Tatala faʻamatalaga Android


Faʻasinomaga lelei 3D - se polokalame ua mamanuina e sui ai foliga vaaia o le tolu-dimensional models of cars. O mea uma lava e mai le amataga aloaia, ma mo tau uma faʻatusatusa ua faʻaalia (i le taimi na faʻatuina ai le polokalama).

Faʻailoga

I luga o lenei laupepa, e mafai ona e suia le uili ma taʻe puʻe ma pusa, faʻapea foi ma luma ma tua. O se "pusa faʻapitoa" - o faʻailoga, fagu ma faʻata, faʻapipiʻi masani faʻapitoa.

Initaneti

Taofi "Initaneti" o loʻo i ai meafaigaluega e mafai ai e oe ona suitulaga ia nofoa faletusi, o uili uʻamea ma le faʻaaogaina o sifi mo le faʻailoga. O le taunuuga e mafai ona vaaia i le tatalaina o faitotoa o le taavale ma faʻalaʻi i totonu i le uili o le kiona.

Pepa ma Vinyl

Toeitiiti o vaega uma o se taavale - o se tino ma elemene uma, nofoa, puʻe ma tioata (toning) e faʻatagaina i le valivali. Ina ia filifilia le lanu e manaʻomia, o loʻo i ai se lisi ma se seti ua uma ona fai, faʻapea foʻi ma se paʻu mo fetuunaiga o le tusi lesona.

Mo fasi pepa vinyl e tatau ona e filifilia le numera telefoni ma le fua. O ata i fuainumera tele o loʻo tuʻuina atu i le lisi tutusa, i se faaopoopoga, e mafai ona e lafoina sau oe i le TGA format. O ata uma e mafai ona faʻanofo solo i le tino ma toe valiina i lou fiafia.

Mechanics

O meafaigaluega, o loʻo i luga o le "Mechanics" tab, faʻatagaina oe e suia le faʻasalaga eleele i se laʻititi ma i se auala sili, liliu le susulu i luga ma le mamao, ma filifili filifiliga mo le tatalaina o faitotoa. E leai se eseesega mo faitoʻalua luma ma tua - o mea uma lava e faʻatulagaina i le taimi e tasi.

Suʻega suʻega

Faatasi ai ma lenei tulaga, e mafai ona e iloa le auala o le a tilotilo ai lau tama i luga o le auala. Muamua, o le pueina o mea na fai, ona toe faia lea o se suiga faʻafuaseʻi o le tau. Tau lava e te le faʻamaʻavaleina oe - ia faʻavave i luga 60 kilomita i le itula e le aoga.

Lipoti

O faʻamatalaga uma na faʻatuina i le taimi o le faʻalogo, ma o latou tau faʻatatau foi ua aumai i le lipoti. A e filifilia se mea i le pito i luga o le faamalama, o faamatalaga auiliiliga e aliali mai. E mafai ona faʻasaoina ripoti i se komepiuta e fai ma faila TXT mo le suʻeina mulimuli ane.

Mama

  • Le mafai ona suia le tele o elemene o le tino ma totonu;
  • Filifiliga tele vaega;
  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Le auai o le gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • Faiga faʻataʻitaʻiga;
  • Faatapulaaina o filifiliga o faataitaiga;
  • Le lava le lagolago mai tagata atiae.

Faʻasinomaga Lotu 3 - o se polokalama e mafai ai e oe ona faia le filifilia o vaega talafeagai mo le taavale e aunoa ma le tuua o lou fale ma faʻataʻitaʻiga i filifiliga eseese o filifiliga. O se lipoti auʻiliʻili o le a fesoasoani e faʻatatau le tau faʻatatau o se faʻatulagaga maʻoti.

Astra S-Nesting E faʻapefea ona fatuina se masini komepiuta i totonu o le ava malosi 120% Lego mamanu mamanu Astra Designer Furniture

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le faʻaleleia o le 3D faʻafiafiaga o se polokalama e mafai ai e oe ona suʻe ituaiga eseese o le pusa o le tino e ala i le suia o foliga vaaia ma masini o le ata tolu o le taavale - le vaega vaaia ma le tau.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Buka
Tau: Faʻatau
Toa: 414 MB
Gagana: Rusia
Version: 1