Faʻatonuina Poloaiga Lisi Polokalama Faʻaaoga i le Windows 7

O le vaʻaia e ofoina atu i ona tagata faʻaaogaina se tele o vaʻaiga fiafia. O iinei e le gata ina mafai ona e taaalo i ni taʻaloga ma uo, ae faʻasoa foi, fefaʻasoaʻi mea, fatuina vaega, ma isi. O se tasi o mea fou e fiafia i ai, o le mafai lea ona pamu le talaaga. E pei lava ona mafai ona e faʻateleina lau maualuga ile taʻalo taʻalo (RPG), o le Steam o le a faʻatagaina oe e pamu le maualuga o lau talaaga. Faitau faʻatasi e saili pe faʻapefea ona siitia lou tulaga i le Steam ma pe o le a le mea e fai.

Muamua, o le maualuga i le Steam o se faailoga o le malosi o oe i le nuu o Steam. Le maualuga maualuga o se auala lelei e faaali atu ai i au uo, oe taaalo ma talatalanoa i lenei malae taalo.

E le gata i lea, o le tulaga e taua tele. O le mea e maualuga atu, o le tele o taimi o le ae faʻavaeina seti o kata e mafai ona tatala pe faʻatau atu i le maketi vaʻalele. O nisi kata e mafai ona maua ai se tupe maua lelei ma e mafai ona e faʻatau ni taaloga fou mo le tupe na maua. Ina ia maua se tulaga fou i le Steam, e tatau ona e mauaina se vaega o le poto masani. O aafiaga e mafai ona maua i auala eseese. O a nisi o auala e faʻaleleia ai Steam?

Fausiaina o Ata Ava

O le auala autu e faʻaleleia ai le maualuga o le fatuina (o loʻo taua foi o le faʻatautaia) ata i totonu o le Steam. O le a le pine? O se faʻataʻitaʻiga o se faʻamaloilo e fesootaʻi ma se mea na tupu - auai i faʻatau, faʻamanatuga, ma isi. O se tasi o nei mea tutupu o le aoina lea o nisi numera o kata mai le taaloga.

E pei o lenei mea.

I le itu agavale o le igoa o le pine ua tusia ma le tele o le poto masani o le a aumaia. Ona tuu lea o se poloka i poloka mo kata. Afai ua uma ona i ai ni kata o se taaloga faapitoa, o le a tuʻuina i nei avanoa.

Ona faʻaalia lea o le numera o kata na aoina ma le tele o totoe e maua ai le pine. Mo se faʻataʻitaʻiga, 4 mai luga o le 8, pei o le faʻamalamalamaga. Pe a uma ona aoina uma kata e 8, e mafai ona e aoina le faʻamaonia e ala i le kilikiina o le ki. I lenei tulaga, o kata o le a faʻaaluina i le aoina o le faʻamaonia.

Ina ia alu i le vaega ma ata e te manaʻomia e kiliki lou igoa tauvalaau i luga o le lisi pito i luga, ona filifili lea o le vaega "Ata".

O lenei, e pei o kata. E mafai ona maua kata e ala i taʻalo taʻaloga. O nisi numera o kata e pa'ū mai i taaloga taʻitasi e faʻatatau. O loʻo faʻaalia foi i le vaega o faʻamaonia e pei o le faʻamatalaga "O le tele o kata o le a paʻu i fafo." A maeʻa uma kata, e tatau ona e faʻatau le toe vaega i isi auala.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fefaʻasoaaʻi ma se uo pe faʻatau i luga o le maketi vaʻavaʻa. Faʻatau i luga o le fefaʻatauaʻiga, alu i le vaega talafeagai i luga o le Steam pito i luga.

Ona oʻo lea i totonu o le pusa suʻesuʻe e ulufale i le igoa o le taaloga, o kata e te manaʻomia. E mafai foi ona e faʻaaoga le suega o le suega taʻaloga, lea o loʻo i lalo o le 'au suʻesuʻe. Ina ia faʻatau mai kata, o le a e manaʻomia se tupe i lau faʻamatalaga Steam. Faʻafefea ona faʻaopoopo tupe i le vaʻaia i auala eseese e mafai ona e faitau ai iinei.

E taua le manatuaina o kata mo le faia o se faʻamaonia e le tatau ona toe faia. Ie E le mafai ona e kilivaina kata tutusa e valu ma fatu se ata fou mai ia i latou. Kata taitasi e tatau ona tulaga ese. E naʻo lenei mataupu mai le seti o kata o le a mafai ai ona vaʻaia se pine fou.

Ina ia fesuiaʻi mea ma se uo, kiliki i lona igoa ole igoa i le lisi o uo ma filifili le aitema "Ofoina Atu le Fetufaaiga".

A maeʻa ona talia e lau uo lau talosaga, o le a tatalaina se faamalama fefaʻatauaʻiga e mafai ai ona ofoina atu a oe meataalo i se uo, ma o ia, o le a ofoina atu ia te oe se mea o ia lava. Faʻatasi le fefaʻasoaaʻi e mafai ona tasi le itu o se meaalofa. E tatau ona amanaia le tau o kata pe a fefaʻatauaʻi, talu ai o kata eseese e eseese o latou tau. E le tatau ona e suia se kata taugata i se kata e tau 2-5 rubles. Foil-cards (metala) e taua tele. O loʻo ia i latou lenei igoa (foil) io latou igoa.

