O le uuina o le galuega i le Windows 7

I le le mafai, o le faʻailoga i totonu o le Windows 7 operating system, o loʻo faʻaalia i le pito i lalo o le lauulu ma e pei o se laina ese pe a tuʻu le faamau "Amata"lea e faʻaalia ai ata o polokalama faʻapipiʻi ma amata, ma o loʻo i ai foi se vaega o meafaigaluega ma faʻamatalaga. O le mea moni, o lenei laulau e lelei, e faigofie ona faʻaaoga ma faigofie tele le faʻafaigofieina o le galuega i le komepiuta. Ae ui i lea, e le o taimi uma e tatau ai pe o faʻamaonia faʻamaonia. O le aso o le a tatou tilotilo i ni auala e natia ai le galuega ma ona elemene.

Faʻamau le faʻailoga i le Windows 7

E lua metotia mo le faʻasaʻoina o le faʻaaliga o le laulau o loʻo fesiligia - faʻaaogaina o mea e faʻaogaina ai le masini poʻo le faʻapipiʻiina o polokalama tifaga faapitoa. E filifilia e tagata taʻitasi le auala e sili ona lelei mo ia. Matou te ofoina atu ia faamasani ma i latou ma filifili le sili ona talafeagai.

Vaʻai foi: Suia le faʻailoga i le Windows 7

Metotia 1: Faʻaaogaina Tolu

Na fausia e se tasi o loʻo faia se polokalama faigofie e taʻua o TaskBar Hider. O lona igoa e tautala mo ia lava - o le aoga ua mamanuina e natia ai le galuega. E leai se totogi ma e le manaʻomia le faʻapipiʻiina, ma e mafai ona e sii mai faapenei:

Alu i le official TaskBar Hider download itulau

  1. I luga o le sootaga i luga, alu i le ofisa TaskBar Hider website.
  2. Faʻasaga i lalo o le faʻailoga e maua ai le vaega. "Manatu"ona kiliki ai lea o le fesoʻotaʻiga talafeagai e amata ai le siiina mai o le tala fou poʻo se isi faʻatusa talafeagai.
  3. Tatala le download e ala i soʻo se fale teu fale.
  4. Sue le faila faila.
  5. Seti le tuʻufaʻatasiga autu talafeagai e mafai ai ma faʻagata le faʻailoga. E le gata i lea, e mafai ona e faʻapipiʻiina le faʻalauiloaina o le polokalame i le faiga faʻaogaina. A maeʻa le faʻatulagaga, kiliki "Lelei".

O lea e mafai ona e tatalaina ma nana le laulau e ala i le faʻagaoioia o le ki vevela.

E tatau ona maitauina e le galue TaskBar Hider i luga o nisi o fausiaina o le polokalama a le Windows 7. Afai e te feagai i se faʻafitauli faapena, matou te fautuaina le faʻataʻitaʻiga o vaega uma o galuega a le polokalama, ma afai e leʻi foia le faʻafitauli, faʻafesoʻotaʻi saʻo le tagata e ala i lana 'upega tafaʻilagi aloaia.

Metotia 2: Faʻamaumauga Faʻasinomaga Windows

E pei ona taʻua i luga, i le Windows 7 o loʻo i ai se tulaga faʻapipiʻi mo le laulauina faʻafuaseʻi o le galuega. O lenei galuega e faʻaaogaina i ni nai kiliki:

  1. Kiliki i luga o soʻo se avanoa avanoa i le panel RMB ma filifili "Meatotino".
  2. I le lisi "Taskbar" siaki le pusa "Fale faʻanoanoa paʻu aunoa" ma kiliki le ki "Faaaoga".
  3. E mafai foi ona e alu "Customize" i poloka "Nofoaga Faasilasilaga".
  4. O le mea lea e natia ai ata o le polokalama, mo se faʻataʻitaʻiga, "Fesootaiga" poʻo "Tusi". A maeʻa le faʻatulagaina o le seti, kiliki i luga "Lelei".

I le taimi nei, a e liliuina le kiopu i luga o le nofoaga o le fale faigaluega, e matala, ma afai e aveese le peʻa, o le a toe mou atu.

