Astroburn 4.0.0.0233


Afai e te manaʻomia le masini komepiuta mo le fufulu puʻe, ona taua lea o le faʻaleleia o le faʻapipiʻiina o se polokalama faʻatinoga o le a mafai ai ona e galue ma le faʻamaumauga i se auala lelei. O le polokalama Astroburn o se tali, o lea o le a talanoaina i le asō.

Astroburn o se polokalame lauiloa aloese mo le tusiaina o faila i le disk. O loʻo i ai i le polokalame se tele o galuega faʻatino, e mafai ai ona faia se galuega soʻo faʻatasi ma faila vavalalata.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalame mo le fufulu puʻe

Faʻaaogaina ata

Afai ei ai sau foliga i luga o lau komepiuta e manaʻomia ona susunuina i le disasite, o le a fesoasoani Astroburn ia te oe e faigofie ona fai lenei galuega.

Aveese faamatalaga uma

Afai o lau CD o le CD-RW poʻo le DVD-RW, ona lagolagoina lea o le tusi toe faʻasolo. O le mea lea, pe a manaʻomia, e mafai ona e faʻaumatia faʻamatalaga uma mai le pu ma fai se faʻamaumauga fou.

Faʻavae ata

I soo se taimi, i le faʻaaogaina o lenei vaega o le polokalama, e mafai ona e aveesea se kopi saʻo o le disaseti ma teu i luga o lau komepiuta o se ata vitio. Mulimuli ane, e mafai ona tusia lenei ata i se isi pulou pe faʻalauiloaina i se masini komepiuta.

Fausia se ata ma faʻamaumauga

I Astroburn e mafai ona e fatuina se faila ata mai soo se seti o faila o loʻo maua i lau komepiuta.

Polokalame o le motusia

Afai e tatau ona teu le faʻamatalaga faʻamaonia, ona fai lea mo le saogalemu, e fautuaina le setiina o se upu faila. Faatasi ai ma le totogiina o Astroburn, e mafai ona e susunuina i se uputusi.

Fausiaina o le CD CD Ata

O le ata o se CD Audio e mafai ona aveesea mai se faila o loʻo i ai pe na faia se ata mai faila musika oi ai i luga o se komepiuta.

Faamaumau CD Audio

Faatasi ai ma le fesoa- soani a Astroburn, o le ae maua le avanoa e fatuina ai CD musika, tusi i luga ia i latou soo se mea e manao i ai. O lenei tulaga e avanoa mo na oi latou e faʻaaogaina le totogiina o le polokalama.

Kopi

Afai e lua le komepiuta a lau komepiuta, ona mafai lea ona e faatulagaina se auala talafeagai mo le fatuina o kopi o disks. Faatasi ai ma lenei tulaga, e vave ona e faia se numera e le faatapulaaina o kopi. O lenei meafaigaluega e avanoa mo na oi latou e faaaogaina le Pro version.

Le lelei o Astroburn:

1. Faʻatasi faigofie ma le lagolagoina mo le gagana Rusia;

2. E avanoa le polokalame mo le downloadina e aunoa ma se totogi.

Faʻafitauli o Astroburn:

1. O le saolotoga o le polokalama e tele naua tapulaa.

Astroburn o se mea faigaluega talafeagai ma se mamanu faʻaonaponei. Ae paga lea, o le saolotoga o le polokalame e matua faatapulaaina ma e naʻo le pueina o ata ma solo ese ai le pipisi.

Faʻalogo Astroburn Free

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻalogo UltraISO Infrarecorder Ava malosi 120%

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Astroburn o se polokalama faigofie, e leai se totogi mo le vave tusia o faʻamaumauga ma ata e vaʻaia. Faʻalagolago i le galuega ma faʻalauiloa uma ituaiga masini faʻaleleia.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Disk Software Ltd.
Tau: Faʻatau
Toa: 12 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.0.0.0233