a uma.
  6. Press Enter ma faatalitali mo le faʻatonuina o le poloaiga.
  7. Katia le laina o le tulafono e ala i le kiliki i luga o le "koluse" i le pito i luga taumatau, ona toe amata lea o le PC.

O le tapeina o le failauga fai-fale e faigofie lava. Soo se tagata PC e mafai ona faʻaaoga lenei mea. Ae o nisi taimi o le tulaga e faigata i le mea moni e faapea, mo nisi mafuaaga e leai se "failauga faila" i le lisi o masini. Ona mafai ai lea ona faʻavaivai e ala mai i le BIOS, poʻo le aveeseina o le mataupu mai le iunite ma aveese le failauga mai le laupapa. Ae ui i lea, e seasea lava.