Faʻamālō le Auaunaga Faʻafouina Windows 7


I le toe faaupuina o se upusii a le toa, o Wi-Fi e le o se mea taugata, ae o se mea e manaʻomia, aemaise lava mo tagata e faʻaaogaina tekonolosi e pei o smartphones, papa poʻo le komepiuta. O le vaega mulimuli o masini e masani ona avea ma se meafaigaluega faigaluega - o le mea lea e faalua tele le leaga pe a le maua e le komepiuta lona sootaga i le meafaigaluega. O le mea lea, i lenei tusiga o le a tatou saunia fofo i lenei faafitauli.

Faʻafoʻisia le fesoʻotaiga vaʻaia

E le mafai ona faigaluega le Wi-Fi mo le tele o mafuaaga, ae o le a latou pauu uma i ni vaega tetele se lua: masini ma masini komepiuta, ma mo i latou taitoatasi o loo i ai se auala eseese e aveesea ai le toilalo. O le a le mafai ona tatou suʻesuʻeina taʻitasi, ae o le a tatou faʻaalia mea sili ona taatele ma taʻu atu ia te oe pe faapefea ona faʻaleleia.

Metotia 1: Mea Faʻafaigofie Wi-Fi

Talu mai le komepiuta, muamua, o se masini feaveaʻi, o tagata gaosi mea e maua ai le ola sili ona umi. E na o le tupu lava lea o le laina eletise, e aofia ai le Wi-Fi, o le lona lua i le lisi o le "gluttonous", ma o le tele o komepiuta e i ai le filifiliga e vavae ese ai le laina eletise mai le mana e se isi auala poʻo se faʻatasi ai Fnma se ki.

O le Wi-Fi tuʻu ese e masani ona pei o lenei:

Ma o lenei vaaiga e mafai ona ave ai le ki:

Faatasi ai ma le autu autu, o le tulaga e sili atu ona faigata: o le mea manaomia e masani lava ona i ai i le laina pito i luga ma ua faailogaina i se afi wi-fi.

I le avea ai o se tulafono, pe a faʻaaoga lenei metotia, e tatau i le komepiuta ona logoina le tagata faʻaoga e uiga i le aofia ai o le fesoʻotaiga i luga o le eletise. Afai o le ki, o se sela ese poo se tuufaatasiga o ki e leai sona aoga, atonu o le faafitauli o le leai o ni avetaavale talafeagai mo lenei elemene faatonutonu ma e manaomia ona faʻaogaina.

Faitau atili: Faʻatulagaina o avetaavale mo se komepiuta i luga o le faataitaiga a Lenovo G500

Metotia 2: Faʻasaga le Wi-Fi i le faaaogaina o le Windows 7

I le faʻaopoopoga i le faʻalauiloaina o masini, o le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti e tatau ona faʻaaogaina i le faiga lava ia. Mo le Windows 7 o le taualumaga e faigofie lava, ae mo tagata e leai ni poto masani ua saunia eo tatou tusitala se taʻiala.

Lesona: Suʻe le Wi-Fi i le Windows 7

Metotia 3: Ave ese le mana faaola

E masani lava, o le komepiuta e taofia le fesootai atu i le Wi-Fi pe a maeʻa ona alu ese mai se tulaga moe po o le taimi ole mana faaola. I lenei tulaga, o le faafitauli o le faaletonu o polokalama, lea e mafai ona faatulaga i le toe amataina o le komepiuta. E mafai ona e puipuia oe lava mai lenei ituaiga faafitauli e ala i le tuʻuina atu o le faʻaaogaina o le module i totonu o le faatulagaga o le mana o le masini.

  1. Valaau "Lisi Pulea" (e mafai ona e faia lenei mea e ala i le lisi "Amata") ma alu i le meataitasi "Tuuina atu o malosiaga".
  2. O le fuafuaga galue o loʻo faʻaalia e se tasi - kiliki i luga o le sootaga. "Faatulagaina o se Fuafuaga Mana" ese mai ia te ia.
  3. Ona maua ai lea o nisi avanoa faaopoopo - o le mea e tutusa ai o loʻo i lalo i le itu tauagavale o le faamalama.
  4. I totonu o le lisi o meafaigaluega faʻafefea i lalo "Seti Faʻasalalauga Lelei". Faʻateleina faʻalapotopotoga lala ma faʻapipiʻi "Faʻasologa o le Puipuiga o le Mana" i le tulaga "Galuega Aupito Maualuga".
  5. Le isi, valaau "Pule Sili" - e mafai foi ona faia e ala i "Lisi Pulea".
  6. Suʻe se vaega "Faʻatonuina o fesoʻotaʻiga" ma tatala i luga. Filifili lau initaneti Wi-Fi i le lisi, kiliki i luga. PKM ma faʻaaoga le mea "Meatotino".
  7. Alu i le faailoga tusi "Pule Pule" ma siaki le pusa "Faataga le masini e tape ai le mana". Talia suiga e ala i le kiliki "Lelei".
  8. Toe fai lau komepiuta.

