Eassos PartitionGuru 4.9.5.508


Galulue faʻatasi ma faʻafitauli faigata e aofia ai le faia o galuega toe faʻaleleia o faʻamaumauga, faʻaseseina o vaega faʻataʻitaʻi, tuufaatasia, ma isi taga. O le polokalame Eassos PartitionGuru e faʻapitoa i le tuʻuina atu o tagata faʻaogaina ia ituaiga galuega. Faʻaavanoaina le faʻatinoga o galuega masani uma, e mafai e le polokalama faʻapitoa ona toe faʻaleleia uma faila o ituaiga uma. Faatasi ai ma lenei polokalama, e mafai ona e faia ni faʻamaumauga ma toe faʻaleleia mea o Windows.

O le polokalame e faʻapitoa i le fatufatuina o masini faʻavavelosi mataʻitusi ma e oʻo lava i le RAID faʻailoga, lea e faapena foi i le isi itu. Afai e manaʻomia, e mafai ona e faila faila e aunoa ma se avanoa e toe faʻaleleia ai.

Mamanu

Na filifili le au atinaʻe e aua le tuʻuina ni elemene eletise faigata ma faʻasaoina i latou i se mamanu faigofie. O pā uma i luga o le pito i luga o le laupapa pito i luga o loʻo i ai ni ata manino manino o loʻo faʻapipiiina ma igoa o faʻatonuga. O le polokalama o loʻo faʻaalia manino ai le tele o vaega o loʻo maua i luga o le PC user.

O le lisi pito i luga e aofia ai vaega autu e tolu. O le mea muamua e aofia ai ituaiga uma o faʻatinoga ma se kesi malo. O le vaega lona lua o le faʻatinoga o galuega eseese ma vaega. O le vaega lona tolu o loʻo faʻaalia galuega mo le galulue faʻatasi ma faʻamatalaga malulu ma le fatuina o se USB puʻe.

Disk data

O se mea manaia o lenei vaifofo polokalama, o le faʻamalama autu o loʻo faʻaalia ai auiliiliga faʻamatalaga e uiga i faʻamatalaga. Eassos PartitionGuru e le gata o faʻamatalaga i luga o vaevaega, ae o loʻo faʻaalia foi faʻamatalaga e uiga i le numera o faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o fuifui ma vaega o le avega lea ua faʻaogaina ai le OS. O le numera telefoni o le SSD poʻo le HDD o loʻo faʻaalia foi i lenei poloka.

Faʻamatalaga faʻasolo

Pātene "Iloilo" e tuʻuina atu ia te oe le avanoa e vaʻai ai i faʻamatalaga e uiga i le disk e fai ma kalafi. E faʻaoga saoloto ma faʻaoga le avanoa vaʻa, faʻapea foi le avanoa e faʻaogaina e le masini faʻaoga. Faatasi ai ma isi mea, o le kalafi lava e tasi o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga i luga o le faʻaaogaina o le HDD poʻo le SSD faila FAT1 ma le FAT2. A e faʻapipiʻi le pusi o le kiona i luga o soʻo se vaega o le kalafi, o le a maua se fesoasoani palota, o le a aofia ai faʻamatalaga e uiga i se numera faapitoa o le numera, faʻapipiʻi ma le faʻamaumauga o poloka. O le faʻamatalaga faʻamatalaga e faʻaaoga i le atoa le disk, ae le o le vaeluaga.

Sui o le Vaega

Tapa i luga o le faamalama pito i luga "Faʻatonu a le Vaega" e faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻia le vaega avanoa i le auala. O meafaigaluega o loʻo faʻaalia i le pito i luga o le lisi e faʻataga ai oe e faʻatino galuega faʻavae ma vaega. E mafai ona kopiina, pasi, faʻagasolo se taotoga, ma maua ai le tusiga.

Ina ia faafaigofie le galuega i le faatonu, ua faaopoopo e le au atinaʻe le galuega o le suiga i le vaega mulimuli ma le isi vaega. O loʻo fausia i totonu o faʻafanua faila ma faila i le disk. O le filifilia o soʻo se mea faitino e faʻaalia ai tulaga taua o le hexadecimal i le vaega autu o polokalama. I le poloka i le taumatau o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i se faila patino, o loʻo faʻamatalaina i ituaiga mai le 8 i le 64 bits.

