Polokalame fuafuaina o nofoaga

Faatasi ai ma le fesoasoani a nisi polokalama, e mafai ona e vaai faalemafaufau i le fuafuaga, togalaau ma soʻo se isi laufanua. E faia lenei mea i le faʻaaogaina o ata tolu ma isi mea faigaluega. I lenei tusiga ua matou filifilia se lisi o polokalama faʻapitoa, lea o le a avea ma se fofo sili ona lelei e fatu ai se fuafuaga faʻavae.

Real Time Architect Architect

Faʻamatalaga Faʻapitoa e faʻaleleia le faʻaleleia o fanua O se polokalame faʻapolofesa mo le fausiaina o le fausaga fanua O loʻo tuʻuina atu ai i tagata o loʻo faʻaaogaina se seti o faletusi faʻataʻitaʻiga e tolu-vaega o mea eseese. I le faaopoopo atu i le faatulagaga masani o meafaigaluega ua avea ma faavae o lenei polokalama, o loo i ai se uiga uigaese - o le faaopoopoina o se uiga faaalia i le vaaiga. E foliga malie, ae mafai ona faʻaaogaina i le faiga.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le tele o tulaga eseʻese, e mafai e le tagata faʻapitoa ona faʻapipiʻiina le poloketi mo i latou lava, faʻaaogaina nisi tulaga o le tau mo le vaaiga, fesuiaʻiina o le moli ma le fatuina o fua o vao. Ua tufatufaina atu le polokalama mo se totogifuapauina, ae o le lomiga faataitai e avanoa mo le siiina mai e aunoa ma se totogi i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Download Real Time Landscaping Architect

Punch fale mamanu

O le isi polokalama i la matou lisi o le Punch Home Design. Ua mamanuina e le gata mo le fuafuaina o nofoaga, ae e mafai ai foi ona e faia se faʻalelei faʻatusatusaga. E faʻamalosia tagata amata e faʻamalamalamaina i latou lava i faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, e tele nisi o loʻo faʻatutuina. Ona mafai lea ona e amata fuafuaina se fale poʻo se fasi fanua, faʻaopoopo mea eseese ma vao.

O loʻo i ai se faʻatulagaina o le faʻataʻitaʻiga saoloto o le a mafai ai e oe ona fatuina se ata faataitai muamua o oe lava. O loʻo i ai se faletusi ua fausiaina ma mea e talafeagai e faʻaaoga i le mea na faia. Faaaoga le vaaiga 3D e savali faataamilo i le togalaau poʻo le fale. Mo lenei mafuaʻaga, o loʻo faʻatulagaina se vaega toʻaitiiti o meafaigaluega mo le faʻaaogaina o gaoioiga.

Download Punch Home Design

Sketketup

Matou te fautuaina ia e faamasani ia SketchUp mai Google, o se kamupani lauiloa. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei masini komepiuta soo se ituaiga-3D-ata, mea faitino ma laufanua ua faia. O loʻo i ai se faatonu faigofie, o loʻo aofia ai mea faigaluega ma galuega masani, lea e lava mo tagata fiafia.

E tusa ai ma le fuafuaga o le saite, o lenei sui o le a avea ma se meafaigaluega sili ona lelei mo le fatuina o ia poloketi. O loʻo i ai se faʻailoga e tuʻu ai mea faitino, o loʻo i ai se faʻataʻitaʻifono ma seti totonu, lea e lava e fatuina ai se galuega lelei i se taimi puupuu. O loʻo tusia le SketchUp, ae o le faʻataʻitaʻiga o le avanoa e maua mo le maua fua i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia.

Download SketchUp

Our Site Rubin

O lenei polokalame na faia na o le faʻaleleiina o fanua, e aofia ai le fuafuaina o nofoaga. O loʻo i ai se faʻaulufale-fale, faʻasologa tolu-vaega o le vaaiga. E le gata i lea, ua faaopoopoina se encyclopedia o laau toto, lea o le a mafai ai ona faatumuina le vaaiga i ni laau faapitoa po o laau toto.

