Faʻamaonia le sese uTorrent "faʻafefea ona faʻatagaina le tusi i le '

O le tele o matua e faigata ona pulea amioga a a latou fanau i le komepiuta nai lo le masani ona faʻaleagaina, faʻaaluina le tele o taimi i taaloga komepiuta, nofoaga e asiasi ai e le o fautuaina mo tagata aʻoga, poʻo le faia o isi gaoioiga e le afaina ai le mafaufau o le tamaitiiti pe faalavelave i a latou aʻoga. Ae, o le mea lelei, i luga o se komepiuta o loʻo faʻaaogaina le Windows 7, o loʻo i ai meafaigaluega faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina mo le pule a matua. Sei o tatou mafaufau pe faʻafefea ona faʻaogaina, fetuunai, ma pe a manaʻomia le faʻamalosi.

Pulea matua

Na taʻua i luga e faapea o le vaavaaiga o matua e aoga i matua e faatatau i tamaiti, ae o ona elemene e mafai foi ona faʻaaoga lelei mo tagata matutua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a sili ona talafeagai le faʻaaogaina o sea faiga i atinaʻe ina ia puipuia ai tagata faigaluega mai le faʻaaogaina o komepiuta i taimi o pisinisi mo isi mea nai lo o latou faamoemoega.

O lenei ata e mafai ai e oe ona taofiofia le amio o nisi o faʻatinoga e tagata e faʻaaogaina, faʻagata le taimi latou te faʻaaluina ai i le komepiuta, ma poloka isi mea e fai. E mafai ona faʻaaogaina lea faʻaaoga e faʻaaogaina ai meafaigaluega o loʻo faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o isi talosaga.

Faʻaaoga polokalame faʻapitoa

O loʻo i ai se numera o polokalama lona tolu o loʻo iai le puleʻaga matua. Muamua lava, o le polokalama faakomepiuta. O nei talosaga e aofia ai vailaau nei:

  • ESET Smart Security;
  • Pule;
  • Vailaau Mataʻutia a le Dr.Web;
  • McAfee;
  • Kaspersky Initaneti ma isi.

I le tele oi latou, o le gaioiga o le pule a matua e faʻaititia i le taofia o asiasiga i nofoaga e fetaui ma nisi o uiga, ma faʻasaina le asiasi atu i punaoa a le upega tafaʻilagi i se tuatusi faʻamaonia poʻo se mamanu. E le gata i lea, o lenei meafaigaluega i nisi o vailaʻau e mafai ai ona taofia le faʻalauiloaina o talosaga na faʻamaonia e le pule.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga ile mafai gafatia ole matua ole polokalame ole anti-virus, faʻamolemole mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le iloiloga na tuʻuina atu i ai. O matou i totonu o lenei tusiga o le a taulai atu i le meafaigaluega na fausia-i totonu o le Windows 7.

Enable meafaigaluega

Muamua lava, seʻi o tatou vaʻaia pe faʻafefea ona faʻagaoioia elemene o le pule a matua ua uma ona fausia i le Windows 7 OS. E mafai ona e faia lenei mea e ala i le fatuina o se tala fou, lea o le a pulea ai le manipasi, poʻo le faʻaaogaina o le uiga talafeagai i se talaaga o iai. O le manaʻoga faʻapitoa e faapea e le tatau ona i ai ni aia tatau.

  1. Kiliki "Amata". Kiliki "Lisi Pulea".
  2. O lenei kiliki i le faʻamatalaga "Faʻamatalaga a Tagata Uma ...".
  3. Alu i "Pule Faatamā".
  4. Aʻo le i faia le faʻavaeina o se talaaga faʻapitoa poʻo le faʻaaogaina o le uiga ole matua i le taimi nei, e tatau ona e siakiina pe ua tuʻuina atu le faʻaufaʻailoga i le faʻauluuluga o faʻamatalaga. Afai o loʻo misi, ona tatau lea ona faʻaogaina. I le faʻafeagai, o le tamaititi poʻo se isi tagata faʻaaoga o le a mafai ona teu i lalo o se teugatupe tuʻufaʻatasia e mafai ona faigofie ona ulufale i totonu o le faʻamatalaga a le pule, ma aloese ai i mea uma.

