Faʻafefea ona aveese le pisa i Adobe Audition

O se tasi o faaletonu sili ona lauiloa i le pueina o leo o le leo. O ituaiga uma nei o tuʻituʻi, o le aisa, o meaʻai, ma isi. E masani ona tupu lenei mea pe a tusi i luga o le auala, i le leo o le pasi o taavale, matagi ma isi. Afai o feagai oe ma se faʻafitauli, aua e te ita. Adobe Audition e faigofie ai ona aveese le leo mai se lipine e ala i le faʻaaogaina na o ni nai laasaga faigofie i ai. O lea ia tatou amata.

Faʻalogo i le lomiga lata mai o Adobe Audition

Faʻafefea ona aveese le pisa mai se tusitusiga i le Adobe Audition

Faʻasalaga ma le Noise Faʻaitiitiga (faagasologa)

I le amataga, seʻi o tatou lafoina se mea le lelei i le polokalama. E mafai ona e faia lenei mea i le na ona tosoina.
E ala i le faaluaina o le kiliki i luga o lenei puega, i le itu taumatau o le faamalama matou te vaai ai i le leo puʻe lava ia.

O le a tatou faʻalogo i ai ma fuafua poo fea vaega e manaʻomia le faasaʻo.

Filifili le itu lelei o le nofoaga ma le kiore. Alu i le pito i luga ma alu i le lisi. "Effects-Noise Reduction-Noise Reduction (faagasologa)".

Afai tatou te mananaʻo e faʻaliliu le pisa i le tele e mafai ai, kiliki le ki i le faamalama. "Aveina le Noise Lomiga". Ona sosoo ai lea "Filifili Filifiliga Uma". I le lava faamalama lea e mafai ona matou faalogo i le iuga. E mafai ona e suʻeina e ala i le fesiitaiga o tagata taʻavale ina ia ausia le maualuga o le paʻu.

Afai tatou te mananaʻo e faʻaseʻe sina mea laiti, ona tatou taʻavale lea "Faaaoga". Na ou faaaogaina le filifiliga muamua, aua i le amataga o le tuufaatasiga sa na o le leai lava o se leo. Matou te faʻalogo i le mea na tupu.

O se taunuuga, o le pisa i le vaega na filifilia na faʻalelei mai. O le a faigofie ona vavaeina lenei vaega, ae o le a faigata ma o le a faasolosolo malie lava le suiga, o lea e lelei ai le faʻaogaina o le auala e faʻaititia ai le leo.

Faʻasalaga ma le kopiina o le logo

E mafai foi ona faʻaaogaina se isi mea faigaluega e aveese ai le pisa. Matou te faʻamafaʻailogaina foi se vaega ma ni faaletonu poʻo le talafaamaumau atoa e alu i ai "Effects-Noise Reduction-Capture Noise Lolomi". E leai se mea e sili atu e faʻatulagaina iinei. O le pisa o le a faʻapipiʻi aunoa.

Atonu o mea uma e faatatau i le pisa. O le mea lelei, ina ia maua se galuega lelei, e tatau foi ona e faʻaaoga isi galuega e faasaʻo ai le leo, decibels, aveese le leo tele, ma isi. Ae o autu nei mo isi tusiga.