Adobe Acrobat Pro DC 2018.011.20038

O se fatuga o se auala sili lea e faʻafefiloi ai le tele o ata i le tasi, faia se pepa faʻailoga, valaaulia poʻo le faʻafeiloaiga, lau lava kalena ma sili atu ona manaia. E i ai ni nai polokalama e mafai ai ona e fatuina se tasi o ata tele o le tele (o lenei mea e taʻua o se faʻasolosolo), ae e tatau ona e iloa po o le fea e sili atu ona faʻaoga mo ni faʻamoemoega.

E tatau ona fai mai o polokalama uma e mamanuina e fausia ai kolisi e tele naua tutusa, pe a tatou talanoa e uiga i galuega autu, ona tutusa uma lea i lenei tulaga. O eseesega e taoto i auiliiliga. O fea, o le a tatou taʻuina i lalo.

Photo Collage

Photo Collage - o le faʻamalosia o tagata atinaʻe ile fale, AMS-Software. O le mea lea, o le faʻauiga ua maeʻa faʻaolaina, ma le isi mea, ua faʻatinoina i se auala e mafai ai e le tagata faʻapitoa o le PC ona mafai ona faʻafoeina lenei polokalame.

O le ata Collage o loʻo i totonu o lona faʻaaogaina galuega uma e tatau ai mo le galulue faatasi ma ata ma faʻapipiʻiina i totonu o se faʻalanoaga. Ua totogi le polokalama, ae o avanoa o loʻo maua ai e matua aoga lava le tupe. O loʻo i ai se seti tele o laupepa, masini, eseese faʻavae, aʻafiaga, ata vailaau ata, foliga, o loʻo i ai se mea e manaʻomia mo meafaigaluega mo le galue i tusitusiga.

Download PhotoCollage

Master Collages

Master Collages o se isi polokalame mai AMS-Software. O ia foi o Rusia, e tele foi le tele o vaega, ata o ata ma isi teuteuga mo kolisi, e talitutusa ma ata i le Photo Collage. O le eseesega tele i le va o lenei mea faigaluega mo le fatuina o collages photo mai lana paaga o loo i totonu o le "Vaaiga," galuega, lea e mafai ai ona e tuuina atu le aafiaga 3D i au ata, ma le alualu i luma o mea e gaosia ai le tusiga.

I le faʻaopoopoga i lana lava tusiga, e tele naua tala malie ma aphorisms i le Master Collages, lea e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻaaoga e faʻaofi i totonu o le fusuaga. E sili ona aoga lenei mea mo faʻafeiloaiga uma, kata, valaaulia. O le isi vaega o le Collage Master o le i ai lea o se faatonu e fausia, ioe, e le o le sili ona maualuga, ae leai se mea faapena i isi polokalame tali tutusa.

Faʻafeiloaʻi le Pule Sili

Collageit

CollageIt o se polokalame ua mamanuina ina ia vave ona faia ni kolisi. O le tele lava o galuega o loʻo faʻaaogaina, e leai se tasi o faʻamatalaga faʻapitoa faʻamatalaina e mafai ona mitamita. O le mea moni, o le tusi lesona o loʻo i ai iinei. E tatau foi ona tatou taʻua se ata mataina ata, lea, o le mea e leaga ai, e le o Rusia.

O le eseesega tele i le va o CollageIt ma le Master Collages ma le Photo Collage o loʻo i ai i ona atinaʻe faʻatau atu i fafo. I le faaopoopo atu i le masani o le teuina o se faila faila i luga o se tasi o foliga lauiloa, tuusaʻo mai le faamalama o le polokalama, e mafai e le tagata faaaoga ona fetufaai atu lana aulelei aupito sili ona lelei ma uo i luga o FSSM ma fegalegaleaiga lautele, faapea foi le setiina o le faafoliga e pei o le wallpaper.

Download CollageIt

Lesona: Faʻapefea ona fatuina se fatuga o ata

Ata faʻasolosolo ata faʻapipiʻi pro

O le au atinaʻe o le Ata Collage Maker Pro e tutusa lelei le taulaʻi i le lelei o le polokalama ma le numera o ... faʻataʻitaʻiga mo le fatuina o kolisi mai ata. E tele naua mea mulimuli iinei, ma afai e te manaʻo ai, e mafai ona e sii mai i taimi uma ni mea fou mai le ofisa aloaia.

O le polokalame e faigofie tele ona faʻaaoga ma afai e te le faia ni galuega faigata tele, e le manaʻomia ona faʻasaʻo ata, pe faia foi e ala i le faʻaaogaina o le polokalama tʻatolu, ona avea lea o le Ata Collage Maker Pro o se filifiliga sili ona lelei mo ia faamoemoega.

Faʻasolo le ata o le faʻapipiʻiina o le ata

Picasa

Picasa o se polokalama e le o taulai atu i le fatuina o kolisi, ae ui i lea, e iai foi se avanoa. O se valea le faʻatusatusaina o lenei oloa i soʻo se mea o loʻo i luga, talu ai o le numera o galuega tauave ma gafatia i lenei mataupu e sili atu. Mai le lautele - o loʻo i ai se faʻailoga e fausia i totonu, ae sili atu ona aoga nai lo le Collage Wizard. O le i ai o se faʻalapotopotoga, o se meafaigaluega mo le faʻaaloaloina ma le vavalalata faʻatasi ma fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo lenei polokalame i se tulaga fou, lea e le mafai ai ona tauva le polokalama ua taua i luga.

Tikiake Picasa

O polokalame na talanoaina i lenei tusiga ua totogi, ae taʻitasi i latou ma se vaega tomua, lea e sili atu nai lo le taulimaina o uiga ma galuega uma. I soo se tulaga, e faʻaaoga ai se tasi o polokalama e fatu ai kolisi, e mafai ona e fatuina se ata manatuaina, e aofia ai le tele o ata, e faʻapipiʻi ai ni taimi matagofie. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina le telefoni feaveaʻi e faʻafetai atu i se tasi poʻo se filifiliga, e valaʻau i nisi mea na tupu. O nei polokalama taʻitasi e iai ona lelei ma e leai lava se mea e leaga ai, ma o oe lava le tasi e filifilia.