Taaloga taʻavale i luga o se komepiuta, o le a le mea e fai?

Falofa atu i tagata faitau uma!

O i latou e tele lava ina taaalo i aso nei i luga o se komepiuta, leai, leai, ma latou feagai ma le mea moni o lenei taaloga poʻo le taaloga e amata lemu. O le toatele o aʻu uo e masani ona liliu mai ia te au i na ituaiga o fesili. Ma o le tele o taimi, o le mafuaʻaga e le maualuga maualuga manaoga o le taʻaloga, ae o nai seti siaki i totonu o le taʻaloga ...

I lenei tusiga ou te fia tautala e uiga i mafuaʻaga autu latou te faʻagesegese ai taaloga i luga o se komepiuta, faʻapea foi ma le tuʻuina atu o fautuaga mo le faʻatopetopeina. Ma o lea, ia tatou amata ...

1. Manaoga o mea tau taaloga

O le mea muamua lava e tatau ona e faia o le mautinoa ia ausia e le komepiuta mea e manaʻomia mo le polokalama. O le upu fautuaina o loʻo vaseina, talu ai taaloga ei ai se manatu e pei o le tele o manaʻoga o mea manaʻomia. O le mea pito i maualalo, e pei o se tulafono, faʻamautinoa le faʻalauiloaina o le taʻaloga ma le taaloga i luga o faʻataʻitaʻiga faʻataunuʻu (ma e le folafolaina e le au atinaʻe o le a leai se "lags" ...). O fautuaga fautuaina, i le avea ai o se tulafono, faʻamautinoa se mea lelei (e leai, e aunoa ma le "jerks", "ita" ma isi mea) taʻalo i faʻataʻitaʻiga ata / pito i lalo.

I le avea ai o se tulafono, afai e le fetaui lelei le komepiuta ma mea e manaʻomia, e leai se mea o le a faia, o le a faifai pea lemu le taaloga (e tusa lava pe i ai tulaga uma mo le au laiti, "ave e le tagata lava ia" avetaavale mai tagata fiafia, ma isi).

2. Polokalama-tolu e ave ai le komepiuta

E te iloa le mafuaaga masani o taofi i taʻaloga, lea e masani ona feagai, e oo lava i le fale, e oʻo lava i le galuega?

O le toʻatele o tagata e faʻatautaia se meataalo fou ma le maualuga o manaʻoga, e tusa lava poʻo a polokalame o loʻo tatala nei ma o loʻo faʻapipiʻiina le gaosiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻamalamalamaga i lalo e mafai ona iloa ai ao lei amataina le taaloga o le a le afaina i le tapunia o polokalama e 3-5. E moni lenei mea mo Utorrent - pe a siiina faila i le saoasaoa tele e fatuina ai se avega lelei i luga o le komepiuta.

O le mea lautele, o polokalame uma-malosi ma polokalama, e pei o le: video-audio audio, photoshop, faʻapipiʻiina o talosaga, faʻapipiʻiina o faila i faʻamaumauga, ma isi mea faapena - e manaʻomia le faʻaletonu poʻo le maeʻa ao le i tatalaina le taaloga!

Taskbar: faʻatautaia polokalame lona tolu, lea e mafai ona faʻagesegese ai le taaloga i luga o se komepiuta.

3. Avetaavale kata vitio

O le avetaavale atonu o le mea pito sili ona taua, pe a maeʻa le manaʻoga. E masani lava, e faʻapipiʻi e le au faʻapipiʻi avetaavale mai le 'upega tafailagi o le komepiuta komepiuta, ae mai le muamua. Ma i se tulaga aoao, e pei ona faaalia i le faatinoga, o avetaavale o se "mea" e oo lava i le fuaitau fautuaina e le gaosi oloa e le mafai ona galue malosi.

E masani lava ona ou maua ni kopi o avetaavale: tasi mai le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa, le lua, mo se faʻataʻitaʻiga, i le pusa DriverPack Solution (mo le faʻafouina o avetaavale, tagaʻi i lenei tusiga). I le tulaga o faafitauli, ou te tofotofoina uma ia filifiliga.

E le gata i lea, e taua le gauai atu i se auiliiliga se tasi: pe afai o se faafitauli i avetaavale, o se tulafono, o mea sese ma taofi o le a matauina i le tele o taaloga ma talosaga, ae le o se tasi.

4. Faʻasalaga o taʻaloga card card

O lenei mea o se faʻaauau pea o le autu o avetaavale. E toatele e le o vaʻavaʻai i tulaga o avetaavale kiliva vitio, ma i le taimi nei - ei ai pusa iloga i ai iina. I se tasi taimi, na o le fetuutuunai o avetaavale na mafai ai ona ou faʻaleleia le faʻatinoina o taaloga i le 10-15 fps - o le ata na sili atu le malie ma ua sili atu le faigofie ona taʻalo.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia e ulufale i totonu o le Ripoti a le Ati Radeon (e tutusa lava Nvidia), e tatau ona e kiliki-i luga o le komepiuta ma filifili le '' Amd Catalyst Control Centre '(e mafai ona e valaʻau i ai sina mea itiiti).

O le a sosoo ai ma tatou fiafia i le "taaloga" tab -> "faʻataʻitaʻiga taʻaloga" -> "Taʻiala faʻamau mo ata 3-D". E i ai se vaʻai tatau iinei o le a fesoasoani e faʻatulaga le maualuga o le faatinoga i taʻaloga.

