Photo Mixer 3.0


I luga o le Initaneti, i le faaopoopo atu i mea manaia, o loʻo i ai le tele o faʻasalalauga e faʻafefe i suʻesuʻega masani o itulau. E le manaʻomia ona e matamata i faʻalapotopotoga uma, aua i soo se taimi e mafai ona e faʻapipiʻi se afu faʻatagata ma faʻaumatia faʻaletonu faasalalauga i Mozile.

O le ad blocker mo Firefox o se faʻaopoopoga telefoni feaveaʻi e mafai ai ona e faʻamaʻaʻaina atoatoa le Mozilla Firefox browser mai soʻo se ituaiga o faʻasalalauga: faʻasalalauga ad unit, windows pop-up, faʻasalalauga e faalavelaveina le matamataina o ata vitio, ma isi.

Pule

Faʻateleina le faʻaopoopoga lelei i le Mozilla Firefox browser, lea e mafai ai ona e tau ma soo se ituaiga o faasalalauga. O le faʻaaogaina ma le polokalame o le igoa e tasi, o le a le gata ina faʻamalosia ai oe e faimalaga i luga o le uepi e aunoa ma le faasalalauina o faasalalauga, ae puipuia foi lau komepiuta e faasaga i taufaamatau na osofaia e le World Wide Web.

Faʻaopoopo faʻasalalauga Adguard

Adblock faaopoopo

O le faalauiloa faalauiloa faalauiloa mo Firefox, o se mea laitiiti laitiiti faaopoopo.

E maua ai se faʻaoga faigofie i le mafai ona faʻaalia le faasalalauga i luga o nofoaga na e filifilia - e mafai ona manaʻomia lenei faiga pe afai o le avanoa i le 'upega tafaʻilagi e tapulaa ona o se faʻasalaga faʻasalaga faʻaalia.

Download Adblock Plus

AdFender

AdFender o se polokalama lea e mafai ai ona e poloka faʻamatalaga i le Mozilla Firefox ma le isi polokalama faʻapipiʻi i lau komipiuta, mo se faʻataʻitaʻiga, Skype, uTorrent, ma isi.

O meafaigaluega faʻapitoa e pei o le faʻamamaina o talafaasolopito ma kuki o le a tumau pea le mamā o le mamanu, ma faʻamaualuga ai lona maualuga.

Download AdFender

Ad muncher

O le isi faʻaoloalo faʻasalalauga lautele mo Mazila, ma isi suʻesuʻega ma polokalame ua faʻapipiʻi i lau komepiuta.

O loʻo i ai i le polokalame se tele o mea faigaluega, ae i le taimi lava e tasi o loʻo i ai se faʻatonuga matuia - o le leai lea o le gagana Rusia.

Download Ad Muncher

Ma se faaiuga itiiti. Ad blocking o se auala aoga e faʻaleleia ai le lelei o le siʻosiʻomaga. I le faʻaaogaina o lenei tusiga, e mafai ona e mauaina le fofo sili ona lelei mo le taofia o faasalalauga i le Mozilla Firefox browser, lea o le a fiafia ia te oe i lea aso ma lea aso.