E faʻapefea ona faʻafefeina le geolocation i le iPhone


Aʻo galue i le tele o faʻaaogaga, o loʻo talosagaina e le Amerika ni geolocation - faʻamatalaga GPS e lipotia ai lou nofoaga oi ai nei. Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaaogaina le faʻamatalaga o lenei faʻamatalaga i le telefoni.

Fai le geolocation ile iPhone

E mafai ona e faʻatapulaaina le avanoa i tusi talosaga i le fuafuaina o lou nofoaga i ni auala se lua - faʻapitoa e ala i le polokalama lava ia ma faʻaogaina le filifiliga o le iPhone. Mafaufau i itu uma e lua i nisi auiliiliga.

Metotia 1: Faʻamatalaga iPhone

  1. Tatala tulaga o le atamai ma alu i le vaega "Le Faalauaiteleina".
  2. Filifili se mea "Auaunaga o le Geolocation".
  3. Afai e te manaʻomia le faʻaaogaina atoatoa o le avanoa i le nofoaga i luga o lau telefoni, faʻamalo le filifiliga "Auaunaga o le Geolocation".
  4. E mafai foi ona e taofia le mauaina o faʻamatalaga GPS mo polokalama patino: ia faia lenei mea, filifili le meafaigaluega o le fiafia i lalo, ona siaki lea o le pusa "Leai".

Metotia 2: Talosaga

I le avea ai o se tulafono, pe ae amataina se meafaigaluega fou ua faʻapipiʻi i luga o le iPhone, o le a tulaʻi mai le fesili pe tuʻuina atu i ai avanoa i faʻamatalaga o le geo-position pe leai. I lenei tulaga, e faʻagata ai le mauaina o faʻamatalaga GPS, filifili "Faletupe".

O le faʻaaluina o sina taimi i le faʻavaeina o se geo-position, e mafai ona e faʻaleleia atili ai le vaeluaina o se atamai mai se pu. I le taimi lava e tasi, e le fautuaina e faʻamalo lenei galuega i totonu o na polokalame i mea e manaʻomia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i faʻafanua ma taʻutaʻua.