Aveese se laina ile YouTube

GeForce Tweak Utility o se polokalama faʻatulagaina o kata vitio multifunctional. E mafai ai ona e faʻatuina lisi resitala ma faʻataʻitaʻi taʻavale. O le tele o taimi, o lenei polokalama e faʻapipiʻiina e tagata faʻapitoa e fia faʻaaogaina le faʻatulagaga auiliili o tulaga talafeagai. Seʻio tatou tilotilo totoa i foliga uma o lenei polokalama.

AGP Bus Settings

I le taimi muamua, na faʻaaogaina ai se pasi AGP e faʻafesoʻotaʻi faʻamalosi sikolasipi, lea na mulimuli ane suia e le PCI-e. O le tele o komepiuta o loʻo faʻapipiʻiina ma kata vitio ma lenei fesoʻotaʻiga. E mafai ona e faʻasalalau laina o lenei pasi i le faasologa tutusa o le polokalama GeForce Tweak Utility. Siaki le atigipusa e faʻaalia ai foliga ma toe faʻafou le komepiuta mo suiga e aoga.

Direct3D filifiliga

O le seti o galuega mo fegalegaleaiga ma kata vitio o loo i ai i le vaega Direct3D. Faʻafetai i lenei talosaga, le saʻo le faʻaogaina o le faʻaogaina o masini faʻapipiʻi, faʻamalositino ma le faʻaaogaina o avetaavale. E mafai ona e fetuʻunaʻi le uiga o le fuainumera, taofi, faʻatulagaga faʻavaomalo ma faasologa o gaioiga alualu i luma i le lisi "Direct3D". Faamolemole ia maitauina afai e le lagolagoina e le kata vitio lenei seti o galuega tauave, ona faʻapipiʻiina lea o mea uma i le lanu.

OpenGL configuration

O isi tulaga tutusa, lea na tatou iloiloina i le palakalafa muamua, o le taofiofia o le faasologa o le Direct3D, o loo maua i le lisi o le seti OpenGL. O loʻo i ai se faʻatinoga o le faʻaaogaina o vaega, o le faʻatulagaina o le faʻasolosolo i luga, ma le faʻavasegaina o fuainumera ma isi faʻaopoopoga mo le galulue faatasi ma lenei avetaʻavale.

Faʻavasega lanu

E le o taimi uma e fausia ai vaega o le faiga faʻaogaina e lava e faʻaoga ai le lanu o le mata. I le GeForce Tweak Utility o loʻo i ai se laupepa eseese, o loʻo i ai le tele o faʻalapotopotoga faʻaopoopo ma faʻafefe, e nafa ma le suia o le susulu, eseesega ma le gamma. I le tulaga na faia saʻo ai le nofoaga, e mafai lava ona e toe faafoiina tulaga le lelei.

Faʻatulagaina o faʻasologa

O nisi taimi e faʻaaogaina ai e tagata faʻapipiʻi faʻataʻitaʻiga polokalame e faʻaaoga mulimuli ane pe a manaʻomia. O loʻo teuina i luga o se komepiuta poʻo se faʻasalalauga faʻatagaina i se tulaga faʻapitoa e naʻo le GeForce Tweak Utility. I le lisi "Pule Sili" E mafai ona e fatuina ma teu se numera o faʻataʻitaʻiga. Tau lava o le faia o tulaga talafeagai ma fatu se tusi talosaga.

I le lisi "Pule Sili" o se laulau faʻatasi ai ma faʻamaumauga mulimuli ua faʻaalia i luma o le tagata faʻaaogaina. Suʻe vave i le va o latou i le filifiliina o se faʻatulagaga maʻoti. Faʻaliliuga vave, e te le manaʻomia toe toe amataina le polokalama.

Polokalame polokalame

O le faʻamau faʻatasi ma faʻavae autu o le GeForce Tweak Utility e tele mea aoga. I le eseesega, ou te fia iloa le avanoa e suia ai le taua o faʻamaufaʻailoga masani i le faamalama autu ma le lagolagoina o avetaavale ma faʻaaogaina mea e faʻasolo ai. E le gata i lea, o loʻo faʻatuina le pule faataga iinei.

Mama

  • GeForce Tweak Utility e leai se totogi;
  • Faʻasologa ma toe faʻaleleia tulaga;
  • Faʻaopoopoina faʻaopoopoina o avetaafi kiliva video;
  • Faʻasaʻo ma faʻapipiʻi mamanu faʻatulagaina polokalame.

Faʻafitauli

  • E leai se gagana faʻaferetania;
  • GeForce Tweak Utility ua le toe lagolagoina e le tagata e faia le galuega;
  • Galuega le lelei ma nisi o ata o kata vitio.

A e manaʻomia le faʻaleleia lelei o le sikola mita, o polokalame faʻapitoa e sau i le laveaʻi. I lenei tusiga na tatou iloiloina auiliili le tasi o sui o le auupega auiliili - GeForce Tweak Utility. Matou te auiliili faʻamalamalamaina galuega uma a le polokalama, faʻamaonia mai ai le tele o tulaga lelei ma mea le lelei.

SSC Galuega Utility Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga Windows Memory Diagnostic NVIDIA GeForce Taʻitaʻa Tapenetena Taʻitaʻoti Tauniuni Nvidia faʻamalosia

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
GeForce Tweak Utility o se polokalama laiti lea e mafai ai e oe ona suia le avetaavale ma le resitara o le resitala e faʻaleleia ai le faʻatulagaga o se sikolasipi sikūsipi ua faʻapipiʻi i luga o se komepiuta.
Faigaluega: Windows 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Johannes Tuemler
Tau: Faʻatau
Toa: 4 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3.2.33