Polokalama mo le faʻapipiʻiina vave o polokalama i luga o se komepiuta

Taimi "ID" e masani ona maua i vaega eseese o tekinolosi faʻamatalaga. I le fesoʻotaʻiga vavave faʻaneionapo VK, o lenei manatu e taʻalo foi i se vaega taua tele. I le avea ai o se vaega o le tusiga, o le a matou taʻuina atu ia te oe mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le IDK identifiers.

O le a le ID o VK

I totonu o le faʻavae o le ID faʻafesoʻotaʻi lautele o se seti o numera, tulaga ese mo mataupu taʻitasi. O le ID e mafai ona maua i le toetoe lava o itulau uma o le 'upega tafaʻilagi, lea e sili ona moni mo faʻamatalaga a le aufaipisinisi ma nuʻu, e tusa lava po o le a le faatulagaga.

Vaʻai foi: Faʻatau se tagata e VK ID

E mafai ona faʻatulaga le ID i le faʻaaogaina o gaioiga faʻapitoa, ma le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa. Na matou ufiufi lenei faagasologa i le tele o auiliiliga i se isi tusitusiga.

Manatua: E mafai ona e faʻatatauina le ID i luga o soʻo se itulau, e aofia ai faʻamatalaga faʻamalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona iloa le ID ID ID

I luga o le upega tafaʻilagi o fesoʻotaʻiga, e lua ituaiga o alalafaga, e ese mai le tasi i le isi e le gata i galuega, ae o le numera ID foi. E mafai ona e fuafua le ituaiga o tagata lautele e ala i le faʻaaogaina o faʻamatalaga i luga o le itulau autu poʻo le faʻalogo i le faʻamatalaga i le tuatusi o le 'upega tafailagi o le' initaneti:

  • "kalapu" - vaega;
  • "tagata lautele" - itulau lautele.

Faitau atili: Faʻafefea ona iloa le V ID ID

I le talosaga a lē e ona se faʻamatalaga faʻapitoa po o se alalafaga, o le mea faʻapitoa iloga e mafai ona suia i totonu o faatulagaga mo se fesoʻotaʻiga faapitoa. Ae ui i lea, e ui lava i lenei, ae o le numera ID o le a tuʻuina atu lava i le itulau, faafetai lea e mafai ona e mauaina i soo se taimi, e tusa lava po o le a le tuatusi o le tuatusi.

Faitau atili: Faʻafefea ona suia le tuatusi o le itulau VK

I le faʻaopoopoga i faʻamatalaga e faʻaaoga ai tagata ma nuʻu, ID e otometi lava ona tuʻuina atu i ata uma na lafoina muamua, vitio, pou, ma le tele o isi pepa. O ia tagata e iloa foliga eseese e faalagolago ile ituaiga faila.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona kopi le VK

Ole numera ID e masani ona faʻaaogaina ese mai le igoa ole igoa ole fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, e fai ma sui o le sootaga i totonu. E tatau ona mafaufau lenei mea pe'ā e galue i nisi o 'auʻaunaga, e pei o le wiki wiki, talu mai fafo o URL i fafo e matua tapulaa lava i tulaga o le faʻapipiʻi.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona e iloa le itulau o le initaneti VK

Faaiuga

Matou te faʻamoemoe na mafai ona matou taliina le fesili na tuʻuina mai e le autu o lenei tusiga. Afai a uma ona e faitauina oe ei ai ni fesili faaopoopo, ia mautinoa e faʻafesoʻotaʻi i matou i faʻamatalaga i lalo.