O & O Defrag 21.1.1211

O & O Defrag o se tasi o tagata e sili ona lauiloa, faʻaonaponei i luga o le maketi. Lagolago malosi a tagata atinaʻe e mafai ai e tagata faʻaoga ona fiafia i tekinolosi lata mai ma foliga o le polokalama. Pau mea e te manaʻomia o le faʻapipiʻiina ma le faʻatulagaina - o mea uma lava o le a faia e oe lava, faʻalautele le taamilosaga o lou olaga. Meafaigaluega na fausia i totonu o le faʻaaogaina lelei o le avanoa i luga o le malo malo, faʻasaʻoina mo faila sili atu ona taua. E lagolagoina e le polokalame le masini komepiuta e teu i totonu ma fafo.

Auala faʻatauvaʻa

O & O Defrag ei ​​ai auala sili e lima e faʻaaogaina ai le mokesi vaʻavaʻa. E tofu i latou uma ma ona uiga faapitoa i le algorithm mo le faʻamautuina o le fausaga faila. Faʻafetai i lo latou agavaʻa, e mafai ona e filifilia le sili ona fetaui, e faʻavae i luga o mea faʻapitoa o lau PC ma le mea e manaʻo ai.

  • "Foi". O le auala sili lea ona vave e faʻaaogaina ai le voluma filifilia. E mafai ona faʻaaogaina i komepiuta e maualalo le manava ma se vaega itiiti o le RAM. Lelei tele mo 'auʻaunaga ma le tele o faʻamaumauga ma mo komepiuta e tele faila i luga (sili atu i le 3 miliona).
  • "Avanoa". O le laina pito i lalo o le tuʻufaʻatasia lea o faʻamatalaga i se auala e iai le avanoa i le va oi latou. O lenei metotia e faʻaitiitia ai le ono mafai ona faʻaogaina le vaevaega i le lumanaʻi. E fetaui mo tagata faigaluega ma sina numera o faʻamatalaga ma komepiuta e le tele ni faila (e tusa ma le 100,000).
  • "Faauma / Igoa". O lenei metotia e sili atu ona manaʻomia i luga o meafaigaluega o le PC faʻatasi ai ma le faʻaalu o le tele o le taimi, ae o loʻo faaalia ai le iuga sili. Fautuaina mo le faʻavasegaina faifaipea o le puʻupuʻu. O lona autu autu o le toefaʻatulagaina o le fausaga o le faila, e mafai ai le faʻavasegaina o faila pupuu i le faasologa o le pi faitau. O le faʻaaogaina o ia suiga o le a taʻitaʻia vave ai le oso aʻe ma sili atu le gaosiga o le faʻamalosi. O lenei metotia e sili ona fetaui mo komepiuta ma se tele o avanoa avanoa avanoa mo le faʻalavelave faifai pea.
  • "Faauma / Faʻamaonia". O le vavaeina o elemene vaevaeina i lenei auala e tupu pe a uma le faʻavasegaina e ala i le aso o le fesuiaiga mulimuli o faila. O le auala aupito sili lea ona tele e faʻaalu ai le faʻaogaina o se pu. Ae peitai, o le gaioiga o le a sili atu. E fetaui mo na aufaasālalau e teu ai faila e le masani ona suia a latou faila. O le aano o lana galuega, o le faila o faila lata mai nei o le a tuʻu i le pito o le pu, ma i latou e le i suia mo se taimi umi - i lona amataga. Faafetai i lenei metotia, o le a sili atu le umi o faʻasalaga, talu ai o le numera o faila pupuu o le a faʻaititia faʻaititia.
  • "Faauma / Avanoa". I lenei auala, o faila e faʻavasegaina i le aso na faʻaaoga mulimuli ai. O le mea lea, o faila e masani ona maua e tuʻuina i le faaiuga, ma o isi, i le isi itu, i le amataga. E mafai ona faʻaaogaina i luga o soʻo se komepiuta ma soo se tulaga o meafaigaluega.

Puipuiga o le Automation

О & О Defrag o loʻo iai se galuega faʻatulagaina mo le faʻavevelaina aunoa o se masini masini. Mo lenei mea ei ai se faʻamau "Faasologa" mo le faʻatulagaina o galuega patino i le kalena. O lenei mea faigaluega e tele ni auiliiliga auiliiliga mo le faigofie o le gaioiga i masini e 8 i le faamalama.

O le mea lea, e mafai ona e faʻatulagaina le polokalama mo masina oi luma ma galo e uiga i lona faʻaaogaina, aʻo iai i tua e faatino ana galuega tauave e faʻamautinoa ai le puʻupuʻu. I le faia o galuega, e mafai ona faatulaga aso ma taimi o O & O Defrag. Mo le faigofie, e mafai ona e faʻatulaga le polokalame e galue i se taimi e te le o faʻaaoga ai se komepiuta.