Faʻasaʻo mea taʻavale

O nisi taimi e te manaʻo e natia le faʻailoga e le o atoatoa, ae na o le tapeina o faʻaaliga o ona elemene taʻitasi, e masani lava o meafaigaluega eseese o loʻo faʻaalia i le itu taumatau o le pa. O le a fesoasoani le Faʻatonuga o Faiga Faʻavae kulupu ia vave ona fetuunai.

O faatonuga o loʻo i lalo e le fetaui mo tagata o loʻo umia le Windows 7 Home Basic / Advanced ma Muamua, talu ai e leai se faʻatonuga o faiga faavae. Nai lo lena, matou te fautuaina le suia o se tasi parakalafa i le faatonu o le resitala, lea e nafa ma le faʻaleagaina o elemene UMA o le masini polokalama. Ua faʻatulagaina e pei ona taua i lalo:

  1. Taʻu le poloaiga Taumafaiuu le ki vevela Manumalo + Rituaigafaʻatonutonuona kiliki lea "Lelei".
  2. Mulimuli i le ala o loʻo i lalo e alu ai i le faila. "Saili".
  3. HKEY_CURRENT_USER / SOFTWARE / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Policies / Explorer

  4. Mai le sasa, kiliki-lelei ma filifili. "Fausia" - "O le tau o le DWORD (32 bits)".
  5. Tuu atu i ai se igoaNoTrayItemsDisplay.
  6. Faalua lua kiliki i le laina ma le faamaumatau agavale e tatala le faamalama o le faatulagaga. I laina "Taua" faamaoti le numera 1.
  7. Toe amata le komepiuta, mulimuli ane o le a aoga suiga.

O le taimi nei o le a le faʻaalia uma elemene o le suauʻu. O le ae manaʻomia e faʻamalo le parakalafa na faia pe afai e te manaʻo e toe faʻafoʻi le tulaga.

O lea, seʻi o tatou o atu saʻo i le galulue faatasi ma faiga faʻavae, lea e mafai ai ona e mauaina faʻamatalaga auiliili atili o tulaga taʻitasi:

  1. Alu i le faatonu e ala i le aoga Taumafai. Tatalaina e ala i le uomiina o le autu autu Manumalo + R. Ituaigagpedit.mscona kiliki ai lea "Lelei".
  2. Alu i le lisi "Faʻasalalauga o Tagata" - "Taiala Faatonutonu" ma filifili se setete "Amata le Menu ma Taskbar".
  3. Muamua, mafaufau i le faatulagaina "Aua le faʻaalia le meafaigaluega i le faletusi". Faalua faalua i luga o le laina e faasaʻo ai le parakalafa.
  4. Faailoga ma se siaki "Enable"afai e te manaʻo e faʻamalo le faʻaalia o mea masani, mo se faʻataʻitaʻiga, "Tuatusi", "Papamaa", "Vave Amata". E le gata i lea, o isi tagata faaaoga o le a le mafai ona faʻaopopoina ma le lima i latou e aunoa ma le suia muamua o le aoga o lenei mea faigaluega.
  5. Vaʻai foi: Faatoagaina mai o le "Taamilosaga vave" i le Windows 7

  6. Ma le isi, matou te fautuaina oe e faʻalogo lelei i le parakalafa "Faʻasao le nofoaga faʻalauiloa". I le mataupu pe a faʻagaoioia i le tulimanu pito i lalo, e le o faʻaalia faʻamatalaga e faʻaaogaina ai tagata ma a latou ata.
  7. Faʻatasi ai mea taua "Aveese le Icon Center Fesoasoani", "Faʻalo le 'upega o fesoʻotaʻiga, "Faʻamau faʻamaonia le puʻunaʻi" ma "Faʻasaʻo le faʻasologa o le pulea o leo nafa ma le faʻaalia o ata tutusa i totonu o le vaega o fata.

Vaʻai foi: Faiga Faʻavae i le Windows 7

O faatonuga ua tuʻuina mai e matou e tatau ona fesoasoani ia te oe e malamalama ai i le faʻaalia o le galuega i le Windows 7 operating system. Matou te faʻamatalaina auiliiliga le auala mo le natia e le gata o le laina o loʻo fesiligia, ae aʻafia foi i nisi o elemene, lea o le a mafai ai e oe ona fatuina le faʻatulagaga lelei.