    Afai ua i ai sau faʻaupuga mo le faʻataʻitaʻiga o le pule, ona faʻaalu lea o laasaga e sosoo ai e faʻapipiʻi ai. Afai e te lei faia lenei mea, ona kiliki lea o le igoa o le talaaga ma aia tatau tau pulega. I lenei tulaga, e tatau ona e galue i le polokalama i lalo o le faʻamatalaga maoti.

  5. O le faamalama ua amataina pe o fea o le a lipotia mai ai e leai se palakalafa o le talafaamaumau pule. E fesili foi pe aoga le siakiina o upu tatala i le taimi nei. Kiliki "Ioe".
  6. Tatala matala "Motugaafa Faʻamatalaga Pulea". I le elemene "Upu Fou" ulufale i soʻo se faʻamatalaga o le ae ulufale ai i le faiga i lalo o le talaaga a le pule i le lumanaʻi. E tatau ona manatuaina o le folasaga o se mataupu maʻaleʻale. I le eria "Faamaonia le Upu" e tatau ona e ulufale i le faʻamatalaga tutusa e pei ona i ai i le mataupu muamua. Eria "Ulufale mai le faʻamaoniga o le upu" e le o manaʻomia. E mafai ona e faʻaopoopoina soʻo se upu poʻo se faʻamatalaga i lea mea o le a faamanatu ai lau faʻamatalaga pe a galo ia te oe. Ae e aoga le mafaufau o lenei faʻamatalaga o le a vaaia e matua tagata uma o loʻo taumafai e faʻaoga i totonu o le polokalama i lalo o le faʻataʻitaʻiga o faʻamaumauga. A uma ona e ulu atu i faʻamatalaga talafeagai uma, ia faʻasalalau "Lelei".
  7. A maeʻa lenei mea, toe foʻi mai i le faamalama. "Pule Faatamā". E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le tulaga o le teugatupe a le pule ua tuʻuina nei i le tulaga o faʻaalia ai o le talafaʻasolopito o le password-puipuia. Afai e te manaʻomia le faʻagaoioia o le galuega i lalo o le suʻesuʻega i totonu o se faʻamatalaga o loʻo iai, ona kiliki lea i lona igoa.
  8. I le faʻaalia o le faamalama i le poloka "Pule Faatamā" aveese le leitio mai le tulaga "Ave" i le tulaga "Enable". Ina ua uma lena kiliki "Lelei". O le itu e fesoʻotaʻi ma lenei faʻamatalaga o le a mafai.
  9. Afai e leʻi faia se faʻailoga eseese mo le tamaititi, ona fai lea i le kiliki i totonu o le faamalama "Pule Faatamā" e ala i le tusia "Fausia se tala fou".
  10. O le matala o le fausiaina o le matala. I totonu o le fanua "Igoa fou o igoa" faʻamaonia le igoa o loʻo manaʻomia ile faʻailoga lea o le a galue i lalo o le vaavaaiga a matua. E mafai ona i ai se igoa. Mo lenei faataitaiga, matou te tofia le igoa "Tamaitiiti". Ina ua uma lena kiliki "Fausia se tala".
  11. A maea le mamanu, kiliki i luga lona igoa i le faamalama "Pule Faatamā".
  12. I poloka "Pule Faatamā" tuʻu le leitio i le tulaga "Enable".

Faʻatonuina o galuega

O le mea lea, o le puleʻaga matua e mafai, ae o le mea moni e le o faʻatapulaaina seʻia oʻo ina tatou faʻavaeina i tatou lava.

  1. E tolu vaega o tapulaa tapulaa, o loʻo faʻaalia i le poloka "Filifiliga Windows":
    • Taimi taimi;
    • Lii talosaga;
    • Taaloga

    Kiliki i le muamua o nei mea.