Faʻafetai i le O & O galuega e mataituina ai galuega, o le a le amataina e le Defrag le faʻatulagaga faʻatulagaga i se taimi le talafeagai mo oe, mo se faʻataʻitaʻiga, pe ae siiina se tifaga tele. O le a faʻalauiloaina pe a uma ona tuʻuina atu punaoa faakomepiuta.

Fefaʻatauaiga o oloa

E siaki e le algorithm le polokalama vaega o le malo malo mo le faʻatonuina saʻo o le faila. O faʻamatalaga uma e vaevaeina i ni atunuʻu: faila faila o loʻo i ai le taua tele i le galuega o le vaʻa vavaeese mai isi, mo se faataitaiga, taaloga ma mea faʻalauiloa. O le mea lea, o loʻo i ai le tele o laufanua mo le faʻaogaina o isi faʻataʻitaʻiga.

Boot Defragmentation

O le polokalame e maua ai le mafai e seti le parakalafa faʻapitoa faʻataʻotoga i le maeʻa ai o faʻalauiloa taʻitasi o le faʻaogaina o le polokalama, ma tasi le taimi (faatoa uma le toe amata). I lenei tulaga, e mafai ona faʻaaogaina ia vaega taʻitasi i vaega taʻitasi o le puʻupuʻu.

O & O DiskCleaner

O se meafaigaluega lelei tele lea mo le faʻamoemoeina o avanoa avanoa i le lautele. O le galuega a DiskCliner o le sailia ma faʻamalo faila le tumau e le manaʻomia e le polokalama. I le faʻatinoina o ana galuega tauave, DiskCleaner e tuʻuina atu lau faʻamatalaga faʻamatalaga, ona o nisi o nei faila e ono aofia ai faʻamatalaga patino. E mafai ona suʻe uma ma manino le avanoa vaʻaia.

A e galue i lenei meafaigaluega, e mafai ona e filifilia ituaiga faila mo le auiliiliga ma le faamamaina.

O & O DiskStat

O se meafaigaluega e faʻamalamalama ai le faʻaaogaina o le masini komepiuta. Faʻafetai i DiskStatu o le ae iloa pe faʻapefea ma le mea o loʻo fai e lau vaega filifilia o le faila, ma e mafai foi ona e foia le faafitauli i le leai o se avanoa avanoa. O le meafaigaluega e maua ai se avanoa sili e sailiili ai mea e le manaʻomia e aofia ai le avanoa taua i luga o le malo.

Malosiaga o le masini masini

O le O & O Defrag o loʻo i ai le gaioiga o le suʻeina ma le faʻamautuina e le gata o le faiga autu o le faagaoioia, ae faapena foi le masini mataga mataga. E mafai ona e tautua i vaʻavaʻavalea vaʻavalea ma fesoʻotaʻiga i le auala lava lea e tasi.

Mama

  • Tausiga o le polokalama;
  • E tele metotia eseese o le faʻafefeina o le lelea;
  • Malosiaga e faʻaaoga lelei ai le faʻaleagaina;
  • Lagolago mo masini komepiuta i totonu ma fafo USB;
  • Malosiaga e tutusa ai le faʻataunuʻuina o volumes uma.

Faʻafitauli

  • O le faʻataʻitaʻiga e laʻititi, ae faʻatapulaʻaina;
  • E leai se atinaʻe gagana Lusia ma fesoasoani.

O & O Defrag o se tasi lea o oloa sili ona lelei i totonu o le au solitulafono i aso nei. E aofia ai le tele o meafaigaluega faʻaonaponei ma mamana mo le galulue faatasi ma faila faakomepiuta, faʻamalosi ma USB-masini. O le faʻamalamalamaina tutusa o le tele o volumes filifilia o le a laveaiina ai le tele o taimi, ma o le konesia o galuega e faʻaaogaina atoa lenei faagasologa. Faʻafetai i le mataʻituina o le polokalama e le polokalama, o le a le faʻalavelaveina lenei faʻalavelave i lau galuega, ma o le a ia faia ana galuega i lou taimi avanoa. E oʻo lava i le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona e lagonaina uma galuega tauave autu o le polokalama, ma vaʻai i le taunuuga o le vaʻaiga o le masini.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga O & O Defrag

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Puran defrag Auslogics Disk Defrag Smart defrag Faʻafefete

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le & & Nbsp; Defrag o se polokalama tuai i totonu o lona vaega ona o le matua faateleina o le faatinoga o komepiuta ...
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: O & O Software
Tau: $ 20
Toa: 29 MB
Gagana: Igilisi
Version: 21.1.1211