Faʻatasi fusuaga

Vaega Faʻatasi Faigaluega "Faʻateleina le Vaevaega" O le a fesoasoani ia te oe e faigofie ona faʻafesoʻotaʻi vaega ole vaʻa manaʻomia e aunoa ma le le maua o faʻamaumauga. Ae ui i lea, o loʻo fautuaina pea e fai se faʻamaumauga. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, i le taimi o le taotoga, e mafai e le polokalama ona tupu se mea sese poo le toilalo o le a faʻalavelave ai lenei galuega. Aʻo leʻi faʻafefiloi faʻasalaga, tapuni polokalama uma ma tusi faʻapitoa vagana ai Eassos PartitionGuru.

Faʻafouina o se vaega

Vaevaega vaevaega "Toe Faʻafouina Vaega" - O se avanoa lea o loʻo tuʻuina atu foi i le vaifofo i lalo o le iloiloga. I lenei tulaga, ei ai fautuaga mo le fatuina o se kopi o faʻamaumauga o loʻo teuina i le vaega. O le polokalama o le a faʻaalia foi se faamalama ma faʻamatalaga e uiga i mea lamatia ma le manaʻomia ona faia se faʻamaumauga. O se faʻagasologa puupuu o le faia o se taʻaloga i taimi uma eoʻo mai ma faʻamatalaga ma fautuaga.

Faʻailoga lelei

O lenei uiga e mafai ona faʻaaogaina e fai ma sui mo mea masani RAID. Mo lenei mea e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai pikiapu i le PC. I totonu o le meafaigaluega toolbar o loʻo i ai se parakalafa "Fausia RAID Virtual", lea e mafai ai e oe ona fatuina se laina telefoni feaveaʻi. "Faʻasalalau Faʻatonu" fesoasoani i le faia o tulaga talafeagai, lea e mafai ai ona e ulufale i le poloka poloka ma suia le faasologa o le disks. Eassos PartitionGuru e mafai ai e oe ona sui suiga RAIDs ua uma ona faia e faʻaaoga ai le "Toe faʻafouina RAID mama".

Faʻaaogaina o le usb

O le fatuina o le USB e mafai ona faʻaaogaina e faʻaaogaina i taʻavale uma e faʻaaogaina lenei atinaʻe. O nisi taimi, o le setiina o se PC e manaʻomia le faʻasaga mai se masini moliuila lea e tusia ai le OS OS. O le polokalama e mafai ai ona e faʻamaumauga e le gata i USB faʻapipiʻiina OS, ae faʻapea foʻi ma le polokalama e sili ona mamafa i le komepiuta a le tagata.

E mafai foi ona faʻaaoga lenei masini komepiuta mo le taʻavale ma se faila eletise faʻaleleia. Pe a tusia se masini, e mafai ona faʻapipiʻiina i soo se faiga o faila, ma e mafai foi ona e suia le fua o le fuifui.

Toe faʻaleleia le faila

O le toe faʻaleleia o taualumaga e matua faigofie lava ma ei ai le tele o tulaga. E i ai se avanoa e filifili ai se laufanua faʻataʻitaʻi, o lona uiga o le siakiina o le atoa o le vaʻa poʻo le tau faʻamaonia.

Mama

  • Toe maua faamatalaga ua leiloloa;
  • Fetuʻutuʻuga o le Cluster Editor;
  • Mataʻaga malosi;
  • Faʻamalo le faʻaoga.

Faʻafitauli

  • Le toesea o le gagana Rusia o le polokalama;
  • Maua laisene (o nisi o mea e le maua).

Faʻafetai i lenei polokalama, o le faʻaleleia o le lelei o faʻamaumauga faʻamaonia o loʻo faia. Faatasi ai ma le fesoasoani a le faila o le vāega, e mafai ona e faʻaogaina o latou tulaga faʻalautele e faʻaaoga ai meafaigaluega mamana. O le fusia ma le vaeluaina o vaega e faigofie, ma o le fautuaina fautuaina o se kopi kopi o faʻamatalaga o le a fesoasoani e aloese ai mai tulaga e lei mafaufauina.

Tusia Eassos PartitionGuru mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

R-STUDIO Polokalama mo le galue i se vaega puʻe puʻe Faʻaauau le kopi Acronis Toe Faʻafouina Tomai Faʻapitoa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Eassos PartitionGuru o se polokalama multifunctional mo le galue ai ma faʻafitauli faigata. Faʻatasi ai, e mafai ona e suia vaega, toe faʻafoʻi faʻamaonia faʻamaumauga ma faʻamalosia foi le faia o se faʻamalama.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Easos
Tau: Faʻatau
Toa: 37 MB
Gagana: Igilisi
Version: 4.9.5.508