SMSS.EXE faagasologa

I se taimi mulimuli ane, o tagata faʻaaoga uma o masini komepiuta o loʻo feagai ma se tulaga o le a faʻamuta ai le mafaufau loloto o le masini. A e taumafai e faʻafouina pe faʻapipiʻiina ni talosaga fou, o le faʻalauiloaina o pops i le Market Market e le lava le avanoa avanoa; e tatau ona e tapeina faila a le aufaasālalau po o nisi tusi talosaga e faʻauma ai le taotoga.

Matou te tuʻuina atu le polokalama Android i le kalama

O le tele o talosaga e faʻapipiʻi ona o le faaletonu i le mafaufau loloto. Ae faʻalagolago lava i le mea na faʻatulagaina e le tagata e faia le polokalame. E faʻamaonia ai foi pe ono mafai i le lumanaʻi ona faʻafeiloaʻi faʻamatalaga o faʻamatalaga i se pepa faʻataʻitaʻi mai fafo pe leai foi.

E le o talosaga uma e mafai ona tuʻuina i le kalama. O i latou ua uma ona faʻapipiʻiina ma e le mafai ona faʻanofoina talosaga, e le gata i le leai o ni aia tatau. Ae o le tele o talosaga e sii mai e talia lelei le "siitia."

Aʻo leʻi amata ona e faʻafeiloaʻi, ia mautinoa o loʻo lava le avanoa avanoa i luga o le kata manatua. Afai e te aveesea le kalama, o le a le aoga ia talosaga na siitia i ai. E le gata i lea, aua nei faʻamoemoe o le a aoga ia tusi talosaga i se isi masini, e tusa lava pe e te tuʻuina atu i ai le kata e tasi.

E taua le manatuaina o polokalama e le o faʻafeiloaʻiina i le kata o le kata, o nisi oi latou o loʻo tumau i le mafaufau loloto. Ae o le autu autu o loo agai i luma, faasaoloto megabyte talafeagai. O le tele o le vaega feaveaʻi o le talosaga i tulaga taʻitasi e ese.

Metotia 1: AppMgr III

O le talosaga free AppMgr III (App 2 SD) ua faamaonia e avea ma mea aupito sili ona lelei mo le siitia ma le aveeseina o polokalama. O le tusi lava ia e mafai foi ona siitia i luga o le faafanua. O le faʻatautaia o se mea faigofie lava. E naʻo le tolu lapa i le lau: "Movables", "I le SD kaadi", "I luga o le telefoni".

Download AppMgr III i Google Play

A uma ona sii mai, fai mea nei:

  1. Faʻamoemoe le polokalama. O le a ia otometi lava ona saunia se lisi o tusi talosaga.
  2. I le lisi "Movables" Filifili le talosaga e fesiitai.
  3. I le lisi, filifili le aitema "Siitia le talosaga".
  4. O loʻo tatala le laupepa e faʻamatala ai poʻo fea galuega e ono le faigaluega pe a uma le taotoga. Afai e te manaʻo e faʻaauau, kiliki le fetaui tutusa. Le isi, filifili "Alu i le SD card".
  5. Ina ia fesiitai uma talosaga i le taimi e tasi, e tatau ona e filifili se mea i lalo o le igoa e tasi i le kilikiina o le icon i le pito i luga taumatau o le mata.


O le isi mea aoga o le faʻamaloiloina lea o le siaki tusi. O lenei metotia e fesoasoani foi e faasao avanoa.

Metotia 2: FolderMount

FolderMount o se polokalama na faia mo le faʻafesoʻotaʻiga atoa o tusi talosaga faatasi ai ma le faʻaoga. Ina ia galulue faatasi, e te manaʻomia aia tatau a le ROOT. Afai ei ai, e mafai foi ona e galue i polokalama faʻapitoa, o lea e tatau ai ona e filifili ma le faaeteete ia faila.

Faʻasologa FolderMount i Google Play

Ma faʻaaoga le talosaga, mulimuli i nei faatonuga:

  1. A maeʻa le polokalama, siaki muamua siaki aʻa.
  2. Kiliki le ata "+" i le pito i luga o le lau.
  3. I totonu o le fanua "Igoa" tusi le igoa o le tusi talosaga e te manaʻo e teu.
  4. I laina "Punaoa" Ulufale le tuatusi o le pusa i le cache application. I le avea ai o se tulafono, e tu i le:

    SD / Android / obb /

  5. "Tofiga" - le faletupe lea e te manaʻomia e tuʻuina atu ai le faʻaoga. Seti lenei tau.
  6. A maeʻa uma ona faʻasalalau, kiliki le siaki siaki i luga o le lau.

Metotia 3: Alu i sdcard

O le auala sili ona faigofie o le faʻaaoga lea o le Polokalama Move i le SDCard. E faigofie lava ona faʻaoga ma e naʻo le 2.68 MB. E mafai ona valaau le faʻamau i luga o le telefoni "Aveesea".

Tulei Alu i le Aso Fanau ile Google Play

Faʻaaogaina o le polokalama e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala le lisi i le agavale ma filifili "Alu i le kata".
  2. Siaki le pusa i autafa o le talosaga ma amata le faagasologa i le kiliki Feosofi i le pito i lalo o le lau.
  3. O le a tatalaina le faamalama o faamatalaga e faaali ai le faagasologa o le siitia.
  4. E mafai ona e faia le faʻaaogaina o le faʻatonuga e ala i le filifili "Alu i le mafaufau loloto".

Metotia 4: Faʻaauau tupe

I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, taumafai e faʻafefe le faʻaaogaina o le polokalama. O lenei tulaga e na o masini e faʻaaogaina ai le Android version 2.2 ma le maualuga. I lenei tulaga, fai mea nei:

  1. Alu i "Faʻatonu", filifili se vaega "Talosaga" poʻo Pule o talosaga.
  2. E ala i le kiliki i luga o le talosaga talafeagai, e mafai ona e vaʻaia pe o le ki o lo o galue. "Faʻafeiloaʻi i le SD card".
  3. A uma ona kiliki i luga, ona amata lea o le faagasologa o le siitia. Afai e le o malosi le ki, ona le maua lea o lenei galuega mo lenei talosaga.

Ae faʻapefea pe afai o le version o Android e laʻititi ifo i le 2.2 pe le saunia e le tagata atiaʻe le avanoa e alu ai? I ia tulaga, e mafai ona fesoasoani le polokalama faakomepiuta, lea na matou talanoa muamua i ai.

I le faʻaaogaina o faʻasinoala i lenei tusiga, e mafai ona faigofie ona e faʻaaogaina talosaga i le kata manatua ma le tua. Ma o le iai o aia tatau a ROOT e maua ai le tele o avanoa.

Vaai foi: Faatonuga mo le suia o le manatua o se telefoni i se kata manatua