O mafuaʻaga mo le le mafaia o le Flash Player i Odnoklassniki

A e atiaʻe lau auala, e taua tele le gauai faapitoa i lona faʻaleleia ma le tosina mai o tagata maimoa fou. O nei mea uma e mafai ona faia e ala i faasalalauga. E tele ituaiga o faʻasalalauga, e eseese uma i le tau ma le aoga. Sei o tatou auiliiliina e le gata i tau mo ia auaunaga, ae o le a tatou talanoa foi i auiliiliga e uiga ia latou ituaiga ma mataupu faavae o le galue.

Ituaiga o faasalalauga ma lona tau

E lua ala e faʻalauiloa ai lau vitio poʻo le auala tuusao e ala i se faʻalauiloa faatosina i le YouTube. O le natura o sea faasalalauga e matua faigofie lava - e te totogia pe a matamata le tagata faʻalogo i lau vitio pe faʻafesoʻotaʻiina e ala i se fesoʻotaʻiga faapitoa. O lona uiga, o le tau o le faʻasalalauga e faʻamoemoeina na o lau paketi. O le mea lea, o le tele o le paketi, o le tele o suiga.

TrueView In-Display

E talitutusa lea mea ma le faʻalauiloaina o faʻamatalaga. O nei faʻalauiloa e mafai ona e vaʻaia pe ae suʻe se mea i luga o le 'upega tafailagi I luga o YouTube e taʻua lenei ata vitio e fesoʻotai iai. E ala i le ulufaleina o fesili i totonu ole pusa saili, iʻuga o le suʻega o le a e vaʻai i se vitio e latalata i lau sailiga.

E taua le matauina o tau mo ia faasalalauga e le suia tele i le taimi, i le 2016 ma i le ogatotonu o le 2017, e tatau ona e totogiina le afe o faʻamaoniga mai le 10 i le 15 tala.

TrueView i-galu

E iloa uma e tagata faaaoga YouTube, i lea taimi ma lea taimi, ao le i amataina le vitio, puupuu pe leai foi, o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga faasalalauga, o fea latou te faasalalauina ai se 'upega tafaʻilagi patino poʻo se alalaupapa. O le vaʻavaʻai i lenei vitio, e mafai ona e vaʻai i le fesoʻotaʻiga o le a taʻitaʻia ai le punaoa faasalalauina. Faʻataʻoti ia faʻamaumauga e tasi e te manaʻomia e tuʻuina atu e tusa ma le 10 tala.

O tagata faʻatau i lenei auala faʻalauiloa e mafai ona maua i taimi uma faʻamatalaga e uiga i le liuaina ina ia mafai ai ona i ai se manatu e uiga i le lelei ma le lelei o le faʻaaogaina o se faʻauluuluga o le PR.

Faasalalauga YouTube

O le ituaiga lona tolu, lea o YouTube ua uma ona leai se fesoʻotaʻiga - le faasologa o le faʻaleleia mai isi, sili atu ona lauiloa. I lenei tulaga, o le a le mafai ona e fatuina lau faʻaupuga, ma e tatau ona e sailia se tagata e mafai ona e faʻatonuina le faasalalauga. O le mea e laki ai, toetoe lava o tagata failautusi vitio taʻutaʻua uma e tuʻuina atu ata vitio i le faʻamatalaga, lea e mafai ai ona faʻafesoʻotaʻia i latou e faʻatalanoaina fuafuaga tau pisinisi. E mafai ona avea lenei pou ma se 'upega tafailagi fesoʻotaiga.

E mafai foʻi ona e mauaina faʻamatalaga i le talanoaga o le kulupu blogger poʻo luga o lona itulau i le upega tafaʻilagi. E masani lava, ina ia maua le tau o le faasalalauga, e te le o tusi atu i se tagata, o le tau e mafai ona faʻaalia saʻo i le talanoaga. O le tau o ia faʻasalalauga e fesuisuiai tele: mo se faʻataʻitaʻiga, pei o luga o lau vitio mai se blog blog ma le aofia e 500,000 tagata o le a tau 4000 rubles, ma le tau mo se vitio faʻapitoa, faʻapitoa e faʻasalalau lau punaoa poʻo auala, e mafai ona faʻateleina le sefulu pe sili atu foi taimi.

Ia manatua o le sili atu ona lauiloa o le tagata faʻaaoga, o le sili atu foi lea o le taugata mai faʻasalalauga mai ia te ia. Ma ia taumafai foi e vaʻaia fefaʻatauaʻiga lautele mai na o bloggers ma autu faʻapitoa ina ia fiafia tagata matamata ma tosina atu i latou i lau auala.