Faʻafefea ona faʻamaonia le laupapa laupapa

I totonu o lenei tusi lesona, o lea laasaga taʻitasi o loʻo faamatalaina ai nisi o auala faigofie e faʻamaonia ai le laupapa Windows 10, 8 ma le Windows 7 (peitai, e talafeagai foi mo XP). Laupapa i le Windows - o se vaega i RAM o loʻo i ai faʻamatalaga kopi (mo se faʻataʻitaʻiga, e te kopiina nisi o tusitusiga i totonu o le pa puipui e faʻaaoga ai Ctrl + C) ma o loʻo maua i polokalama uma o loʻo taʻavale i le OS mo le tagata o loʻo iai nei.

O le a se mea e manaʻomia ona faʻamamaina le laupapa laupapa? Mo se faʻataʻitaʻiga, e te le manaʻo i se tasi e faapipii se mea mai le kilipa pepa e le tatau ona ia vaʻai (mo se faʻataʻitaʻiga, se upu moni, e ui lava e le tatau ona e faʻaogaina le kilipa mo latou), poʻo le mea o loʻo i totonu o le pa puipui e tele (mo se faʻataʻitaʻiga, i le maualuga maualuga o le iugafono) ma e te manaʻo e faasaʻoloto lou mafaufau.

Faʻamamaina le laupapa laupapa i le Windows 10

Faʻamata mai i le 1809 o le Oketopa 2018 Update, i le Windows 10 o se ata fou na aliali mai - o le laupapa palota, lea e mafai ai, e aofia ai le faʻamamaina o le pa. E mafai ona e faia lenei mea i le tatalaina lea o le log i luga o kī Windows + V.

O le auala lona lua e faʻamaonia ai le faʻamalosi i le polokalama fou o le alu lea i le Amata - Filifiliga - System - Clipboard ma faʻaaoga le kulie faʻafesoʻotaʻi.

O le suia o mea o loʻo i totonu o le kilipa pepa o le auala sili lea ona faigofie ma vave.

Nai lo le faʻamamaina o le laupapa laupapa laupapa, e mafai ona e suia mea na i ai i se isi mea. E mafai ona faia lenei mea i se laasaga se tasi, ma i auala eseese.

  1. Filifili soo se tusitusiga, e oʻo lava i le tasi le tusi (e mafai foi ona e faia i luga o lenei itulau) ma kiliki Ctrl + C, Ctrl + Faʻasalaga pe kiliki-i luga ma filifili le mea 'autu' Kopi '. O mea o loʻo i le kilipa pepa o le a suia e lenei tusiga.
  2. Faʻasala-aunoa i luga o soʻo se alava i le luga o le komepiuta ma filifili "Kopi", o le a kopiina i le kilipa laupapa nai lo mea na muamua (ma e le tele se avanoa).
  3. Faasolo i luga o le komepiuta (PrtScn) i luga o le komepiuta, atonu e te manaʻomia Fn + Print Screen). O le a faʻapipiʻiina le kilipa i luga o le laupapa laupepa (o le a tele ni megabytes e manatuaina).

E masani lava, o le metotia o loʻo i luga e avea ma filifiliga talafeagai, e ui lava e le o atoatoa le faamamaina. Ae, afai e le fetaui lenei metotia, e mafai ona e faia i se isi itu.

Faʻamamaina le laupapa laupapa e faʻaaoga ai laina laina

Afai e te manaʻomia ona faʻamamaina le laupapa laupapa laupapa, e mafai ona e faʻaaogaina le laina o le poloaiga e fai lenei mea (e leai se faʻatagaina o le a manaʻomia)

  1. Faʻasolo le laina o le tulafono (i le Windows 10 ma le 8, mo lenei mea e mafai ona e kiliki-i luga o le Amata amata ma filifili le mea e manaʻo ai menu menu).
  2. I le poloaiga vave, ulu faʻalogo le | faila ma lolomi Ulufale (o le ki e ulufale ai i le pa faʻaala i luga - e masani lava le Sifi + pito i luga i le pito i luga o le kesi).

Ua faia, o le kilipa pepa o le a faʻamaonia pe a maeʻa ona faia le poloaiga, e mafai ona e tapunia le laina o le poloaiga.

Talu ai e le faigofie tele le faʻatinoga o le laina o le laina i taimi uma ma faʻapipiʻi ma le lima i se poloaiga, e mafai ona e fatuina se alalaupapa i lenei poloaiga ma faapipii, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le faletusi, ona faʻaaoga lea pe ae manaʻomia le faʻamamaina o le laupapa.

Ina ia fatuina se auala puupuu, kiliki-i soo se mea i luga o le komepiuta, filifili le "Foafoaga" - "Vaaiga" ma i totonu o le "Object" field ulufale

C:  Windows  System32  cmd.exe / c "faʻamalo i lalo | clip"

Ona kiliki lea "Next", ulufale i le igoa o le ala pupuu, mo se faataitaiga "Clear Clipboard" ma kiliki le Ok.

I le taimi nei mo le faʻamamaina, faigofie ona tatalaina lenei ala.

Polokalama mo le faamamaina o laupapa

Ou te le o mautinoa e talafeagai lenei mea mo na o le tasi le tulaga o loʻo faamatalaina iinei, ae mafai ona e faʻaaoga polokalame e leai ni faʻataʻitaʻiga e faʻamamaina ai le Windows 10, 8 ma le Windows 7 clipboard (peitaʻi, o le tele o polokalama o loʻo i luga ua sili atu le tele o galuega tauave).

  • ClipTTL - e leai se mea ae na o le otometi lava ona faʻamaonia le puipui ile 20 sekone (e ui o lenei vaitaimi o le taimi atonu e le faigofie tele) ma e ala i le kiliki o le ata i totonu o le nofoaga faʻasalalauga Windows. Le nofoaga aloaia e mafai ona e sii maia le polokalama - //www.trustprobe.com/fs1/apps.html
  • Clipdiary o se polokalame mo le puleaina o elemene na kopiina i le laupapa laupapa, faatasi ai ma le lagolago mo kulimi vevela ma le tele o galuega. E i ai se gagana Rusia, e leai se totogi mo le faʻaaogaina o le fale (i le lisi autu "Fesoasoani" filifili "Faʻamamaʻaina Faʻatonu"). Faatasi ai ma isi mea, e faigofie ai ona faʻamalo le pa puipui. E mafai ona e sii mai le nofoaga aloaia //clipdiary.com/rus/
  • O le JumpingBytes ClipboardMaster ma Skwire ClipTrap o loʻo avea ma pulefaʻatasiga o papilisi, ma le mafai ona faʻamalo, ae aunoa ma le lagolagoina o le gagana Rusia.

E le gata i lea, afai o le tasi o oe e faʻaaoga le faʻaaogaina o le AutoHotKey e faʻapipiʻi ai fusi vevela, e mafai ona e fatuina se tusitusiga e faʻamalo ai le laupapa laupapa laupapa i luga o le laupapa e faʻaogaina ai se fetaui lelei mo oe.

O le faataitaiga o loʻo mulimuli mai e faia ai se faʻamamaina e Win + Shift + C

+ # C :: Clipboard: = Toe foi

Ou te faʻamoemoe o mea o loʻo i luga o le a lava mo lau galuega. Afai e leai, pe faafuasei lava a latou lava auala, auala faaopoopo - e mafai ona e faʻasoa i faʻamatalaga.