Faʻatoʻoina o Vorbisfile.dll Aʻo


E i ai i le kalama faʻamatalaga faamatalaga e uiga i ata, ata, ata ma le lanu. Ole tele o le ata vitio e faalagolago i le mamafa o se galuega faatino poo se taaloga e mafai ona tatou tamomoe i luga o se komepiuta.

I lenei tusiga o le a tatou malamalama i le auala e mafai ai ona e iloa le tele o le manatuaina o le sikola sikola.

Malosiaga e manatua ai le vitio

O lenei tau aogā e mafai ona siakiina i le tele o auala: faʻaaogaina o polokalama, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o meafaigaluega.

Metotia 1: GPU-Z Faʻaaoga

Ina ia siakiina le gafatia ata o le GPU, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se polokalama e maua ai faʻamatalaga e uiga i le polokalama. E iai foʻi polokalame faʻapitoa na faia faapitoa mo le suʻeina o kata vitio, mo se faʻataʻitaʻiga, GPU-Z. I le faamalama autu aoga, e mafai ona tatou iloa vaega eseese o le eletise, e aofia ai le tele o le manatua (Telefoni).

Metotia 2: AIDA64 polokalama

Le polokalame lona lua lea e mafai ona faʻaalia ai le tele o le vitio e manatuaina a matou kata vitio o loʻo aofia ai AIDA64. A uma ona amata le polokalama, e tatau ona e alu i le paranesi "Komipiuta" ma filifili se mea "Aotelega Faamatalaga". O le mea lea e tatau ai ona tafe i lalo le lisi sina mea itiiti - o le a matou vaʻavaʻai i le igoa o le faʻataʻitaʻi ata ma le tele o lona manatua i puipui.

Metotia 3: DirectX Diagnostic Toolbar

O le faʻaogaina o le komepiuta o loʻo i ai se masini faʻapitoa o suʻesuʻega a le DirectX e mafai ai e oe ona matamata i nisi o faʻamatalaga e uiga i le kata vitio, e pei o le faʻataʻitaʻiga, igoa pulou, faʻamatalaga e uiga i avetaavale ma le tele o le vitio.

  1. Valaʻauina le laulau mai le lisi Taumafai, lea e mafai ona tatalaina e ala i le faʻauluina o le kulupu autu WIN + R. O le mea e sosoo ai e tatau ona e ulufale i totonu o le atigipusa o le atigipusa: "dxdiag" e aunoa ma ni upusii ona kiliki Ok.

  2. Ona alu lea i le lisi "Mata" ma vaai i faʻamatalaga talafeagai.

Metotia 4: Mataʻituina o meatotino

O le isi auala e siaki ai le tele o le vitio o le avanoa i se mailei e mafai ai ona e matamata i meatotino o le lau. E tatalaina e pei o lenei:

  1. Na matou kiliki PKM i luga o le laulau ma vaavaai mo le aitema ma le igoa "Filifiliga Mata".

  2. I le faamalama tatalaina ma le kiliki kiliki i le sootaga "Filifiliga Maualuga".

  3. Ma le isi, i le faamalama o meatotino o le matafaga, alu i le lisi "Fetuunaiga" ma o iina tatou te maua ai faamatalaga talafeagai.

I aso nei, ua tatou aʻoaʻoina ni auala e siaki ai le mana manatuaina o se kata vitio. O polokalama e le saʻo i taimi uma e faʻaalia ai faʻamatalaga, o lea e le tatau ai ona e faʻamalo i meafaigaluega na fausia i totonu o le masini komepiuta.