5. Leai se fesuiaiga mai le fausiaina i totonu o le pepa faʻataʻitaʻi ata

I le faaauauina o le autu o le avetaavale, e tasi le mea sese e masani ona tupu i le komepiuta: o nisi taimi o le fesuiaiga mai le fale-i totonu o le kata o ata kata e le galue. I le faʻamuamua, e faigofie lava ona faʻafetaui i le faʻatonuga o le tusi lesona.

I luga o le komepiuta, kiliki i luga-saʻo ma alu i le vaega o "fesuiaiga o ata tifaga" (afai e te le mauaina lenei mea, alu i lau kata vitio; i le ala, mo le kata Nvidia, alu i le tuatusi lenei: Nvidia -> Faʻataʻitaʻiga Faʻamatalaga 3D).

E le gata i lea, i totonu o le eletise o loʻo i ai le mea "mea fesuiaʻi fesuiaiga fesuiaʻi" - alu i totonu.

Iinei e mafai ona e faʻaopopo i ai se talosaga (mo se faʻataʻitaʻiga, la tatou taaloga) ma seti le parakalafa "maualuga".

6. Faagasologa o le malo

E foliga mai, e faapefea ona fesoʻotaʻi vaʻavaʻai ma le kesi? O le mea moni, o le faagasologa o le galuega, o le taaloga e tusi ai se mea i luga o le pu, faitau se mea ma e masani lava, afai e le maua le disaki malo mo sina taimi, atonu e tolopo i le taaloga (tutusa, pei o le kata vitio e le tosoina).

O le tele lava o lenei mea e mafua mai i le mea moni e faʻapea, i luga o le komepiuta, e mafai ona alu faʻamalosi tino i le faʻaogaina o le mana faaola. I le masani ai, pe a liliu le taaloga ia i latou - e tatau ona latou o ese mai ai (0.5-1 sec.) - ma i lena lava taimi o le ai ai se tolopo i le taaloga.

O le auala pito sili ona faigofie e faʻaitiitia ai le tuai ona fesootaʻi ma le mana eletise o le faʻapipiʻi ma faʻatautaia le aoga filemu (mo nisi faʻamatalaga e uiga i le galulue ai, tagaʻi iinei). O le laina pito i lalo e tatau ona e siitia le tau APM i le 254.

E le gata i lea, afai e te masalomia se siaki malosi, ou te fautuaina le siakiina mo mea leaga (mo vaega e le mafaamatalaina).

7. Lavea masini komepiuta

O le fufuluina o le komepiuta, masani lava, e tupu pe afai e te leʻi faʻamamaina mai le efuefu mo se taimi umi. O nisi taimi, e tapunia ma le le iloa e le au faʻapitoa puʻe puʻe (mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻuina o le komepiuta i luga o se mea malu: o se sofa, o se moega, ma isi mea) - o le mea lea, o le sosolo o le ea ma le masini komepiuta.

Ina ia puipuia soʻo se nuanua mai le vevela ona o le manava, e toe faʻafoʻi e le komepiuta le taimi o le taʻaloga (mo se faʻataʻitaʻiga, o se vitio) - o se taunuuga, e paʻu le vevela, ma e le lava le mana e taʻalo ai le taʻaloga - o le mea lea e matau ai taofi.

E masani lava, e le o matauina vave, ae pe a maeʻa le taimi o le taʻaloga. Mo se faataitaiga, pe a fai o minute muamua 10-15. e lelei mea uma ma o le taaloga e aoga e pei ona tatau ai, ona amata ai lea o taofi - o loʻo i ai se fufulu e faia ai ni nai mea:

1) faʻamamā le komepiuta mai le efuefu (pei ona faia - silasila i lenei tusiga);

2) siaki le vevela o le gaosiga ma le kata vitio ao taʻalo le taaloga (pe o le a le mea e tatau ona i ai - o le vevela o le gaosiga - silasila iinei);

Ma le isi, faitau le tusiga i le faʻamafanafanaina o le komepiuta: atonu e talafeagai le mafaufau i le faʻatauina o se tulaga faapitoa (e mafai ona e faʻaitiitia le vevela o le komepiuta i ni nai tikeri).

8. Meafaigaluega e faatelevave ai taaloga

Ma le mea mulimuli ... E tele naua mea aoga i luga o le upega tafailagi e faatelevave ai galuega o taʻaloga. Mafaufau i lenei autu - o le a avea ma se solitulafono le alu i lenei taimi. O le a ou taʻua iinei na o na mea na ou faaaogaina patino.

1) GameGain (fesoʻotaʻi i le tusiga)

O se mea sili lea ona lelei, ae ou te leʻi maua se malosi tele o le faatinoga mai ia mea. Na ou matauina lana galuega i na o le tasi le talosaga. Atonu e talafeagai. O le aano o lana galuega, o le aumaia lea o nisi faatulagaga i le sili ona lelei mo le tele o taaloga.

2) Taʻaloga Taaloga (faʻapipiʻi i le tusiga)

O lenei mea lelei e lelei tele. Faafetai ia te ia, o le tele o taaloga i luga o laʻu komepiuta na amata ona galue vave (e oo lava i fua "i mata"). Ou te fautuaina e faitau.

3) Tausiga o le Soifua (fesoʻotaʻi i le tusiga)

O lenei aoga e aoga ia i latou oe taaalo i taaloga komepiuta. E lelei o ia i le faasaʻoina o mea sese e fesootaʻi ma le Initaneti.

O lena mea uma mo aso nei. Afai ei ai se mea e faaopoopo i le tusiga - o le a ou fiafia lava. O mea lelei uma!