O le faafitauli o le a foia, ae i le tau o le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o punaoa o meaʻai.

Metotia 4: Faʻatuina le Avetaʻavale Taʻavale Network

O le mafuaaga sili ona lauiloa mo le le mafai ona maua le Wi-Fi i luga o komepiuta feaveai le Windows 7 o avetaavale sese mo le komupi tutusa e faʻapipiʻi pe leai foi le komepiuta. O le tele o taimi, o lenei faafitauli o loʻo feagai ma tagata faʻapipiʻi na faatoa toe faʻaleleia le polokalama. I lenei tulaga, e tatau ona e siiina le afifi polokalama talafeagai ma faapipii.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi avetaavale mo se kata o fesoʻotaiga

Metotia 5: Faʻatulaga le fesoʻotaʻiga

O le mafuaaga lona lua sili ona taatele mo lenei amioga ua le saʻo le fetuutuunai pe leai foi le fesoʻotaiga i luga ole fesoʻotaiga i Windows. E mafai ona e faʻatulagaina le fesoʻotaʻiga pe siaki ona faʻaiʻuga e faʻaaoga ai le taʻiala lenei:

Lesona: Faʻatulagaina o le Wi-Fi i se komepiuta

Metotia 6: Toefaʻutuʻu Seti Faʻetonu

I nisi tulaga, o le faʻaaogaina o tulaga o le fesoʻotaiga e leai se taunuʻuga. O lenei toilalo e mafai ona faʻamaonia e ala i le toe faʻafoʻiina o fesoʻotaiga i lona tulaga muamua.

  1. Taumafai "Poloaiga Poloaiga" tasi auala faigofie.

    Faitau atili: Faʻasalalau le "Poloaiga Faʻatonu" i le Windows 7

  2. Ina ia toe faʻafoʻi le mea faʻapipiʻi, ulufale i le tulafono e mulimuli ma lolomi Ulufale.

    netsh winsock reset

  3. Toe fai le komepiuta ma vaʻai pe faʻapipiʻi le faafitauli. Afai o loʻo faʻalavelave pea le faʻafitauli, toe faʻafesoʻotaʻi le atigilima e ulufale ai i faʻatonuga o tusi, ma o le taimi lenei e faʻaaoga ai le faʻapipiʻi nei:

    netsh intitial reset c: resetlog.txt

Toe amata le komipiuta, ma o le taimi lenei e tatau ona foia le faafitauli. Afai e le tupu lenei mea - faitau i luga.

Metotia 7: Faʻafitauli Faʻamatalaga Matai

O le faafitauli i le le mafai ona maua le Wi-Fi e le mafai foi ona i totonu o le komepiuta, ae i le alalaupapa e tufatufaina atu e lenei Wi-Fi. E masani lava, o le toilalo o se mea e tasi, ma e mafai ona toe faʻaleleia e le router.

Lesona: Toe faʻaleleia le alalaupapa e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga a le TP-Link

O le mafuaʻaga o le faʻafitauli e mafai foi ona avea ma nofoaga le saʻo o le alalaupapa - ua uma ona matou tauina atu ia te oe pe faapefea ona faʻapipiʻi ia ituaiga masini.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻapipiʻi le ASUS, D-Link, TP-Link, Netgear, Zyxel, Microtik, Tenda e faʻaaogaina auala
Faʻafefea ona toe faʻaogaina le taʻavale TP-Link

O le faafitauli o le tulaga o le alalaupapa e le o aofia ai foi - mo se faataitaiga, le saʻo ma le le tumau le umukuka. I luga o le tele o ia ituaiga masini, e le tele se taumafaiga po o se taimi e fai ai le faʻalauteleina o le firmware firmware, o lea matou te fautuaina ai le faʻafouina o tagata faʻapitoa oe e le o feagai ma faʻafitauli i le laina eletise i se taimi talafeagai.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafou le firmware i luga o le uila

Faaiuga

Matou te mafaufau i ni auala e foia ai le faafitauli o le leai o se Wi-Fi i luga o komepiuta feaveaʻi ma le Windows 7. E pei ona mafai ona matou vaʻaia, e tele mafuaʻaga mo se faʻafitauli, e mafua mai i se tasi masini komepiuta e le saʻo le faʻamalamaina o le telefoni fesoʻotaʻiga.