PDF Complete 4.1.45

PDF Faʻamāeʻa o se polokalame ua mamanuina e fatuina, maimoa ma faʻasaʻo PDF pepa.

PDF foafoa

E mafai e le software ona fatuina pepa e faʻaaoga ai faʻamaumauga mai le scanner. O le foafoaga e tupu i ni auala se lua: o se ata faigofie ma se ata faatasi ai ma le ono mafai ona sailia ni tusitusiga. I le mataupu lona lua, o le faʻaaogaina o tekonolosi e faʻaaogaina i le ata.

Tusi lolomi mama

O lenei ata e mafai ai e oe ona faʻaaoga le polokalama o se lolomi lolomi mo le lolomiina o faila PDF. O le lomitusi o loʻo galue i tusi talosaga uma e iai se lolomiina, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le Upu.

Pe a lolomiina se pepa e faʻaaoga ai lenei polokalama, e faaopoopo atu i tulaga faavae - faʻatulagaga, faʻatulagaga, numera o kopi, ma isi mea, e mafai ona e setiina le puipuiga o le faila o le faila mai le faʻatagaina le avanoa i mea uma poʻo le faʻasologa o galuega.

O faʻatulagaga sili ona lelei e mafai ai e oe ona sui le tulaga o le lomitusi mai le pito i luga mo le faʻaaogaina o pisinisi e maualalo mo faʻavavevave i luga o itulau.

Faʻasaga

O le mea e leaga ai, o le tele o faʻataʻitaʻiga o galuega ma tulaga faʻamamafa e maua i na o le totogiina o le polokalame. E aofia ai galuega mo le faaopoopoina ma le teuteuina o itulau, tusitusiga ma ata, auina ese atu ma faaliliuina faila i ituaiga eseese, fatuina o lomiga PDF / A-x, fasimoli tagata tafafao ma annotations, faailoaina o tusiga, faapea foi ma le puipuiga sili atu.

Tuuina atu o pepa e ala ile imeli

O le polokalama e mafai ai e oe ona auina atu faila e ala i le i-meli tuusaʻo mai le ata faʻataʻitaʻi. O pepa e tuʻuina atu i se feʻau i totonu o se talosaga lea e faʻaaogaina e le polokalama e avea ma tagata e le totogiina le imeli.

Mama

  • Aloaia o tusitusiga i ata;
  • Faaaogaina o se lomitusi komepiuta;
  • Faʻamatalaga puipui puipui;
  • O le i ai o le gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • Totogi totogi;
  • O le kopi saoloto e misi le tele o galuega teuteu, lea e le mafai ai ona iloiloina atoatoa le mafai gafatia o le polokalama.

PDF Faʻamāeʻa o se tasi o le tele o polokalame mo le galulue faatasi ma faila PDF faatasi ai ma se seti o meafaigaluega. I le lomiga autu o le polokalama e mafai ona faʻaaogaina e avea o se auala e matamata ai ma lolomiina pepa, e aunoa ma se avanoa e toe teuteuina ai.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le PDF Complete

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

CutePDF Tusitala pdfFactory Pro Shingles expert 7-PDF Maker

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
PDF Complete - se polokalama mo le fatuina o pepa PDF e faʻaaogaina ai faʻamaumauga mai le scanner ma le lomitusi i luga o se lolomi lolomi. O loʻo i ai galuega tauave o le puipuia ma le faʻaaogaina o faila, e mafai ai ona e faʻasaʻo pepa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: PDF Complete, Inc.
Tau: $ 39
Toa: 57 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.1.45