Faʻafefea ona faaliliu itulau i le Google Chrome browser


Afai na e faaliliuina se tusitusiga i le fesoasoani a se tagata faaliliu i luga ole initaneti, semanu e tatau ona e mauaina le fesoasoani a Google Translator. Afai o oe foi o se tagata e faʻaaogaina le Google Chrome browser, o loʻo iai le faʻamatala sili ona lauiloa i le lalolagi i lau 'upega tafaʻilagi. Auala e faʻaagaoioia le Google Chrome faaliliu, ma o le a talanoaina i le tusiga.

Mafaufau i le tulaga: oe alu i se tuatusi faakomepiuta mai fafo e te fia faitau ai faʻamatalaga. Ioe, e mafai ona e kopiina uma tusitusiga talafeagai ma faapipii i totonu o se tusitala i luga ole initaneti, ae o le a sili atu ona talafeagai pe afai o le itulau e otometi ona faaliliuina, taofia uma elemene faatulagaina, o lona uiga, o le itulau o le a tumau pea, ma o le a aofia ai le gagana i se gagana masani.

Faʻafefea ona faaliliu se itulau i Google Chrome?

Muamua e tatau ona tatou oi se punaoa mai fafo, o le itulau lea e manaʻomia ina ia faaliliuina.

I le avea ai o se tulafono, pe ae fesuisuiai i se upega tafaʻilagi mai fafo, o le a tuʻuina atu e le masini le mea e faʻamatalaina ai le itulau (lea e tatau ona e malilie i ai), ae afai e le tupu, e mafai ona e valaʻau le tagata faaliliu i le masini. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le itulau uepi i luga o soʻo se nofoaga saoloto mai ata ma le kulupu taumatau ma filifili le mea i totonu o le lisi o loʻo faʻaalia. "Faʻaliliu i le Rusia".

A maeʻa sina taimi, o le anotusi o le itulau o le a faaliliuina i le gagana Rusia.

Afai o le faaliliu upu e faaliliuina le fuaiupu e le o manino atoatoa, aveese le kiona i luga o le kiona, ona faʻaalia loa lea o le uluai fuaiupu.

O le toe faafoiina o le uluaʻi tusitusiga o le itulau e matua faigofie lava: ia faia lenei mea, toe faʻafouina le itulau i le kilikiina o le button o loʻo i le tulimanu pito i luga o le mata, poʻo se kī vevela luga o le papa U5.

Google Chrome o se tasi o suʻesuʻega sili ona aoga ma faigofie i le taimi nei. Maliliega, o le galuega faaliliu o totonu o itulau uepi o le tele o faamaoniga o lena mea.