Viber mo Android


I aso nei, o le tolu tele i le faiga o WhatsApp, Telegram ma Viber e puleaina le maketi mo talosaga feʻau. Ua uma ona matou suesueina ia talosaga muamua e lua, o lona uiga o le Tupu o Weiber e sosoo i le laina.

Faʻaalia talanoaga

O Viber, i le tasi itu, o le seti lava o faʻatalanoaga o faʻatalanoaga e pei o ona itu.

I le isi itu, o loʻo i ai le tele o vaega i totonu o le Telegram ma WhatsApp leai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mafai ona tuusaʻo mai le talosaga e suʻe se tusiga i Wikipedia ma auina atu se feau e aunoa ma le tatalaina o le masini.

Po o le avanoa e tuʻuina atu ai i le lima le tagata faʻasaga.

Faalilolilo faalilolilo ma natia

O le au atinaʻe o avefeʻau faʻaonaponei e amanaʻiaina le malupuipuia o faʻamatalaga patino a latou tagata faʻaoga. O foafoaga o Viber, o ē na faʻaalia le galuega o loʻo taua "Faalilolilo Faalilolilo".

I le faaopoopo atu i le faʻamalamalamaga ua faʻaosoina e ala i le le mafai, e le mafai ona e lafoina atu savali i isi tagata faaaoga i se talanoaga faalilolilo. E le gata i lea, a maeʻa le aso, e otometi lava ona tapeina nisi o feau. E le gata i lea, e faʻasalalauina le tagata faʻasalalau e uiga i mataʻitusi.

Extra: O nisi talatalanoaga e mafai ona natia - natia e ala i le puipuia o le numera pine.

A maeʻa se faʻamalosi, o le talanoaga o le a le mafai ona iloa mai le lisi lautele. Ina ia maua, faigofie lava ona e ulufale i le PIN code i le sailiga mo talanoaga.

Viber fafo

O le mea manaia a Viber o le mea ua taʻua Viber fafo - o le galuega o valaau, ma o le tusi lava ia e galue ai o se tagata faigaluega telefoni.

E leai, ae o ana tau e sili atu ona leaga, e ui lava e mafai ona faʻaaogaina e avea o se mea e toe faʻaleleia.
E faaopoopo i lenei filifiliga, e mafai ona e faʻapipiʻi Viber i le avea o se sui mo le talosaga ua fausia i le firmware mo telefoni.

Vitio ma leo

E pei foi o tagata tauva, e lagolagoina foi e Viber telefoni Initaneti i leo uma ma vitio.

E le pei o tuaa o lenei auala e fesoʻotai ai, Skype, Viber e le o faʻaalia i faʻalavelave o fesoʻotaʻiga, mea lelei poʻo ata: e lelei fesoʻotaʻiga i le Initaneti, o fesoʻotaʻiga foi e lelei.

Tala o le malo

O se faʻaaliga faapitoa o le Viber o le tala faʻatupe a le malo, o se ituaiga o tagata e fiafia i ai, faʻatinoina i luga o le mataupu faavae e tasi e pei o tagata lautele i fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo.

O nisi o nei tala faitele o se mea e pei o le Telegram bots, e ui lava e le o tele naua.

Tua i tua

I le Viber o loʻo i ai se filifiliga aoga e faʻasaʻo ai savali i le Google Drive cloud storage.

O le fofo o se mea e matua manaʻomia, ae o le tuusaʻoina o Google Drive o se faʻafitauli: ole toʻatele o tagata e popole e uiga i le malupuipuia o faʻamaumauga a le tagata lava ia o le a musu e faʻaogaina a latou lava teuina.

Mama

  • Talosaga i le gagana Rusia;
  • Faʻamatalaga o le faʻalauteleina o faʻamatalaga o faamatalaga
  • Tausia o faʻamatalaga faʻamaumauga;
  • E mafai ona suitulaga i se faila masani;
  • Fausia kopi kopi o fetusiaiga.

Faʻafitauli

  • Telefoni maualuga;
  • E mafai ona faʻaolaina tuasili i Google Drive, ma na o le lima.

O taʻitoʻatasi taʻutaʻua taʻutaʻua taʻutaʻua e toʻatolu e faʻalagolago le tasi i le isi. Afai o le Telegram e itiiti lava le puipuiga ma le maualuga o le puipuiga, ma le telefoni a le WhatsApp, e mafai e Viber ona faia le tele o galuega mo le fesoʻotaʻiga, mai i fesoʻotaʻiga tusitusia i telefoni i telefoni masani.

Tatala Viber mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Google Play Store