Afai e te faʻapipiʻi se pine mai kata uamea, ona e tele atu lea o le poto masani nai lo se pine mai kata masani. O le mafuaaga lenei mo le tau maualuga o ia mea. Paʻu tufuga matamaʻa e paʻu i lalo e sili atu nai lo le masani.

O kata e faasolosolo malie lava ona paʻu ese e pei lava o se seti. E mafai ona e tatalaina lenei seti pe faʻatau atu i luga o le fale faʻatau. O le tulaga o le leiloa e faalagolago ile maualuga.

O le ata o se tasi taaloga e mafai ona aoina soo. O lenei mea o le a faʻaleleia ai le maualuga o le ata lava ia. E le gata i lea, o taimi uma lava e te aoina ai se pine, o se mea faitino e fesoʻotaʻi ma le taaloga e paʻu ese. E mafai ona avea lenei ma talaaga mo se talaaga, se ataata, ma isi.

E mafai foi ona e mauaina ni pine mo mea eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, auai i le faʻatau. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia ni galuega patino: iloilo le taaloga i luga o le faʻatau atu i le tele o taimi, taalo i se taaloga, ma isi.

E le gata i lea, e mafai ona maua le faʻamaonia mo le faʻamalieina o se tulaga faapitoa. O sea tulaga e mafai ona avea ma se vaitaimi faapitoa mai le taimi ua faamauina ai se talaaga i le Steam (auaunaga uumi), o le faatauina mai o nisi numera o taaloga, ma isi.

O le aoina mai o pine o le auala aupito sili lea ona aoga ma sili ona vave e siitia ai lau maualuga i le Steam. Ae o loʻo i ai isi metotia.

Faʻatauga o taʻaloga

Mo taʻaloga taʻitasi e te maua ai le poto masani. E le gata i lea, o le tele o le poto masani e le faalagolago i le taaloga. Ie mo le faʻamaina o le mea sili lea e maua ai le tele o taaloga taugofie taugofie. O le mea moni, o le pamu mo le faʻatauina o taʻaloga e telegese tele, talu ai mo se tasi o faʻatauga faʻatau na latou tuʻuina atu na o le 1 le iunite. poto masani.

I le faaopoopo atu, faatasi ai ma taaloga taitasi o le ae maua kata e mafai ona faʻaoga mo le metotia muamua o le siitia o le maualuga i le Steam.

Faʻatasiga o mea

E pei ona taʻua i luga, e mafai ona e maua le poto masani e seti le maualuga ile Steam e ala i le auai i mea eseese. O mea taua e tutupu o tau taumafanafana ma taumalulu. I le faʻaopopo atu ia i latou, o loʻo i ai mea na tutupu e aofia ai aso malolo eseese: aso o tamaitai i le aso 8 o Mati, le aso o tagata uma e fiafia i ai, o le faamanatuina o le faʻaali mai o le Steam, etc.

Auai i mea e tutupu o lona uiga o le faataunuuina o nisi o galuega. O le lisi o galuega e mafai ona vaʻaia i luga o le itulau o le atinaʻeina o ata e fesootaʻi ma le mea na tupu. E masani lava, ina ia maua se pine o se mea, e tatau ona e faʻatumu e tusa ma le 6-7 galuega. E le gata i lea, o nei galuega, pei o le faʻaaogaina o ata masani, e mafai ona faia e le aunoa e ala i le faʻamamaina o le maualuga o le faʻamalo.

I le faaopoopo i galuega o loʻo i ai kata e fesootaʻi ma le faʻamanatuga. O kata nei e pau i fafo mo le faia o ni faʻataʻitaʻiga faapitoa i le taimi o le mea na tupu. O le taimi lava e maeʻa ai le faʻataunuʻuga - o le a le toe i ai kata, lea e oʻo atu ai i le faateleina o lo latou taua i luga o le fale fefaʻatauaʻiga.

O le auai i mea na tutupu e sili atu le lelei nai lo le faatauina o taaloga, ma masani ona sili atu le lelei nai lo le aoina mai o kata mai taaloga, talu ai e te le manaʻomia le faʻaaluina o tupe e maua ai se pine o se mea na tupu.

Faʻafefea ona matamata i le tulaga o Steam

Ina ia maimoa i le tulaga oi ai nei i le Steam, alu i lau itulau faʻailoa. O faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le faʻaleleia o loʻo avanoa e ala i le kiliki i luga o le ata sikū.

Iinei e mafai ona e vaʻaia le aofaiga o le poto masani na maua ma le tele o le poto masani e te manaʻomia e te alu ai i le isi tulaga. O le maualuga o le maualuga, o le sili atu foi ona faigata le agai i le isi tulaga o le pamu.

O lenei ua e iloa le auala e siitia ai le tulaga i Steam ma pe aisea e manaomia ai. Taʻu i au uo ma au uo e uiga i ai!