Fausia se palota i le vaega VKontakte

E ala i le faʻaaogaina o le imeli, pe o se auaunaga mai Google poʻo soʻo se isi, e lesitala i ai i luga o nofoaga eseese, i le aluga o taimi e toetoe lava o taimi uma e te feagai ai i le tele o mea e le tatau ai, ae masani ona e ulufale mai i imeli. Atonu o le faasalalauga, faʻamatalaga e uiga i faʻalauiloa, faʻaletonu, "faatosina" ofo ma isi savali le aoga ma le le fiafia. I le mea e le tatau ona tuʻuina ai le atigipusa ma otaota numera, e tatau ona e le faʻamalo mai lenei ituaiga o meli. Ioe, e mafai ona faia lenei mea i le meli Meli, pei o le a tatou taʻuina i le aso.

Lafoaʻi mai le Gmail

E mafai ona e le faʻamalofia mai i imeli e te le toe manaʻo e maua, pe a le lima (ese mai lauga taitasi) poʻo le semi-automate mode. Faʻafefea ona taulima lau atigipusa i luga o le Gmail, filifili mo oe lava, o le a matou agai atu i le fofo tuusaʻo o la matou faafitauli oi ai nei.

Manatua: Afai e ala i le i-meli o lou uiga o le spam, e le o ni tusi na e mauaina i le loto malie, faitau le tusiga o loʻo i lalo.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona aveese le spam i luga o le imeli

Metotia 1: Faasaʻo le Tusi Taiala

Afai e te manaʻo e teu lau pusameli "mama ma faʻamaonia" le sili ona talafeagai, ma na o le filifili saʻo i lenei mataupu o le a le faʻamalofia mai le nusipepa i le taimi lava e te leʻi manaʻomia ai. O sea avanoa o loʻo i ai i le toetoe o tusi uma lava; e mafai foi ona faʻaaogaina ina ia mafai ai ona "fafagu faʻatasi".

  1. Tatala se savali e sau mai le tuatusi lea e te le o toe manao e mauaina, ma tusi i lalo le itulau.
  2. Saili le sootaga "Faatea le" (o le isi filifiliga e mafai ai "Faatea le" po o se mea tutusa i le uiga) ma kiliki i luga.

    Manatua: O le tele lava o le fesoʻotaʻiga e vaʻai i fafo e tusia i nai laititi, e le mafai ona iloa, pe oʻo lava ina matua natia se mea i le pito i tua, i tua o le tele o faʻamatalaga le logoina. I lenei tulaga, ia iloilo ma le faaeteete, siaki mea uma o le tusi mo le avanoa e le faʻamaonia. E i ai foi se filifiliga e pei o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, i le mea e matua le manino lava le aveeseina oe lava mai le saite.

  3. E ala i le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga o loʻo maua i le feʻau, faitau le faʻamatalaga o se taunuuga lelei (tali manuia) poʻo, pe a tatau ai, faʻamaonia lau manaʻo malosi e vavaeeseina mai le nusipepa. Mo lenei mea, e mafai ona tuʻuina i ai se fesoʻotaʻiga fetaui, se pepa e muamua ona e manaʻomia e faʻatumu (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamalamalamaina lau tuatusi imeli mo nisi mafuaaga pe na o le taʻuina o le mafuaaga), poʻo se lisi laiti o fesili. I soo se mataupu, mulimuli i laasaga talafeagai e teena ai le mauaina o tusi mai se auaunaga faapitoa.
  4. I le le faʻamaonia mai le lafo mai le tuatusi, fai i isi tusi uma e te le toe manaʻo e mauaina.
  5. O lenei auala e mafai ai ona e teena le mauaina o le le fiafia po o le le talafeagai o imeli e ulufale mai. O lenei filifiliga e lelei pe afai e te faia i luga o se faʻaauau pea, e pei o meli na le aoga. Afai ei ai le tele o ia feʻau, e tatau ona e ole atu mo se fesoasoani mai punaoa a le tuatusi tolu, lea o le a matou talanoaina mulimuli ane.

Metotia 2: Tautua Faapitoa

Ina ia le faʻamaonia mai le tele o tuatusi imeli, ma le tele o tuatusi imeli, e tatau ona e faʻaogaina se auaunaga faʻapitoa faʻainitaneti. O se tasi oi latou o le Unroll.E manaʻomia e tagata faʻapitoa, e ala i le faʻataʻitaʻiga o le a tatou iloiloina le fofo o le faafitauli oi ai nei.

