Faʻafaigofieina o Faʻasologa o Microsoft Excel


I le sefulu tausaga talu ai, o QR code, o se faʻamaufaʻailoga faʻailoga o se faʻamaʻi masani i le tele o tagata, ua avea ma auala sili ona lauiloa e vave faʻafeiloaʻi ai faʻamatalaga. Mo masini Android, ua faʻatagaina tusi mo le siakiina o code graphic (uma QR ma le masani), ona o le tele o auaunaga o loʻo faʻaaogaina lenei metotia o le faʻaliliuina o faʻamatalaga.

Barcode Scanner (ZXing Team)

Faʻafaigofie ona faʻaogaina ma faʻamafanafana e faʻaaoga le scanner barcode ma QR-code codes. O le telefoni autu o le masini e faʻaaogaina e avea ma meafaigaluega e suʻe ai.

E vave ona galue, e iloa tonu le saʻo - afai e leai ni faafitauli i le QR, o tulafono laititi masani e le aloaia i taimi uma. O le taunuʻuga e faʻaalia i le tulaga o faʻamatalaga pupuu, e fuafua i luga o le avanoa e maua (mo se faʻataʻitaʻiga, o se telefoni poʻo se i-meli). O isi faʻaopoopoga, matou te maitauina le i ai o le mekasini - e mafai ona e mauaina i taimi uma ia faʻamatalaga matala. E iai foi avanoa mo le fesiitaiga o faamatalaga maua i seisi talosaga, ma o le filifiliga o le ituaiga o loʻo avanoa foi: image, text or hyperlink. Naʻo le toe foʻi mai i tua atonu o le a le faʻaaogaina galuega.

Download le Scanner Barcode (ZXing Team)

QR ma le Barcode Scanner (Gamma Play)

E tusa ai ma le au atinaʻe, o se tasi o faʻaoga sili ona vave i lana vasega. O le mea moni, faʻamatalaga faʻapitoa e vave ona tutupu - o le mea moni o se faʻamatalaga lona lua ma le faʻasologa ua uma ona i luga o le mata o se telefoni.

E faʻalagolago i le ituaiga o faʻamaumauga, e mafai ona maua vaega nei pe'ā uma ona suʻeina: saili mo se oloa, kiliina o se numera o le telefoni poʻo le faaopoopo i fesoʻotaʻiga, auina atu o le i-meli, kopiina o tusitusiga i le kiliata pepa ma sili atu. O faʻamatalaga ua faia o loʻo faʻapolopolo i le talafaasolopito, mai le mea, faatasi ai ma isi mea, e mafai foi ona faʻasoa faʻamatalaga e ala i le lafoina atu i se isi talosaga. O foliga vaaia, matou te matauina le televave vave o le kamera, o le mafai ona taulaʻi ma le faʻaeteete ma faʻataʻitaʻi tulafono laiti. Faatasi ai ma vaivaiga - o le i ai o faasalalauga.

Download QR ma Barcode Scanner (Gamma Play)

Barcode Scanner (Scanner Barcode)

Fuainumera anapogi ma le aoga ma ni mea matagofie. O le faʻamatalaga e le talafeagai, mai i tulaga e naʻo le mafai ona suia le lanu o le talaaga. Iloiloga e vave, ae o tulafono laiti e le saʻo ona amanaʻia i taimi uma. I le faaopoopo atu i faʻamatalaga faʻamalamalama saʻo, o le talosaga e faʻaalia ai le metadata autu.

E tusa ai ma uiga o loʻo taʻua i luga - ua faʻapipiʻiina e le au atinaʻe a latou oloa i le mea e teu ai le teu oloa (lava, o lea e tatau ai ona e fatuina se tala). O le mea lona lua e sili ona taua le taulaʻi i ai o le numera o le numera mai ata i le mafaufau o le masini. E masani lava, o loʻo i ai se faʻamaumauga iloga ma faʻamalamalamaga faʻale-aganuʻu ma faʻamatalaga maua. O mea le lelei: o nisi o avanoa e maua i na o le totogi, o loʻo i ai le faʻasalalauga i le kopi saoloto

Download Scanner Scan (Scanner Barcode)

