Macromedia Flash MX 6.0

I totonu o lenei tusiga o le a matou talanoa e uiga i le polokalama muamua na iloa muamua Macromedia Flash MX. Na fausia e Adobe, ae e le o lagolagoina mo le silia ma le sefulu tausaga. O lana galuega autū o le fatuina o mea i luga o le initaneti. E mafai ona faʻaaogaina e avea ma teuteuga i luga o 'auʻaunaga' itulau i fesoʻotaʻiga lautele ma faʻalapotopotoga. Ae o le polokalama e le gata i lenei, e maua ai le tele o isi galuega ma foliga.

Laupepa

O le meafaigaluega e tu i le itu tauagavale o le faamalama autu ma ua uma ona faʻaaoga e pei ona masani ai mo Adobe. E mafai ona e fatuina ni foliga, tusi ma se pulumu, faʻaopopo ni tusitusiga, faʻatumu, ma isi galuega masani. E taua le gauai atu i se auiliiliga talafeagai. A uma ona filifilia le meafaigaluega, ona tatalaina lea o se faamalama fou i ona tulaga i le vaega pito i lalo o le faamalama autu.

Faʻaopoopo le tusiga

O le tele o numera o tusitusiga. E mafai ona e faʻaogaina soʻo se vai papatisoga i luga o lau komepiuta, e mafai ona e suia le tele o faʻamaumauga, faʻaopoopo i ai faʻapitoa ma faʻasolosolo le faatulagaga. E le gata i lea, i le itu tauagavale o loʻo i ai se faamau mo le gaioiga e mafai ai e oe ona faʻaliliu tusitusiga i mea faʻapitoa poʻo le malosi.

Galulue faʻatasi ma faʻafiafiaga

O Marcomedia Flash MX e lagolagoina le galulue faatasi ma laulau, e mafai ona faʻalauiloaina taʻitasi, o le a aoga aʻo galue i ni galuega faʻalavelave. Luga o le taimi faʻatulagaina e faʻaalia i nisi o mea. O ata taʻitasi e tatau ona vaʻaia eseese. Lavea le poloketi i le format SWF.

Faʻamama mea

O loʻo i ai faʻamaumauga e le mafai ona faʻaaogaina - tusi taʻavale, pusalapa ma ki. Mo le gaioiga masani, e le manaʻomia, ae mafai ona aoga i le taimi o le fatuina o talosaga faʻapitoa. Ua faaopoopoina i le tosoina o le nofoaga o nei elemene mai le faamalama.

Faʻafitauli, aafiaga ma taga

Ua saunia e le au atinaʻe tagata faʻapitoa i se falefaitautusi lea e tele ni tusitusiga. Latou te faʻaopoopo i le ata elemene elemene elemene, aafiaga, poʻo le faʻamalosia i latou e faia se gaioiga patino. O loʻo tatala le tulafono faʻapitoa, o lea e mafai ai e se tagata atamai ona suia soʻo se tusitusiga mo i latou lava.

Faamaoniga o le Poloketi

I luga o le pito i luga o le 'au faʻailoga o se faamau lea e faʻaalia ai le suʻega. O se faamalama matala e tatalaina ai mea uma e ono manaʻomia mo le faamaoniga. E le fautuaina e le au suʻesuʻe le aufaʻasoa ia aua nei faʻalavelave i le tulafono autu, atonu e ono afaina ai.

Faʻamaumauga ma Faʻasalalau

A o lei faʻaolaina, matou te fautuaina e maitauina o faila faila o loʻo faʻaaogaina i le galuega, o le faʻalogologo o leo ma le faʻaaliina o le laumei faʻaaogaina i le faamalama faapitoa. E le gata i lea, o loʻo i ai nisi faʻasalalauga faʻapipiʻi, faʻateleina se faʻaupuga o loʻo maua, faʻatulagaina le uiga o foliga, faʻataʻitaʻifuina le tulaga toe foʻi.

O le isi folau e fetuʻunaʻi ai le lapoa o le pepa, lanu faʻasolosolo ma le faʻatusa. Faaaoga le faamau "Fesoasoani"e maua ai faʻamatalaga auiliili ma faʻatulagaga. Soʻo se suiga e faʻaaoga e faʻaaoga ai le ki. "Fai le Tali".

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Soo se mea e avanoa e sui ma faʻaaoga;
  • Lisiina tusitusiga.

Faʻafitauli

  • E leai se gagana Rusia;
  • Marcomedia Flash MX ua lata mai ma e le lagolagoina e tagata atiae;
  • E faigata le polokalama mo tagata e le o malamalama i ai.

Ua maeʻa lenei iloiloga a le Macromedia Flash MX. Matou te faʻamavaeina le tele o faʻatinoga o lenei polokalama, ma faʻaalia ai le lelei ma le le lelei. Aʻo leʻi faʻaaogaina, matou te fautuaina le faitauina o fautuaga ma faatonuga mai le atinaʻe o loʻo faʻapipiʻi ona o le le mafai.

Adobe Flash Faufautua ASRock Instant Flash D-Soft Flash Doctor ASUS Flash Tool

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Macromedia Flash MX o se polokalame lautele mo le galulue faatasi ma ata, ae o le tele lava o mea uma e talafeagai mo le fatuina o animation uepi. E mafai ona avea o ni galuega laiti i luga o itulau o faʻasalalauga ma fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo, ma tele tusi talosaga.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Adobe
Tau: Faʻatau
Toa: MB
Gagana: Igilisi
Version: 6.0