Faʻapipiʻi CDR files i le PDF


O faʻafouga e manaʻomia e le faiga faʻaogaina ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi ona vaega ma masini komepiuta. O le tele o taimi, e le iloa e le tagata faʻapitoa le faʻalauiloaina o le faʻalauiloa, ae o loʻo tupu foi mea sese. O le a matou talanoa e uiga i se tasi oi latou, faatasi ai ma le code 8007000e, i lenei tusiga.

Faʻafou le sese 8007000e

O lenei mea sese e tupu mo mafuaaga eseese. O mea autu o loʻo i ai se fesoʻotaiga vavave faʻamalosi, initaneti poʻo polokalame anti-virus, faʻapea foi le fausia o Windows. O loʻo i ai se isi mea e aʻafia ai le saʻo saʻo - o le faʻaopoopoga o le mamafa i luga o le polokalama.

Mafuaaga 1: Le lava o punaoa

Matou te iloiloina le tulaga: ua e mauaina Faʻafou le Nofoaga ma vaai i le ata lenei:

O le mafuaʻaga o le sese e mafai ona avea ma soʻo se polokalama e manaʻomia ai le tele o punaoa, e pei o le RAM poʻo le taimi o le faagasologa, e galulue faʻatasi ma le faʻafouina. E mafai ona avea ma se taʻaloga, polokalama mo le kopiina o vitio, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi, poʻo se faʻatautaia ma se numera tele o nusipepa avanoa. Taumafai e tapunia uma talosaga, amata le toe faʻafouina le faagasologa e ala i le kiliki o le ki o loʻo faʻaalia i le sikipi i luga ma faʻatali e faʻauma.

Mafuaʻaga 2: Vaʻaia

O polokalama anti-virus e mafai ona poloka le fesoʻotaʻiga o le polokalama i le 'auʻaunaga faʻafou, faʻasaina lo latou siiina mai poʻo le faʻapipiʻi. Latou te matuā faʻamalosi latou faia i luga o kopi tipiina o Windows. Aʻo leʻi faʻagasolo atu i le faʻagasologa o le faʻagasologa, faʻagata le mea faʻamalosi

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafefe ese le virus

Mafuaaga 3: Initaneti

Faʻafou le Nofoaga, pei o soʻo se isi lava polokalama e fesoʻotaʻi ma le Initaneti, tuʻuina atu talosaga i nisi o sapalai, maua tali ma sii mai faila fetaui. Afai o le fesoʻotaʻiga ua malepe i lenei faagasologa, o le faiga o le a tupu ai se mea sese. E mafai ona mataʻituina ni faʻafitauli e aunoa ma le momotu ona o le toilalo i le itu o loʻo tuʻuina atu. O le tele o taimi o se mea le tumau ma e manaʻomia ona faʻatali sina mea itiiti pe faʻaaoga se isi filifiliga, mo se faʻataʻitaʻiga, se 3G modem. O le a aoga le siakiina o fesoʻotaiga i le "Windows".

Faʻatele: Faʻatulaga le Initaneti pe a uma ona toe faʻaofiina le Windows 7

Mafuaaga 4: Vaʻaia

O polokalama leaga, o le taina o la matou komepiuta, e mafai ona faʻalavelaveina le galuega o vaega uma o le OS. Afai o taga faigofie na faʻamatalaina i luga ua le fesoasoani e faʻasaʻo le tulaga, ona tatau ai lea ona mafaufau i le i ai o meaola faalafua. Mauaina ma aveeseina o le a fesoasoani i falemaʻi faʻapitoa, tufatufaina atu e le au atinaʻe polokalame o antivirus. E i ai isi auala e faʻaumatia ai siama.

Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

Mafuaaga 5: Windows Pirate Fausia

O le tele o tagata faʻapitoa e tosina i le tele o fonotaga a le "Windows" ona o le masini komepiuta o loʻo aofia ai. E masani lava o lenei mea o loʻo faʻasalalau e le paʻu pala po o le leai o se taimi e faʻapipiʻi ai polokalama uma talafeagai. Ae peitai, e le o tagata uma e iloa o nisi "tagata ao" e le gata ina faaopoopo a latou lava elemene i le polokalama, ae aveese foi le "nuu" e faafaigofie ai le tufatufaina poo le faapipiiina o Windows. O nisi taimi "i lalo o le naifi" e eseese auaunaga, e aofia ai Faʻafou le Nofoaga. E tasi le ala e alu ai: sui le pusa tufatufa. O le auala sili lea e foia ai le faafitauli i aso nei. Ae ui i lea, e mafai ona e taumafai e toe faʻafoʻi pe toe faʻaleleia le faiga o iai nei.

Faʻamatalaga auiliili:
Toe faʻafoʻiina i le Windows 7
Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Windows

Faaiuga

Ua matou suʻeina auala e foia ai le faʻamatalaga fou i le code 8007000e. E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, e faigofie tele ma tulaʻi mai mo ni mafuaaga manino. Afai e masani ona tupu ni faaletonu, e tatau ona e mafaufau e uiga i le sui o le tufatufaina o Windows (pe afai e le laiseneina), faaleleia le saogalemu o lau PC e ala i le faapipiiina o se antivirus, ma ia i ai pea se isi auala e fesootai ai i luga o le Initaneti.