Alu i le 'upega tafaʻilagi o le Unroll.Me

  1. Faʻatasi i luga o le 'auʻaunaga, pe a fai o le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga o le a taʻitaʻia oe, kiliki le ki. "Amata nei".
  2. I luga o le faatagaga itulau lea o le a toe faʻafeiloaia ai oe, filifili le muamua o avanoa avanoa. "Saini ma Google".
  3. Le isi, aʻoaʻo pe faapefea ona faʻaaoga e le Unroll.Me lau faʻamatalaga o tala, ma na ona kiliki "Ou te malilie".
  4. Filifili mai le lisi o loʻo avanoa Google account (ma o lea GMail) lea e te manaʻomia e le faʻamalo ai mai le lisi, pe faʻamaonia lou igoa ole igoa ma le upega tafailautusi e teu ai.
  5. Toe fai foi, iloilo ma le totoa le mea o le a faia e le 'upega tafaʻilagi i lau faʻamatalaga, ona "Faataga" ia lenei mea
  6. Fiafia, ua e sainia lelei i le Unroll.Me, ae o le taimi nei o le a taʻuina atu ia te oe le mea e mafai ona fai. Uluai kiliki i le ki. "Tatou faia ia",

    ona - "Toe taʻu mai ia te au",

    sili atu - "Ou te fiafia i ai",

    pe a uma - "Lelei Lelei".
  7. Ma e naʻo le maeʻa o lenei laʻasaga muamua o le a amata amataina lau pusameli GMail mo le i ai o meli i totonu, lea e mafai ona e le faʻamalo ai. I le oʻo mai o le tusiga "Na faia uma! Matou Maua ..." ma se numera tele o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le numera o saofaga e iloa, kiliki "Amata Faʻasalaga".

    Manatua: O nisi taimi e le maua e le auaunaga a le Unroll.Me meli ia e mafai ona e faʻamalo ai. O le mafuaaga o nisi o tuatusi falemeli na te le iloa e le o manaʻomia. Pau lava le tali talafeagai i lenei mataupu o le auala muamua lea o lenei tusiga, o loʻo taʻu mai ai le tusi tusi e le faʻamaoniaina ma talanoaina i luga.

  8. Siaki le lisi o meli na maua e Unroll.Me e mafai ona e le faʻamalofia mai. Mo i latou uma e te le toe manaʻomia, kiliki "Faatea le".

    O nei lava auaunaga, o tusi e te le manatu i ai e le aoga, e mafai ona e le amanaiaina pe makaina i latou i le kilikiina o se faamau "Taofi i totonu o le Falemeli". A maeʻa i le lisi, kiliki "Faaauau".

  9. E le gata i lea, o le a ofoina atu e le Unroll.Me le faʻasoa faʻamatalaga e uiga i lana galuega i fesoʻotaʻiga lautele. Faia pe leai - filifili mo oe lava ia. Ina ia faaauau pea e aunoa ma se lomiga, kiliki i le faaupuga "Faʻaauau e aunoa ma le faʻasoa".
  10. I le faaiuga, o le auaunaga o le a "lipoti" i luga o numera o meli na e le faʻamaonia mai le faʻaaogaina, ona kiliki lea e faʻauma le galuega. "Faauma".

  11. E mafai ona matou fai atu ma le saogalemu, o le faʻaaogaina o le 'upega tafailagi Web service e foia ai le faafitauli o loʻo matou mafaufauina i le asō, o se filifiliga sili ona faigofie ma faigofie i lona faʻatinoga. E umi se taimi e alu saʻo ai i le faagasologa o le siakiina o le pusameli ma le suʻeina o meli, ae o le tele lava o lenei auala e faʻamaoniaina e se taunuʻuga lelei ma vave maua. Mo le sili atu le lelei, matou te fautuaina e, pe a maeʻa le tali aloaia, ona toe savali lea i totonu o le initaneti ia oe lava - pe afai o tusi e le manaʻomia e tumau ai iina, e tatau ona e vaʻaia ma le manino mai ia i latou.

Faaiuga

O lenei ua e iloa lelei le auala e te le faʻamalofia ai mai meli i le Gmail. O le auala lona lua e faʻatagaina ai oe e faʻaaogaina lenei faagasologa, o le mea muamua e naʻo le lelei mo mataupu faapitoa - pe afai o loʻo tausia pea i luga o le pusa meli le sili atu o se faʻasiga. Matou te faʻamoemoe o le a aoga lenei mea mo oe, ae afai ei ai sau fesili, lagona le saoloto e fesili i latou i faʻamatalaga.