Pule Faatamā mo le Android


O failauga i le Bluetooth e sili atu le faigofie o masini feaveaʻi ma o latou lava lelei ma faʻafitauli. Latou te fesoasoani e faʻateleina le gafatia o se komepiuta e faʻaleleia le leo ma mafai ona fetaui lelei i totonu o se tamaʻi ato faafafa. O le toʻatele oi latou e lelei le lelei ma lelei le leo. O le asō o le a tatou talanoa e uiga i auala e faʻafesoʻotaʻi ai ia mea i se komepiuta.

Faʻafesoʻotaʻi failauga Bluetooth

O le faʻapipiʻiina o failauga, e pei o soʻo se masini Bluetooth, e le faigata tele; e naʻo lou manaʻomia e fai se faasologa o gaioiga.

  1. Muamua e te manaʻomia le faʻatulagaina o le koluma latalata i le komepiuta ma faʻaoga i luga. O le faʻatautaia manuia e masani lava ona faʻaalia e se tamai faʻataʻitaʻiga i luga o le tino o le gadget. E mafai ona faʻamalosi pea ma mumu.
  2. Ole taimi nei e mafai ona e liliuina le masini Bluetooth ile komepiuta lava ia. I luga o nisi komepiuta komepiuta mo lenei faʻamoemoe o loʻo i ai se ki faʻapitoa ma le faʻamaufaʻailoga tutusa o loʻo i totonu o le poloka "F1-F12". Faasolo i le tuufaatasiga ma le "Fn".

    Afai e leai se ki poʻo se suʻesuʻega e faigata, e mafai ona e liliuina le faʻaoga mai le faiga faʻaoga.

    Faʻamatalaga auiliili:
    Faʻalelei le Bluetooth ile Windows 10
    Liliu le Bluetooth i luga o se komepiuta Windows 8

  3. A maeʻa uma mea sauniuni, e tatau ona e faʻaogaina le tulaga fetaui i le koluma. O le a tatou le tuʻuina atu se igoa tonu o lenei ki iinei, talu ai e mafai ona valaʻau i latou ma vaʻavaʻai ese i masini eseese. Faitau le tusi lesona e tatau ona sau ai.
  4. O le isi, e manaʻomia lou faʻafesoʻotaʻi le masini Bluetooth i le faiga faʻaogaina. Mo gaioiga uma, o taga o le a faʻataʻitaʻiina.

    Faitau atili: Matou te faʻafesoʻotaʻi lauulu i le komepiuta

    Mo le Windows 10, o laasaga o loʻo i lalo:

    • Alu i le lisi "Amata" ma vaʻai ai mo le faʻamaufaʻailoga "Filifiliga".

    • Ona alu lea i le "Devices" vaega.

    • Liliu le afifi, pe a fai e le atoatoa, ma kiliki i le faaopoopo e faaopoopo i ai se masini.

    • Le isi, filifili le mea talafeagai i le lisi autu.

    • Matou te mauaina le gaioiga talafeagai i le lisi (i lenei tulaga, o le pulou lea, ma o le ai ai se koluma). E mafai ona faia lenei mea e le igoa faʻaalia, pe a iai ni nai mea.

    • Ua faia, ua fesootai le masini.

  5. O lenei e tatau ona faʻaalia lau au failauga i se mailei e pulea ai masini leo. Latou te manaʻomia le faia o le masini e taʻavale ai le masini. O lenei mea o le a mafai ai e le faiga ona faʻafesoʻotaʻi aunoa le gaioiga pe a oʻo i luga.

    Faitau atili: Faʻasalalau le leo i luga o le komepiuta

O lenei ua e iloa le faʻafefesoʻotaʻiina o failauga eletise i se komepiuta. O iinei o le mea autu e le o le faanatinati, fai saʻo mea uma ma fiafia i le leo lelei.