AIDA32 3.94.2

O le manaʻoga e suʻe le numera telefoni o le kiliva afi e le tulaʻi mai i luga, ae o nisi taimi e tupu. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻatulagaina se masini USB mo nisi faʻamoemoega, mo le faʻatupeina, mo le faʻaleleia o le puipuiga o le PC, poʻo le na o le mautinoa e te leʻi suia le ala o faasalalauga i se mea faapena. E mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea, o tagata taʻitasi uma lava e alu solo, ei ai se numera tulaga ese. Ma le isi, o le a tatou iloiloina auiliili le auala e foia ai le faafitauli o loʻo i ai i le autu o le tusiga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona iloa VID ma PID faʻapipiʻi puʻe

Metotia mo le fuafuaina o le numera o le telefoni

O le numera telefoni o le drive USB (InstanceId) ua lesitala i totonu o lona polokalama (firmware). O le mea lea, afai e te toe tusia le kiliva afi, o le a suia lenei code. E mafai ona e aʻoaʻoina i le faʻaaogaina o masini faʻapitoa poʻo le faʻaaogaina o meafaigaluega a le Windows. O le isi, o le a tatou laasaga i lea laasaga ona mafaufau i taga pe a faʻaaoga nei metotia taʻitasi.

Metotia 1: Polokalame Tolu

Muamua lava, mafaufau i le faʻatinoga mo le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa. O le a faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga o le utilities USBDeview mai Nirsoft.

Download USBDeview

  1. Faʻafesoʻotaʻi le pulou USB i le USB cable o le PC. Lisi le sootaga i luga ma aveese le archive ZIP. Faʻatoʻa le faila file exe i totonu. O le aoga e le manaʻomia ai le faʻapipiʻiina i luga o se PC, ma o le mea lea o le a tatalaina vave ai le faamalama o le galuega. I le lisi faʻaalia o masini, saili le igoa o le aufaasālalau manaʻomia ma kiliki i luga.
  2. O le a tatalaina se faamalama ma auiliiliga auiliiliga e uiga i le avega moli. Suʻe le fanua "Numera Telefoni". O le mea lea o le a maua ai le numera o le telefoni o le USB-drive.

Metotia 2: Meafaigaluega Faʻatasi a le Windows

E pei ona taʻua i luga, e mafai foi ona e maua le numera telefoni o le kiliva USB e faʻaaoga ai na o meafaigaluega na fausia ile Windows OS. E mafai ona faia lenei mea Ofisa Resitala. I lenei tulaga, e le manaʻomia le fesoʻotaʻiina o le taavale afi i le komepiuta i le taimi nei. Ua lava na ia fesoʻotaʻi muamua i lenei PC. O isi faʻataʻitaʻiga o le a faʻamatalaina i le faʻataʻitaʻiga o le Windows 7, ae o lenei algorithm e talafeagai mo isi faiga o lenei laina.

  1. Pusa i luga o le komepiuta Manumalo + R ma i totonu o le fanua e amataina, ia tusia le faʻamatalaga lea:

    faʻatonutonu

    Ona kiliki lea "Lelei".

  2. I totonu o le faamalama faʻaalia Ofisa Resitala avanoa tatala "HKEY_LOCAL_MACHINE".
  3. Ona alu lea i lala "PULEGA", "CurrentControlSet" ma "Enum".
  4. Ona tatala lea o le vaega "USBSTOR".
  5. O se lisi o faʻamaumauga o le a aliali mai ma le igoa o le komepiuta e fesoʻotaʻi atu i lenei PC. Filifili le tusi e fetaui ma le igoa o le avelaina moli lea o le numera o le numera oe te fia iloa.
  6. Ua amata le failautusi. O lona igoa e aunoa ma ni tagata mulimuli mulimuli (&0) ma o le a fetaui ma numera telefoni manaʻomia.

O le numera telefoni o le uila afi, pe a tatau ai, e mafai ona e mauaina le faʻaaogaina o meafaigaluega na fausia i le OS poʻo le polokalama faʻapitoa. O le faʻaaogaina o fofo o isi vaega e faigofie, ae manaʻomia le sau i luga i se komepiuta. Ina ia faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe, e le manaʻomia e le resitala le faʻatauina o elemene faaopoopo, ae o lenei filifiliga e sili atu ona faigata nai lo le taimi muamua.