Faʻaliliu atu PDF faila i le ePub i le initaneti

O le tele ma sili atu o tagata PC i luga o le Initaneti latou te fesoʻotaʻi e le gata i fesoʻotaiga ma leo, ae o telefoni foi. Ae ina ia faigofie ona fesootai, muamua, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le ataata vitio i le komepiuta. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina nei masini e faʻaleleia vaitafe, aʻoaʻoga aʻoaʻoga, tulimataʻi le teritori ma mo isi faʻamoemoe. Sei o tatou mafaufau pe faʻafefea ona faʻaali le kamera i luga o le komepiuta PC poo le komepiuta ma le Windows 7.

Vaʻai foi: Liliuina le mea pueata i le Windows 10

Faʻamasinoga faʻaosoina le kamera

Aʻo leʻi faʻapipiʻi le mea pueata i luga o se PC ma le Windows 7, ioe, e manaʻomia lou faʻafesoʻotaʻiina o nei masini, pe afai e le fausia i totonu o le mataupu. O se mea eseese e tuuto atu i la tatou sootaga faaletino, o lea o le a tatou le taulai atu ai i lenei faiga iinei. O le a tatou iloiloina auiliili le faasologa o mea e fai i totonu o le masini komepiuta mo le faʻagaoioia o le ata vitio.

Lesona: Fesoʻotaʻiina o se kamepiva i se komepiuta

Metotia 1: Pule Faʻatonu

I le tele o tulaga, pe a fesoʻotaʻi atu i se komepiuta, e tatau ona liliu le webcam aunoa, ae o nisi taimi e tatau ona faʻaalia. "Pule Sili".

  1. Kiliki "Amata" ma agai i "Lisi Pulea".
  2. Tatala i luga "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. E le gata i le vaega "Faiga" maua le mea "Pule Sili" ma kiliki i luga.
  4. Alu i le vaega "Ata Faʻataʻitaʻiina o Ata" poʻo "Leo, ata vitio ma taaloga" (faʻalagolago i ituaiga kata).
  5. I le lisi o masini e tatalaina, saili le igoa o le ata vitio e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi, ma kiliki i lona igoa i le kiliki saʻo. Faʻatasi mea "Auai" i le faʻaaliga faʻaalia o lona uiga e le atoatoa le kamepi. I lenei tulaga, e tatau ona e kiliki.
  6. I totonu o le pusa talanoa o loʻo aliali mai, e tatau ona e kiliki e teu ai suiga. "Ioe"e toe amata le komipiuta. Ae leʻi faia lena, ia e faʻaeteete e tapunia uma mataʻitusi ma polokalame faʻamalosi ina ia aua le leiloa faʻamaumauga.
  7. A maeʻa ona toe faʻafouina le PC, o le a faʻapipiʻi le camcorder i le polokalama ma sauni mo le faʻaaoga e pei ona faʻamoemoeina.

Afai e te le mauaina "Pule Sili" le igoa o le mea pueata, ma o nisi taimi e tupu ai, o le ae manaʻomia le faʻafouina o le toe faʻaleleia o le masini.

  1. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le mea autu "Gaioiga" ma filifili "Faʻafouina le Faʻasalalauga".
  2. A maeʻa ona faʻafouina le faʻatulagaga, e tatau ona faʻaalia le ataata i le lisi o masini. Afai e te iloa e le o aofia ai, o le a tatau ona faʻaalia e pei ona faamatalaina i luga.

E le gata i lea, e tatau ona maitauina e tatau ona saʻo le faʻamaonia o le ataata ma faʻaalia lelei "Pule Sili" Manaomia avetaavale o iai nei. O le mea lea, ia mautinoa e faʻapipiʻi avetaavale na tuʻuina atu faʻatasi ma masini vitiō, faʻapea foʻi ma faʻafou taimi faʻafou.

Lesona:
Faʻafefea ona faʻaleleia avetaʻavale i le Windows 7
Tomai sili ona lelei e faʻapipiʻi ai avetaavale

Metotia 2: Faʻasaga le kamera ile komepiuta

Laptopops i ona po nei, e pei o se tulafono, ua i ai se mea e fai i luga o le mea pueata, ma o lea o le faasologa o lona aofia ai e ese mai le faiga tutusa i luga o se PC. E masani lava, o lenei gaioiga e faia e ala i le faʻauluina o se faʻamaufaʻailoga faapitoa poʻo se faamau i luga o le mataupu, faʻalagolago i le mea laʻititi le komepiuta.

Vaʻai foi: Liliuina o se webcam i luga o se komepiuta ma Windows

O tafaoga masani a keyboard e faʻalauiloa ai ata puʻe i le komepiuta:

  • Fn+"Telefoni" (o le filifiliga sili ona taatele);
  • Fn+V;
  • Fn+F11.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e masani ona faʻaali le katapiuta i totonu o se komipiuta komepiuta, e na ona e manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi i le PC ma, pe a manaʻomia, faʻapipiʻi avetaavale. Ae i nisi tulaga, e tatau foi ona e faia nisi faʻaopoopoga i totonu "Pule Sili". Faʻatoagaina o le ata vitio ua fausiaina i luga o se mea komepiuta e masani ona faia e ala i le faʻauluina o se tuʻufaʻatasiga autu i luga o le komepiuta.