Polokalame mo le siiina o musika

Repost o se avanoa e fai ai le kopi o le pou e te fiafia ai mai se isi tagata ia te oe i totonu "Tape", ae tuʻuina se fesoʻotaʻiga i le punavai (le tagata na lolomiina). O le mea e lelei ai, e mafai ona e faʻasoa faʻamaumauga a se uo i luga o lau itulau o Odnoklassniki i ni nai kiliki.

E uiga i le toe faʻasalalau i le Odnoklassniki

O le faia o se faʻasalalauga e tusa ai ma tulafono uma o le "pepa lelei", o lona uiga, e faʻasoa se sootaga i le uluai kopi, e le tatau ona kopiina lenei sootaga i soo se mea (pe afai o le source o loʻo i luga o Odnoklassniki, e moni). I luga o le 'upega tafaʻilagi, kiliki i luga o le tasi le faamau ma fai ni nai taga laiti.

Matou te tuʻuina atu i le Odnoklassniki

O le mea e lelei ai, e faia lava faigofie, ma o le faʻatonuga i ai e foliga faapenei:

  1. Saili le pito e sili ona e fiafia i ai e te manaʻo e faʻaopopo ia oe lava "Ripe". Manatua ia faapipii i lalo ifo, lea o loʻo i le pito i lalo. E te manaʻomia se ki ma se faʻata.
  2. O le a faʻaalia se lisi o faʻasologa o mea e te manaʻomia e filifili ai se filifiliga e fai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e fai se faʻamaufaʻailoga masani e tatau ona e faʻaaoga le mea "Fetufaai Nei". E mafai ona e faʻaopopoina lenei pou i lau oe lava tusitusiga e aunoa ma le toe faʻaleleia i lau itulau. E mafai foi ona e faʻasoa lenei pou i totonu "Meli" ma / poʻo i soo se vaega e te faʻatinoina. I mataupu uma sei vagana ai "Savali" O le a maua e le e ona le pou le mataala ua e faʻasoa lana faʻasalaga.
  3. Afai na e filifili e lomia i lau itulau "Faaopopo lau lava tusitusiga" poʻo "Lisi i se vaega", ona tatala lea o se faamalama e ulufale ai i lau savali, lea o le a luga aʻe o le meli. A uma ona tusia le tusiga, kiliki le ki. Fetufaai. Afai e te manaʻo e faʻaalia le toe faʻaleleia i lou tulaga, siaki le pusa "Tusi se tusi i le tulaga".

Faia o se faʻaliliuga i le telefoni feaveaʻi o Odnoklassniki

Afai oe nofo i luga o le telefoni, e mafai ona e faʻasoa soʻo se faʻailoga e aunoa ma ni faafitauli moni. O le faʻatonuga e foliga tutusa ma le PC:

  1. I lalo o le meli lea e te manaʻo e toe lolomiina i lau puipui, e tatau ona e kiliki i le ki Fetufaai.
  2. O se lisi e amata i se filifiliga o taga. Filifili le faʻasologa o le filifiliga e ala i faʻatusatusaga ma le faatonuga muamua.
  3. Afai e te filifili e faʻaopopo i lenei pou i lau tusiga ma kiliki le ki talafeagai, o le a tatalaina se matala i mea e te manaʻomia e ulufale ai i lau faʻamatalaga. A maeʻa mea uma, faʻaaoga le faʻatalota vaalele pepa i le pito i luga taumatau o le lau. E mafai foi ona siaki le pusa. "I Tulaga"Afai e te manaʻo i lenei mea ia faʻamau i le tulaga.

Perepost faamaumauga a se isi tagata - e le faigata e pei ona foliga mai i le taimi muamua na tilotilo ai. E taua foʻi le mafaufau e mafai ona e faʻasoa "Faamatalaga" e oo lava i tagata e le o oe "Uo" i tamaiti aoga.