QR barcode scanner

O se sikola faʻataʻitaʻiga sikolasipi mai atinaʻe Saina. Faʻailoa i le televave ma le tele o avanoa avanoa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se tusi talosaga, e mafai ona e faʻamaonia po o fea ituaiga o tulafono laiti e iloa. E mafai foi ona e faʻaaogaina le amio faʻataʻitaʻi o le masini (e manaʻomia e faaleleia atili ai le tulaga o le suʻeina). O se faʻaaliga iloga o le faʻaaogaina lea o le lotoa, o le faʻaauau pea lea o le scanner e aunoa ma le faʻaalia o taunuʻuga i totonu. Ioe, o loʻo i ai se tala faʻasolopito e mafai ona faʻavasegaina i le aso poʻo le ituaiga. E i ai foi le filifiliga e fusia faʻalua. Cons o le talosaga - faasalalauga ae le o taimi uma e galue ai.

Download QR Barcode Scanner

QR & Barcode Scanner (TeaCapps)

O se tasi o tusi pito sili ona taua-tele tusi mo le numera o tulafono laiti. O le mea muamua e puʻeina ai lou mata o se ata manaia matagofie ma le faʻaoga faʻafesoʻotaʻi.

O le mafai gafatia o le scanner lava ia e masani lava - e aloaia uma lava faatulagaga aloaʻia tulafono, faʻaalia uma faʻamatalaga faʻasolo ma faʻamatalaga faʻalakalame mo ituaiga taʻitasi. E le gata i lea, o loʻo i ai le tuʻufaʻatasia ma nisi o auaunaga (mo se faʻataʻitaʻiga, Rates & Goods for products whose scanners are scanned). E mafai foi ona fatuina QR code mo ituaiga uma o faʻamatalaga (faʻafesoʻotaʻi, SSID ma le upu faʻamalo e maua Wi-Fi, ma isi). E i ai foi ni mea - faʻataʻitaʻiga, fesuiaiga i le va o kamela muamua ma tua, suia o le tele o le vaaiga o le tagata maimoa (o loʻo i ai le zoom), liliu pe tape le moli. I totonu o le free version o loʻo i ai se faʻasalalauga.

Download QR Scanner and Barcode (TeaCapps)

QR Code Reader

Se scanner faigofie mai le vaega o le "leai se mea faaopoopo". O le faʻatulagaga faʻapitoa ma se seti o foliga o le a talosagaina i latou e fiafia i faʻatinoga faʻapitoa.

O avanoa e maua e le o le tamaoaiga: aloaiaina o ituaiga faʻamaumauga, taga e pei o le sailia o le Initaneti poʻo le taina o se vitio mai YouTube, suʻesuʻeina o le talafaasolopito (faʻatasi ai ma le tomai e faʻasolo ai iʻuga). O nisi faʻaopoopoga, matou te matauina le avanoa e fesuiai ai le moli ma faatulaga ai le atunuu o le aloaia (mo tulafono laiti). O algorithms o le talosaga, e ui i lea, ua matua tele lava: O le QR Code Reader na faʻaalia le fua faatatau lelei o le faʻamaoni manuia ma le le manuia i totonu o matata uma o loʻo taʻua i inei. Na o le tasi le minute - faasalalauga.

Download QR Code Reader

QR Scanner: scanner free

O le talosaga mo galuega saogalemu i QR codes, na fatuina e le tagata lauiloa Kaspersky Lab. O le seti o foliga e itiiti - o le masani masani o faʻamaufaʻailogaina faʻatasi ma le faʻamatalaga o le ituaiga o anotusi.

O le taulaiga autu a le au atinaʻe e tatau ona saogalemu: afai e maua se fesoʻotaiga, ona siakiina lea mo le leai o se taufaamatau i le masini. Afai e le manuia le siaki, o le a logoina oe e le talosaga. Ae o le vaega o totoe, QR Scanner mai le Kaspersky Lab e le mafaamatalaina, o isi faʻaopoopoga o loʻo i ai na o se talafaasolopito o le faʻaaloalogia. E leai se faʻasalalauga, ae o loʻo i ai se toe faʻatonuga matuia - o le talosaga e le mafai ona iloa tuʻutuʻuga masani masani.

Download QR Scanner: scanner free

O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamatalaina i luga o se faʻataʻitaʻiga sili lea o le tele o mea e mafai ona maua e le telefoni.