  2. Tatala matala "Taimi o le Taimi". E pei ona mafai ona e vaʻaia, o loʻo i ai se kalafi lea e tutusa laina ma aso o le vaiaso, ma o koluma e faʻatusalia itula i aso.
  3. E ala i le uu i lalo o le faamaumatau agavale, e mafai ona e faailogaina i le lanumoana le vaalele o le kalafi, o lona uiga o le vaitau o le taimi e faasaina ai le tamaititi ona galue ma le komepiuta. I lenei taimi, e le mafai ona ia ulu i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le ata o loʻo i lalo, o le tagata e faʻaaogaina i lalo o le talaaga a le tamaititi o le a mafai ona galue i se komepiuta mai le Aso Gafua i le Aso Toonai mai le 15:00 i le 17:00, ma i le Aso Sa mai le 14:00 i le 17:00. A maeʻa le vaitau, kiliki "Lelei".
  4. Vaʻai nei i le vaega "Taaloga".
  5. I le faamalama e tatala, e ala i le fesuiaiga o le leitio, e mafai ona e faʻamaonia pe mafai e le tagata faʻafiafia ona taaalo i lalo o lenei tala pe le mafai. I le tulaga muamua, o le ki i le poloka "E mafai e se tamaitiiti ona taaalo i taaloga?" e tatau ona i ai i le tulaga "Ioe" (e ala i le faaletonu), ma i le lona lua - "Leai".
  6. Afai e te filifilia le filifiliga e mafai ai e oe ona taaalo i taaloga, ona mafai lea ona e setiina nisi tapulaa. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le pepa "Seti Taʻaloga Taʻaloga".
  7. Muamua lava, e ala i le fesuiaʻiina o leitio, e tatau ona e faʻamaʻoti mai le mea e fai pe afai e leʻi atofaina e le na te faia se vaega faapitoa i le taaloga. E lua filifiliga:
    • Faataga taaloga e aunoa ma se vasega (le faʻaaogaina);
    • Taalo poloka e aunoa ma se vaega.

    Filifili se filifiliga e faamalieina ai oe.

  8. I le faamalama e tasi, alu i lalo. O lea e tatau ona e faʻamaonia le tausaga o taʻaloga e mafai e le tagata faʻafiafia ona taʻalo. Filifili le filifiliga e talafeagai mo oe i le setiina o le leitio.
  9. O le alu i lalo lalo ifo, o le ae iloa ai se lisi tele o mea e aofia ai, le faʻalauiloaina o taʻaloga e mafai ona poloka. Ina ia faia lenei mea, ia siaki pusa i tafatafa o mea e tutusa. A maeʻa uma tulaga talafeagai i totonu o lenei faamalama, kiliki "Lelei".
  10. Afai e te manaʻo e vaʻaia pe faʻatagaina ni taʻaloga patino, ma iloa o latou igoa, ona kiliki lea i le faʻamatalaga "Faasaina ma le faatagaina o taaloga".
  11. O se faamalama e tatalaina i le mea e mafai ona e faʻamaonia po o fea taaloga e mafai ona aofia ai ae leai. Ona o le lē mafai, o loʻo faʻatulagaina i faatulagaga faʻavae na matou faʻatutu muamua.
  12. Ae afai e te seti le leitio faʻasaga i luma o le taaloga i le tulaga "Taʻitaʻu i taimi uma", ona mafai lea ona aofia ai e tusa lava po o ā tapulaa o loʻo faʻatulaga i vaega. E faʻapea foʻi, pe afai e te seti le leitio i le tulaga "Taofi i taimi uma", o le a le mafai ona faʻagaoioia le taaloga e tusa lava pe fetaui ma tulaga uma ua faʻamaonia muamua. Liliu na taaloga lea e tumau ai le ki i le tulaga "Faʻalagolago i le fuainumera", o le a faʻatulafonoina faʻapitoa e ala i tafaʻaiga o loʻo setiina i le faamalama o vaega. A uma ona faia uma tulaga talafeagai, kiliki "Lelei".
  13. Toe foʻi atu i le faamalama o le taʻaloga, o le ae matauina i luma o parakalafa taʻitasi, o tulaga na faʻataʻatia muamua i faʻamatalaga patino o loʻo faʻaalia. O le taimi nei e tumau pea le taʻavale "Lelei".
  14. A maeʻa ona toe foʻi atu i le faʻataʻitaʻiga pule, alu i le mea mulimuli o faʻamaumauga - "Faʻatagaina ma poloka polokalame patino".
  15. Tatala matala "Filifiliga o polokalame e mafai ona faʻaaogaina e le tamaititi"E na o le lua lava itu i le va o le filifiliga e tatau ona faia e ala i le toe fesuiaʻiina o le ki. O le tulaga o le leitio e iloa ai pe mafai e le tamaititi ona galue ma polokalama uma pe na o faʻatagaina foi.
  16. Afai e te seti le leitio i le tulaga "E mafai e se tamaititi ona galue naʻo polokalama faʻatagaina", o se lisi faaopoopo o tusi talosaga o le a tatalaina, lea e te manaʻomia ai le filifilia o le polokalama e te faatagaina e faʻaaoga i lalo o lenei tala. Ina ia faia lenei mea, siaki pusa fefaʻaipoʻai e tutusa ma kiliki "Lelei".
  17. Afai e te manaʻo e faʻasaina le galue i na o talosaga taʻitasi, ma i isi mea uma e te le manaʻo e taofiofia le tagata faʻaaoga, ona ticking lea o mea taitasi e sili atu le manaia. Ae e mafai ona e faʻateleina le faagasologa. Ina ia faia lenei mea, ia vave ona e kiliki "Faailoga mea uma", ona aveese faʻamalosi lea o atigipusa mai ia polokalame e te le manaʻo e tamoe le tamaititi. Ona, pei lava o taimi uma, lolomi "Lelei".
  18. Afai mo nisi mafuaaga e le i ai le polokalame lea e te manao e faʻataga pe faʻasaina le tamaititi ona galue, ona faʻasaʻo lea. Kiliki le ki "Iloilo ..." i le taumatau o le tusiga "Faʻaopoopo le polokalama i lenei lisi".
  19. O se faamalama ua tatala i le lisi o mea tau komepiuta. E tatau ona e filifilia le faila faila o le talosaga e te manaʻo e faʻaopopo i le lisi. Ona e lolomiina lea "Tatala".
  20. A maea lena, o le a faaopoopo le talosaga. O le taimi nei e mafai ona e galulue faatasi, o lona uiga, faʻatagaina e lafoaʻi pe faʻasaina, i se tulaga masani.
  21. A maeʻa uma galuega talafeagai e poloka ai ma faʻatagaina ni faʻamatalaga patino, ia toe foʻi atu i le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga. E pei ona mafai ona e vaʻaia, i lona vaega saʻo, o faʻamaufaʻailoga autu tatou te faʻatulagaina o loʻo faʻaalia. Ina ia faʻaaogaina nei laina uma, kiliki "Lelei".

