Faʻamatalaga Windows 4.0.17


O le Windows Repair o se polokalama ua fuafuaina e foia ai le tele o faafitauli masani i le faiga o le faagaoioia o le Windows - sese o le resitalaina o faila, faafitauli ma Internet Explorer ma palala, ma osofaʻiga pe a faʻatulagaina ni faʻafouga.

Amata

Aʻo leʻi amataina le toe faʻaleleia o le polokalama, ua fautuaina e le polokalama le faia o ni tulaga masani e faʻaleleia atili ai le toe manuia. E le gata i lea, o nei taga atonu e lava e foia ai lou faafitauli.

I le aotelega, ua faʻatulagaina e faʻatino galuega e 4:

  • Toe faʻafou faatulagaga o le mana.
  • Muamua suʻesuʻeina, iloa o faʻaleagaina i faila faʻamaumauga poʻo le le lava o ia, faʻapea foi le siakiina o isi mea e mafai ona mafua ai faʻaletonu i le taimi o le toe faʻaleleia.
  • Siaki le faila mo mea sese.
  • Iloiloga o faila o faila ma le SFC faʻaaogaina ua fausia i Windows.

Tua i tua

O lenei faʻatinoga, e pei ona fuafuaina e le atinaʻe, o se isi seti, e mafai ona faʻaaogaina e avea o se isi vaega. O kopi kopi nei o le resitala ma faila i le failaina o aia tatau, faatulaga siaki o masini.

Toe faʻaleleia o mea

Mo le toe faʻafoʻiina o faʻailoga, e mafai ona e faʻaaogā sauniuniga saunia e aveese ai mea leaga, siaki faila masani polokalama ma aia tatau, faaleleia faʻaleleia, ma filifili se "disinfection" lautele o le OS.

I le faamalama o le komiti, ua tuuina atu i le tagata e maua le avanoa e filifili ai le suʻeina o numera.

Toe maua mai faila na faila

Faatasi ai ma le Windows Repair e mafai ona e taumafai e toe faʻaleleia faila ua uma ona tuʻuina i le tino. O le polokalama o le a mataʻituina uma ia pepa o loʻo taʻua. "Toe faʻaaogaina" ma toe faʻaleleia pepa pe'ā mafai.

Faʻafanua sili atu

O nei galuega e avanoa i le naʻo le totogiina o le polokalama. O lenei faasaʻoga o mea sese i le galuega a le Windows Firewall, aveeseina o mea ua le toe maua mai le resitala, toe faafoi o faila na natia e siama, toefuataiga o vaʻa le aoga mo se lomitusi.

Isi faʻaopoopoga

O nei meafaigaluega e naʻo le faʻaaogaina o Pro. O le faʻataʻitaʻifono lenei o tusitala faʻaaoga, o le galuega o le fufulu mama o masini komepiuta, modules mo le puleaina o vaega faʻapitoa, faatulagaga lelei o le OS ma le puleaina o auaunaga. O le polokalame e mafai ai foi ona e faia ni talosaga e fai ma sui o le teugatupe ma faaopoopo le auaunaga TrustedInstaller i le lisi o tagata e faatagaina.

Mekasini

Faʻasaʻoina e le Windows le talafaasolopito o faʻataʻitaʻiga uma ma isi faiga i faila faila i totonu o se pusa faʻamaufaʻailogaina.

Mama

  • Se numera tele o galuega tauave e toe faʻaleleia ai le faiga;
  • Le mafai ona faasaʻo mea sesē i le tulaga o le faʻatulagaga;
  • Faʻafouina faila na faila;
  • Faʻaavanoaina o se pepa feaveaʻi;
  • Faʻasalalauga masani.

Faʻafitauli

  • O isi meafaigaluega faʻapitoa e na o le totogiina o le polokalama;
  • Leai se faaliliuga i le gagana Rusia.

Faʻafouina Windows o se parakalafa o le faʻaogaina o le polokalama ma le meafaigaluega e toe faʻaleleia ai le faila mo tagata faʻapitoa. O le i ai o se faʻasalaga totogi e sili atu nai lo se toesega, talu ai o nisi o galuega tauave o le polokalama e manaʻomia ai se malamalamaʻaga loloto o faʻalavelave e tutupu i totonu o le polokalama.

Faʻasaʻo le Windows Repair Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

RS File Repair Faʻasalaga Toe Fausia Faʻasalaga le "Faʻasalaga Toe Faʻasalaga Offline" sese pe a faʻatūina le Windows 7 Windows Handy Backup

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Windows Repair o se polokalama ua mamanuina mo le "fomaʻi" o le Windows OS i le tulaga o le faila, faila o le resitala ma le faʻaaogaina o parakalafa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Tweaking.com
Tau: $ 25
Toa: 37 MB
Gagana: Igilisi
Version: 4.0.17