Faʻapefea ona tatalaina le Adobe Flash Player

O faʻafouga i luga o le tele o polokalama faakomepiuta e masani ona faʻaalia e leʻo taimi uma e mafai ai ona siakiina. E mafua ona o lomiga e leʻi leva ona faʻaogaina o le polokalama faʻapipiʻi atonu e ono aliali mai ua poloka le Adobe Flash Player. I lenei tusiga, o le a tatou tilotilo pe faapefea ona tatala le Flash Player.

Faʻalauiloa avetaavale

Atonu o le faafitauli i le Flash Player na mafua mai i le mea moni o lau masini e leai ni taʻavale leo poʻo ni avetaʻavale vitio. O le mea lea e aoga ai le faʻafouina o le polokalama i le lomiga fou. E mafai ona e faia lenei mea poʻo le fesoasoani a se polokalama faʻapitoa - Taʻiala Paʻavale Pack.

Faʻamaumauga o le Initaneti

E le gata i lea, o le mea sese e ono i ai le i ai o se lomiga lata mai o le masini. E mafai ona e faʻafouina le masini i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia poʻo i totonu ole siosiomaga o le masini.

Faʻafefea ona faʻafou Google Chrome

1. Amata le sailiga ma luga i le tulimanu pito i luga taumatau maua le faailoga faailoga ma ni togi se tolu.

2. Afai e lanu meamata le faailoga, ona avanoa lea o le faafouga mo oe mo le 2 aso; moli - 4 aso; mumu - 7 aso. Afai o le faailo e lauulu, ona e maua lea o le lomiga fou o le masini.

3. Kiliki i luga o le faailo ma i le lisi e tatala ai, filifili le aitema "Faʻafou Google Chrome", pe afai ei ai le tasi.

4. Toe amata le masini.

Faʻafefea ona faʻafou Mozilla Firefox

1. Faʻataʻoto lau suʻesuʻe ma i le lisi autu, lea o loʻo i le tulimanu pito i luga, filifili "Fesoasoani" ona "O Firefox"

2. Ole taimi nei o le a e vaʻai ai i se faamalama i le mea e mafai ai ona e vaʻaia lau version o Mozilla ma, afai e manaʻomia, o le a faʻaalia le faʻafouina o le masini.

3. Toe amata le masini.

Ae mo isi tagata suʻesuʻe, e mafai ona toe faʻaleleia e ala i le tuʻuina atu o se faʻafouga fou o le polokalame i luga o le mea ua uma ona faʻapipiʻiina. Ma o lenei foi e faatatau i tagata sailiili o loʻo taʻua i luga.

Faʻafouina Flash

Ia taumafai foi e toe faʻafou le Adobe Flash Player lava ia. E mafai ona e faia lenei mea i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le atinaʻe.

Adobe Flash Player Upega Tafaʻilagi

Vailaau faʻamaʻi

E ono mafai ona e tago i luga i se siama i se mea na e asiasi ai i se nofoaga e lamatia ai. I lenei tulaga, tuʻu le nofoaga ma siaki le faʻaoga e faʻaaoga ai le antivirus.

Matou te faʻamoemoe o se tasi o metotia o loʻo i luga na fesoasoani ia te oe. A leai, o le ae ono tapeina le Flash Player ma le masini e le galue ai.