A maeʻa lenei gaioiga, e mafai ona tatou manatu o le faʻailogaina o le a faʻaaogaina ai matua o le a faia ma faʻatautaia.

Faʻasalaga uiga

Ae o nisi taimi o le fesili e tulaʻi mai pe faʻafefea ona taofia le pule a matua. Mai lalo o le tala a le tamaititi, e le mafai ona faia lenei mea, ae afai e te ulufale i le avea ma pule, o le vavaeeseina o loʻo faʻaaogaina elemene.

  1. I le vaega "Pule Faatamā" i "Lisi Pulea" kiliki le igoa o le faʻailoga lea e te manaʻo e faʻamalo ai le pule.
  2. I le tatalaina o le faamalama i le poloka "Pule Faatamā" aveese le leitio mai le tulaga "Enable" i le tulaga "Ave". Kiliki "Lelei".
  3. O le galuega o le a faʻavaivaia ma o le tagata o loʻo faʻaaogaina muamua o le a mafai ona ulufale ma faigaluega i le faiga e aunoa ma ni tapulaa. O lenei mea e molimauina i le le i ai o se mea tutusa e lata i le igoa faameafa.

    E taua le maitauina afai e te toe faʻaaogaina matua faʻataʻitaʻiga e tusa ai ma lenei faʻailoga, o mea uma na faʻatuina i le taimi ua mavae o le a faʻaolaina ma faʻaaogaina.

Meafaigaluega "Pule Faatamā"lea ua fausia i le Windows 7 OS, e mafai ona faatapulaaina le faatinoga o galuega le manaomia i luga o le komepiuta e tamaiti ma isi tagata faaaoga. O faʻavae autu o lenei galuega o le faʻasaina o le faʻaaogaina o se PC i luga o se faʻatulagaga, o le faʻasaina o le lafoaʻiina o taʻaloga uma poʻo a latou lava vaega, faʻapea foi ma tapulaʻa i le tatalaina o nisi polokalama. Afai e talitonu le tagata e le mafaia e nei gafatia ona maua le puipuiga mo le tamaititi, ona fai lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaoga meafaigaluega faʻapitoa e faʻaoga ai faʻataʻitaʻiga e poloka ai asiasiga i nofoaga ma mea e le manaʻomia.