Mai le faapitoa ma le tulaga ese ou te manao e matauina le mafai ona fuafua le tala faʻatatau. E te faʻapipiʻi mea faʻapitoa i le vaaiga, ma e vaʻaia i se laulau, pe a faʻatauina ai tau, pe faʻatumu muamua. O lenei tulaga o le a fesoasoani i le fuafuaina o fuafuaga mo le lumanaʻi mo le fausiaina o le laufanua.

Tusia la matou Togalaau Rubin

FloorPlan 3D

FloorPlan - na o se meafaigaluega tele mo le fausiaina o vaaiga o laufanua, potu e faʻaoga ai fanua ma lotoa. O loʻo i ai mea uma e sili ona talafeagai e oʻo mai lava i le taimi na faia ai le poloketi. O loʻo i ai faletusi faʻamaonia e eseese a latou faʻataʻitaʻiga ma mea lanu, lea o le a faʻaopoopo atili ai le tulaga tulaga ese i lau vaaiga.

O le taulaiga faapitoa e totogi i le fausiaina o le taualuga, o loʻo i ai se mea faʻapitoa o le a mafai ai ona e faʻasaʻo atili faʻalavelave faʻafesoʻotaʻi e pei ona e manaʻomia. E mafai ona e faʻapipiʻi meafaitino o le fale, pito i lalo ma sili atu.

Download FloorPlan 3D

Sierra LandDesigner

Sierra landDesigner o se polokalama saoloto saoloto lea e mafai ai ona e faʻavasegaina le 'upega tafailagi e ala i le faʻaopopoina o mea faitino, o laau, fale. O le faaletonu o se numera tele o mea eseese, mo le faigofie o le sailiga matou te fautuaina e faʻaaoga le galuega fetaui, na o le ulufale i le igoa i le manoa.

Faʻaoga le masini e fausia ai fale e fatu ai le fale atoatoa, poʻo le faʻaaogaina foi o mamanu. E le gata i lea, o loʻo i ai ni faʻamaumauga faigofie e mafai ai ona sili atu ona lanu ma mauoa le ata mulimuli.

Download Sierra LandDesigner

Archicad

ArchiCAD o se polokalama multifunctional e mafai ai e oe ona auai e le gata i le faʻataʻitaʻiina, ae faʻapea foi i le faia o ata, tala faʻatatau o tupe ma ripoti e uiga i le malosi o le malosi. O lenei polokalame e lagolago ai le mamanu o fausaga o multi-layer, o le fatuina o ata moni, galuega i fausaga ma tipi.

Ona o le tele o meafaigaluega ma galuega tauave, o le amataga e ono i ai ni faafitauli i le atinaeina o ArchiCAD, ae o le a mafai ona lavea se taimi tele ma galue ma le mafanafana. Ua tufatufa atu le polokalame mo se totogifuapauina, ma matou te fautuaina le siiina mai o le kopi o le suega ina ia mafai ai ona suesue mea uma.

Tusia ArchiCAD

Autodesk 3ds max

Autodesk 3ds Max ua manatu o le telefoni feaveaʻi, lauiloa ma lauiloa 3D. O ona avanoa e toetoe lava leai se gataaga i lenei eria, ma o le au atamamai latou te fatufatuina le ofoofogia o le faʻaleleiina i totonu.

E mafai e tagata fou ona amata i le fatuina o mea muamua, faasolosolo malie atu i polokalama faʻalavelave. O lenei sui e lelei atoatoa mo le fausaga o le laufanua, aemaise lava pe afai e te faʻapipiʻi muamua ia potutusi talafeagai.

Download Autodesk 3ds Max

E tele polokalame mo le faʻataʻitaʻiga 3D i luga o le Initaneti, e le mafai ona latou fetaui uma i lenei lisi, o lea na matou filifilia ai nisi o tagata sili ona lauiloa ma aupito sili ona talafeagai lea e mafai ai ona e vave faia vave se fuafuaga o le 'upega tafaʻilagi.

Vaʻai foi: Polokalame mo le faʻasologa o le laufanua