Auala e totoe ai ki i luga o le komepiuta

I lenei aʻoaʻoga, o le a ou faʻaalia pe faʻapefea ona e faʻaogaina ia ki i luga o lau piano ma le polokalama free SharpKeys - e le faigata ma, e ui lava ina foliga mai e leai se aoga, ae le o.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaopoopoina mea faʻasalalauga i le telefoni masani: mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te le faʻaogaina le numera numera i le taumatau, e mafai ona e faʻaogaina ia ki e valaau ai se calculator, tatala Laʻu komepiuta poʻo se masini komepiuta, amata le taina o musika poʻo le faʻatautaia o taga aʻo e suʻesuʻeina le Initaneti. E le gata i lea, o le auala lava lea e tasi e mafai ona e faʻamalo ai ki pe a latou faʻalavelave i lau galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻomia le faʻamalo le Lolo Pupuni, F1-F12 ma soʻo se isi lava ki, e mafai ona e faia lenei mea i le auala ua faʻamatalaina. O le isi mea e tatau ona fai, o le tapeina pe tuʻuina le moe i le komepiuta komepiuta ma se tasi o ki i luga o le komepiuta (pei o luga o se komepiuta).

Faʻaaoga le Taofaʻatasi e toe faʻafaofaʻi ai ki

E mafai ona e siiina mai le polokalama o totoe mai le itulau SharpKeys mai le itulau aloaia //www.github.com/randyrants/sharpkeys. O le faʻapipiʻiina o le polokalama e le faigata, leai se isi mea e ono manaʻomia ma faʻaaogaina polokalama faʻapipiʻi (i le taimi o lenei tusitusiga).

A uma le amataina o le polokalame, o le a e vaʻai i se lisi avanoa. Ina ia toe faʻamaonia ia ki ma faʻaopoopo i latou i lenei lisi, kiliki le "Add" button. Ma o lenei o le a tatou tilotilo i le auala e faia ai nisi o galuega faigofie ma tutusa e faʻaaoga ai lenei polokalama.

Faʻafefea ona faʻamalo le kī F1 ma le isi

Na ou feagai ma le mea moni e manaʻomia e se tasi ona faʻaaogaina le F1 - F12 i luga o le komepiuta o se komepiuta po o le komepiuta. Faatasi ai ma lenei polokalame, e mafai ona e faia lenei mea e pei ona taua i lalo.

A maeʻa ona e kiliki i le "Faaopoopo" button, o le a tatalaina se faamalama i lisi e lua - i le itu tauagavale o ki tatou te toe faʻaaogaina, ma i le taumatau o ki ia. I lenei tulaga, o lisi o le a tele atu ki nai lo oe i lau keyboard.

Ina ia mafai ona faʻamaonia le kī F1, i le lisi agavale lisi ma filifili "Galuega: F1" (i tafatafa o le numera o lenei ki). Ma i le lisi saʻo, filifili "Faʻasili le Aʻo" ma kiliki "Ok." I se tulaga talitutusa, e mafai ona e tape Caps Lock ma soʻo se isi lava kī; o faʻafouga uma o le a faʻaalia i totonu o le lisi i le matala o le Faʻasalalauga autu.

A maeʻa ona e faia tofiga, kiliki le "Tusi i le Ofisa Resitala", ona toe amata lea o lau komepiuta mo suiga e aoga. Ioe, mo le toe faʻamaonia, suiga o le resitalaina o faʻamaumauga faʻaaoga ma, o le mea moni, o nei mea uma e mafai ona faia ma le lima, ma iloa le tulafono autu.

O le fatuina o se ki vevela e amata ai le calculator, tatala le pusa "My Computer" ma isi galuega

O le isi itu taua o le toe faamanatuina o ki e le tatau ai e faatino ai galuega aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia tofia le faʻalauiloaina o se calculator i le Ulufale Ulufale i le vaega numera o le keyboard tele, filifili "Num: Ulufale" i le lisi i le itu tauagavale, ma le "App: Calculator" i le lisi ile taumatau.

E tutusa foi, iinei e mafai foi ona e mauaina "My Computer" ma le lafoaina o se kalani imeli ma sili atu, e aofia ai gaoioiga e tape ai le komepiuta, valaau se lolomi ma tutusa. E ui o Igilisi uma lava, o le a malamalama i latou i le tele o tagata faaaoga. E mafai foi ona e faʻaaoga suiga e pei ona faʻamatalaina i le faʻataʻitaʻiga muamua.

Ou te manatu afai e vaʻaia e se tasi le manuia mo ia lava, o faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu o le a lava lea e ausia ai le faʻamoemoega na faʻamoemoeina. I le lumanaʻi, afai e te manaʻomia le toe faafoiina o mea e le mafai ona fai mo le piano, toe faʻaaogaina le polokalama, tape uma suiga na faʻaaogaina i le Delete button, kiliki Tusi i le resitala ma toe amata le komepiuta.