Faʻatuina Fonts mo le Microsoft PowerPoint

E mafai ona e fatuina ni ata eseese ma isi galuega faatino tutusa i le polokalama lauiloa Microsoft PowerPoint. O na ituaiga o galuega e masani ona faʻaaogaina ai le tele o fonuka. O le faʻasalalauga faʻapipiʻi e faʻaaogaina e le faʻaaogaina e le fetaui lelei ma le mamanu atoa, o lea e faʻaaoga ai e tagata faʻapipiʻi masini faaopoopo. O le asō o le a tatou faʻamatala auʻiliʻilia pe faapefea ona faia lenei mea ma ia faʻaalia le faila faʻapipiʻi i luga o isi komepiuta e aunoa ma ni faʻafitauli.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faila i Microsoft Word, CorelDRAW, Adobe Photoshop, AutoCAD

Faʻamauina o fusi mo Microsoft PowerPoint

I le taimi nei i le Windows operating system, o le tele o faila faila TTF mo fonuka e faʻaaogaina. E faʻapipiʻi faʻapipiʻiina i nisi o taga ma e le mafua ai ni faʻafitauli. Muamua e te manaʻomia e suʻe ma sii mai le faila, ona fai lea o mea nei:

  1. Alu i le pusa faʻatasi ma le fuʻa download mai le Initaneti.
  2. Kiliki i luga ma le kiliki mautu ma filifili "Faʻamau".

    I le isi itu, e mafai ona e tatalaina ma kiliki "Faʻamau" i le vaaiga o le tulaga.

O faʻamatalaga auiliili i lenei autu e mafai ona maua i se tusiga mai se isi o matou tusitala i le sootaga i lalo. Matou te fautuaina oe e faʻalogo lelei i le faʻatulagaga o le faʻatulagaina, lea e mafai ona aoga pe ae feagai ma le tele o fonuka.

Faitau atili: Faʻamauina o TTF Fonts i luga o le komepiuta

Faʻapipiʻu fonuka i le faila o PowerPoint

A maeʻa ona e setiina auala o tusitusiga i se tasi o auala o loʻo fautuaina atu i luga, o le a otometi lava ona iloa i Power Point, peitaʻi, afai ua tatala, toe faʻafouina e faʻafou ai le faʻamatalaga. O faʻamaumauga faʻapitonuʻu o le a faʻaalia i luga o lau komepiuta, ma i luga o isi PC o le a liua tusitusiga i se tulaga faʻasologa. Ina ia aloese mai lenei mea, e tatau ona e faia laasaga nei:

Tagai foi:
Faʻatuina le PowerPoint
Fausiaina o le PowerPoint Presentation

  1. Faʻatūina le PowerPoint, fatuina se faʻamatalaga ma faʻauʻu tusitusi faaopoopo.
  2. Aʻo le i sefe, kiliki i luga o le lisi o lisi ma filifili ai iina Filifiliga PowerPoint.
  3. I le faamalama e amata, alu i le vaega "Faasaoina".
  4. Siaki le pusa i lalo "Faʻapipiʻu fonuka e faila" ma seti se pito i tafatafa o le parakalafa manaomia.
  5. O lenei e mafai ona e toe foʻi i le lisi ma filifili "Faasaoina" poʻo "Faasaoina ... ...".
  6. Faʻamanino le nofoaga e te manaʻo ai e teuina le ata, tuʻuina atu i ai se igoa ma kiliki le kī talafeagai e faʻauma ai le faagasologa.

Vaʻai foi: Faʻasaoina o le PowerPoint Presentation

O nisi taimi ei ai se faʻafitauli i le suia o le vai papatiso. Pe a filifilia se tusiga masani e lolomiina i luga o le tulaga masani. E mafai ona e faʻaaogaina i se metotia faigofie se tasi. Uu le pito i lalo o le kusi ma filifili le fasi pepa e manaʻomia. Alu i le filifiliga o le tusiga ma filifili le mea e manaʻomia.

I lenei tusiga, e mafai ona e faamasani oe lava i le mataupu faavae o le faaopoopoina o fonuka fou i le Microsoft PowerPoint ona faʻapipiʻi lea i totonu o se ata. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei faiga e le faigata tele, e faigofie mo se tagata faʻapitoa e leai se malamalamaʻaga faaopoopo poʻo tomai e faʻafetaui ai. Matou te faʻamoemoe na fesoasoani a matou faʻatonuga ia te oe ma o mea uma lava e aunoa ma se mea sese.

Tagaʻi foʻi: Analogs of PowerPoint